En födelsedags-dag.

Idag är det den 30 november och min syster blir 15 år. Så idag har jag fått städa efter hantverkarna som va här och stökade ner. Sen så kom Sara hem och bakade en smarrig tårta som vi åt när storesyster och barnen kom hit. Så det va lite kalas här hemma. Sen lagade jag en riktigt jäkla god middag om jag får säga det själv. Så nu är man mätt och belåten. Och det blev sen middag så hann inte åka och träna ikväll. Tyvärr. Det skulle behövas. Men får träna en annan dag istället :)

Jag känner mig ganska trött idag så blir inte alls ett långt inlägg. Känns som att jag ska somna sittandes faktiskt. Men jag känner för att kolla på nån bra film.. Fast först är det ju Paradise Hotel som gäller ;p Tror faktistkt att jag ska ta mig en kopp te nu. Gott. Mys.

Förresten, nån med skyddat nummer hade ringt mig idag. Vem va det? Va ville personen? Sorry, har haft noll koll gummiboll på mobilen idag. Men va det nå viktigt så har jag koll på den nu ;) Men nu blir det te!



<3

Dagen efter och man känner sig kanske lite sliten.

Jag är så trött.. Så jäkla trött.. Men det va kul igår, det va det fan :) Förfest i Uppsala hos Paulina! Vi struntade i Kalas och så blev det Platina istället. Kul som fan. Bra att man har kontakter hos vakten ;p Men det blev en lyckad kväll, va rikitgt mycket folk där det kan jag lova. Men det va kul att äntligen gå ut med Malin igen :) Sen träffade man ju Tomas och Thom, och så fick man ju skjuts hem från stan. Skönt.

Men idag var det ganska tidigt upp. Jag va iväg och tränade barnen inför luciatåget. Så söta små flickor! Man blir ju helt kär^^ Men det va segt att gå upp kan jag säga. Och inte hann man sova sen när man kom hem, nej då blev det att käka lunch innan det bar iväg in till stan för 1a adventfirande. Vi va uppe vid slottet, mammas kör sjöng. Sen va vi och käkade på Tzatziki. Fy satan så gott! Så nu är man mätt och glad, hihi. Men som sagt så är man trött så blir nog sova snart. Kanske..:p



<3

För det är lördag idag !

Ikväll är det utgång med käraste Malin som gäller!! :D Kommer bli fett nice det ska jag säga er. Kommer bli ett kort inlägg eftersom jag ska till Malin om ett tag och ska hinna käka först. Men det blir i alla fall Sensasion blue på Kalas ikväll och jag känner på mig att det kommer bli riktigt skoj :) Jag och Malin ute, det kan inte bli annat! ;)

Har julfixat lite här hemma. Bytt gardiner och satt upp julstjärnor :) Hur fint som helst är det nu, det kan jag lova! Börjar kännas juligt nu. Det är mindre än en månad kvar till julafton, fattar ni?! Shit. Här kan ni kolla på förresten och skratta lite :p Skitkul! Sen om ni inte sett Roast på Berns så finns många fler roliga klipp ;)








Nej men nu ska jag fixa det sista och käka innan jag drar iväg till Malin! Nu kööör vi! ;D



<3

Har verkligen fastnat för den här låten !





<3

Myspys ?

Nu är jag hemma igen. Blev ju stan igår som sagt. Och jag kan väl inte säga att jag ångrar det. Det va trevligt. Det va ganska lagom. Men jag vet ju att det inte ligger nåt i luften. Inte för nån av oss. Och det är så det ska va. Men nej, jag ångrar mig nog inte. Det känns bra.

Efter man stigit upp idag åkte jag därifrån in till centrum och mötte upp lillsyster. Vi sprang runt på stan och letade jeans och klänning till henne och jag passade på att köpa lite julklappar till mor och far :) Sen kunde jag såklart inte låta bli att köpa mig ett par nya jeansleggins på Vila, hehe. De va riktigt fina och det va ett bra köp! Sen har vi hela familjen åkt runt och letat julpynt och skit men äntligen är vi hemma!

Och nu är väggen mellan köket och matrummet nere. Har plötsligt blivit till ett stort rum. Kommer bli riktigt bra när det är klar. Men det va grymt dammigt överallt när vi kom hem, man kan ju inte säga att hantverkarna städat efter sig. Men det kan man ju aldrig räkna med precis ;) Hehe. Nej men nu ska jag ner och fixa med maten så snart mamma dammsugt klart i köket. Är grymt hungrig nu så ska bli gott med lite mat :) Så det blir en lugn kväll men Idol och god mat. Men ska självklart redan nu börja tagga för utgången imorn! Träffade Malin på Willy's idag och jag tror hon är rätt taggad hon med :) Kommer bli fett nice!



<3

Thoughts.

Är jag glad för att jag fick sms:et? Jag vet inte. Jag har velat ha det men nu vet jag inte längre. Jag vet inte alls. Men skit samma nu blir det såhär. Kommer jag ångra mig sen? Kanske, kanske inte. Det kan man aldrig veta. Man får chansa ibland helt enkelt.

Nu ska jag käka snart och sen ska jag vara barnvakt. Efter det blir det bussen in till stan då. Japp.



<3

Godmorgon ?

Jag är vaken nu och jag vet inte varför. Har inte sovit många timmar inatt. Blev som jag trodde, kunde inte somna pga magen. Så som sagt, inte många timmars sömn inatt. Usch. Så därför undrar jag vad jag gör vaken.

Fått sms idag från en person. Jag känner mig lite delad. Lite förvirrad. Va inte beredd på att få sms från den personen. Men jag kan ju inte säga nej, det kan jag inte. Även om jag kanske borde? Det är det jag inte vet.

Idag ska jag ta det lite lugnt innan jag ska vara barnvakt igen. Sen verkar det som att det blir en sväng in till stan. Hoppas det är rätt väl av mig bara. Allt i mitt huvud känns lite snurrigt för tillfället. Men det kan ju också bero lite på att jag är trött som fan. Jaja, vi får se hur allt slutar.



<3

G'natt.

Nu ska jag sova tänkte jag. Om jag kan. Har så jävla ont i magen just nu. Inte kul alls, speciellt inte när man är trött och vill sova. Ska upp klockan 9 imorn och släppa in fasters man som ska hit och snickra. Sen kanske jag ska luncha i stan med old classmates. Får se. Sen vid 5 ska jag vara barnvakt. Jag kommer ev få bli stöd till grannarnas äldsta barn som är typ 3 år. Han har autism och de har ansökt om att få ett visst stöd genom kommunen och då kan de föreslå nån de vill ha och som går bra ihop med han som ska komma och umgås med han en helg i månaden ungefär. Och då får jag betalt av kommunen för det. Om de får godkänt att de ska få det alltså. Jag blev glad att de erbjöd mig det, att de litar å mig så mycket. Och tydligen så pratar han om mig mycket och tycker om mig så vi går bra ihop. Det är ju en extra slant! Men imorn och sen nästa vecka blir det barnvakt åt bägge barnen, imorn blir det bara lilltjejen tror jag. De är så snälla och söta, inga problem alls. Men nu måste jag sova, hoppas jag kan det så inte magen håller mig vaken hela natten..



<3

Ännu en dag.

Jag skrev ett långt inlägg förut men det blev cp så allt försvann. Kommer inte palla skriva allt det igen. Men jag har varit barnvakt och djurvakt nu på kvällen åt grannarna. Det gick bra, vi satt och kollade på Nalle Puh hela tiden :p Lillflickan somnade i mitt knä, sötfia. Men man fick ju in lite pengar på det här och det är ju bra. Lite pengar till krogen i helgen ;) För jag ska ut, även om jag inte är helt frisk. Men är ju bättre idag än igår och det är skönt. Hoppas verkligen det är på bättringsvägen! Men Malin är ju med sjuk så vi kommer va två sjuklingar på dansgolvet ;p Ena Malin ska inte med nu för hon skulle iväg någon annan stans. Tyvärr. Men kommer bli kul ändå :)

Nej nu blir det inge mer skriva, hade ett långt inlägg innan som sagt, men det försvann på nåt konstigt sätt. Får bli längre skivande en annan dag istället!



<3

Back in the days










<3

Va fan !

Inget samtal idag heller och eftersom klockan är över 4 så får jag nog inget idag heller. Va gör jag om de inte ringer imorn? Ska jag ringa själv? Men de sa att de skulle höra av sig i början av denna vecka.. Imorn är det mitten.. Får hoppas på att de ringer.

Idag har jag legat i sängen hels dagen och varit sjuk. Och är det fortfarande. Det suger så hårt. Hatar att va sjuk. Visserligen skulle jag ändå bara va hemma idag men är ju roligare att vara frisk. Nu blev det ju ingen promenad idag heller. Fan! Emma behöver sin träning, kan ju inte se ut såhär heller. Man måste redan nu tänka på beach 2010 ;p Men så ska jag ju till Fuerteventura i mars så det måste man ju se bra ut till med! Ojojoj.. Nej men nu ska jag lägga undan datorn och gosa ner mig ordentligt i sängen och glo på Project Runway :p Jag ska fan bli frisk nu!!



<3

No call.

Nope, fick inget samtal om jobbet idag. Då borde det bli imorn som jag får det eftersom de skulle ringa i början av denna vecka. Hoppas de ringer. De skulle ju ringa och informera oavsett om man fick det eller inte. Så vi får väl se.

Blev inge träning idag, känner mig inte så kry. Så är lika bra att se till att försöka bli frisk. Men det är jag ju ändå aldrig till 100.. Som Malin sa till mig idag: Du måste ha världens sämsta immunförsvar. Okej jag har ju inte världens sämsta men inte är det bra inte. Kommer inte ihåg sist som jag va helt och håller frisk. Men mår jag bättre imorn så blir det i alla fall en promenad :)

Min vecka kommer ungefär se ut såhär

Måndag(idag): Städat lite och slappat.
Tisdag: Promenad, fixa med lite julklappar
Onsdag: Barnvakt och ?
Torsdag: Barnvakt sen stan
Fredag: Till mormor(?) el. 4h(?)
Lördag: Ut och käka middag med familjen sen utgång med M&M (:
Söndag: Träna barnen inför Lucia, sen fira Sara(?)

Det är min planering so far, men är det nån som har nåt mer som ni tycker jag ska skriva in så säg bara till! Någonstans där ska det även stå Träffa Ellen, för vi har bestämt att vi ska se till att ses nu i veckan. Kul i alla fall att jag äntligen ska träffa Malin och Malin igen^^ Saknar dem så grymt mycket! Vi har allid så kul ihop så nu jäklar (: Bli Sensasion Blue på Kalas ;) Kommer bli fett nice! Men nu ska jag fan sova.. Skulle gjort det för längesen men kunde inte. Gör ett nytt försök nu! Natti natt (:



<3

Sovigt riktigt dåligt.

Jag har aldrig nåt på hjärtat längre.. Igår blev det inget inlägg och idag skriver jag bara för sakens skulle känns det som. Jag ahr sovit pissdåligt inatt och är inte alls på humör. Usch vilken dag. Har lite saker som jag måste göra med. SKa försöka ta tag i det snart. Just nu sitter jag i sängen och glor på tv, har precis käkat. Väntar på att jag ska få ett samtal om hur det blir med jobbet. Vet inte hur jag ska göra heller eftersom jag också så gärna vill gå intensivkursen. Fan va jobbigt det känns att behöva välja. Måste försöka fixa det här nu. Men det ordnar sig nog. Vet ju inte ens om jag får det än. Efter samtalet kan jag inte heller vara säker eftersom man måste provjobba nån dag först innan man kan veta om man kan få det. Men som sagt, det ordnar sig nog :) Men jag ska nog försöka fixa lite här hemma nu. Ni ser, jag har ju verkligen inget att skriva om. Är helt tomt i huvudet.





<3

Sliten? Jao det kan man ju säga.

Det blev en bra kväll igår måste jag säga :) Det va trevligt folk och belv en massa skratt, haha. Man ville nästan inte därifrån när det va dags att dra till bussen, det va fortfarande röj. Men skönt att sova hemma och inte på en soffa hos Maria. Sen har man ju varit lite småbakis idag så va väl tur att man inte höll igång längre ;p Men ett tack som fan till Jesper som så snällt följde mig till bussen så jag slapp själv :p Man fick ju sällskap på bussen med av Henke, Terry och Julia :) Eller Terry somnade och Julia mådde sådär men jag och Henke hade en trevlig konversation hela vägen, hehe ;p

Idag har man ju varit lite seg som sagt så har varit en lugn dag. Fick besök av mormor som igår kom hem från Egypten. Hon va brun som en pepparkaka som legat i ett solarium i ett dygn! Jag vill också :o Hon hade köpt med sig lite smycken och andra fina saker :) Nu har jag nyss ätit mammas goda lasagne^^ Den satt fint kan jag säga! Så nu är man mätt och belåten. Ska nu kolla på Heartbreakers med mamma. Pappa är borta över helgen och Sara har filmkväll med några kompisar. Så det är lördagsmys med mamma ikväll. Riktigt skönt för jag är fortfarande trött efter gårdagen :p Så nu är det fram med godsaker så myser vi framför tvn ikväll!



<3

För det är fredag idag !

Ikväll blir det fest i Flogsta! Kommer nog bli kul :) Ska bli kul att träffa Maria och Jesper i alla fall :) Kommer sakna att inte träffa dem lika ofta längre. Men vi har sagt att vi ska hålla kontakten, så jag hoppas verkligen det bli så. Men vi får väl se va kvällen har att bjuda på, tror det blir trevligt i alla fall. Men innan det blir fest så ska jag först jobba på ungdomsverksamheten. Sen bär det av in till stan! Betalar 100 spänn så är det fri bar :p Och jag lovar att det är värt pengarna :p Men känner på mig att det blir kul. Va kul sist vi va hemma hos Bjarne på fest. Men man ska väl inte ha för stora förväntningar så man blir besviken, hehe.

Idag va jag och klippte mig, så nu ser det riktigt bra ut i håret! Äntligen! Jag är verkligen nöjd :) Nu tycker jag att jag är fin igen ;p Haha! Så nu är man fin för kvällen, yes! Har bytt tungpiercing nu, så har en kortare och i guld :) Happy happy! Träffade Frida och Jessica på stan med idag! Det va riktigt kul, va länge sen :o Vi tre måste se till att ses snart, verkligen. Men nu hann vi snacka lite i alla fall :) Men nu ska jag snart dra iväg till ungdomsverksamhetet och ta hand om ungdomarna :p Sen är det direkt därifrån till bussen. Ha en bra fredagskväll folket, det ska jag ha! Det blir ju va man gör det till ;)




<3

Gäsp.

Oj, jag har inte skrivit nåt idag. Men jag vet inte vad jag ska skriva heller. Har inget speciellt att säga. Har inte hänt så mycket idag. Kurerat mig lite. Har inte ont i bihålorna idag i alla fall, och det är ju bra! Har fixat lite med tvätten och dammsugit så lite nytta har man ju gjort. Imorn blir det stan i alla fall, då ska jag inte bara gå omkring hemma. Håret ska fixas imorn och smycket i tungan ska bli kortare. Sen på kvällen så blir det först lite ungdomsverksamhet och sen vidare in till stan! Ska bli så kul att träffa de från jobbet igen. Speciellt Maria och Jesper. Alla kommer ju inte tyvärr med de två kommer va där och då blir det kul :) Kommer nog bli en bra dag och kväll! Sen kanske det blir bio med Ellen i helgen, beroende på hur våran ekonomi ser ut och så :p Min är ju inte på topp så vi får se. Men vi ska nog ses i alla fall, och det borde vi verkligen eftersom det va så jäkla länge sen (!!) och så får det inte gå till. Saknar henne massor. Jajjemän.

Men hörrni det blev ju några rader i alla fall. Dock kanske det inte är så intressant att läsa, emn ibland vill man bara skriva lite. Det finns en massa inom mig som jag bara skulle vilja skriva av mig om. Men jag kan inte.. Jag kan inte sätta ord på allt som finns inom mig. Jag kanske låter knäpp när jag säger så men kan inte hjälpa det. Jag vet inte ens om det är lycka eller olycka jag känner. Jag tror jag är lycklig. Men när jag gå hemma såhär alldeles ensam så börjar jag tänka så mycket. Alldeles för mycket på helt onödiga saker. Jag är glad. Jag har ju några av de bästa vänner som finns, kan man önska sig mer? Nej det kan man inte. Och i princip varje helg så hittas det på massa skoj :) Jag har det bra! Måste bara övertyga mig själv det lite då och då. Sen måste jag se till att snacka lite oftare med alla mina vänner, och träffa alla oftare. På senaste tiden har det blivit samma. Inte för att det är fel med det men saknar vissa som jag skulle vilja umgås med oftare. Så nu måste vi ta tag i detta!
Ja det blv ju ett långt inlägg i alla fall. Men nu har jag faktiskt inget mer på hjärtat. Så nu sätter vi punkt. PUNKT!



<3

Aj.

Usch vilken dag. Jag har så ont i bihålorna och nacken.. Och som att inte det vore nog så är man snorig och hostig med. Kul? NEJ! Är så jäkla trött med.. Men ska snart städa lite och sen blir det matlagning. Blir kycklinggryta a la Emma ;) Men jag känner att mitt huvud inte hänger med idag eftersom det värker och har sig. Men det är väl bara att stå ut. Skönt att det bara är en hemmadag idag i alla fall. Imorn vet jag inte om det blir nåt speciellt heller. Om jag inte pallar städa idag får det bli en städdag imorn istället. På fredag ska jag in till stan och fixa till håret så det ser bra ut. För det gör det inte nu, i promise. Sen ska jag även byta smycket i tungan och ev säga hej uppe på jobbet om jag får tid. Men jag har fan inget mer att skriva idag. Hjärnan funkar inte som vanligt idag. Så det är nog lika bra att avsluta det här inlägget, blir bara massa babbel om ingenting ändå. Kanske skriver senare om jag fått fram nåt intressant ur mitt huvud.



<3

Denna dagen, ett liv.

Jag tror intervjun gick bra idag faktiskt. Hoppas det i alla fall :) Om en vecka så vet jag! Men  jag gjorde mitt bästa och va trevlig och glad. Det va dock svårt eftersom jag inte mått så bra idag. Tror det är förkylningen som börjar bli värre. Hoppas inte jag blir sjukare! Men efter intervjun (som gick skitfort) så gick jag och klippte mig. Säger bara såhär: INTE NÖJD! Nej luggen blev helt cp, han va inte alls duktig att klippa. Fick försöka fixa till det när jag kom hem men ser fortfarande inte okej ut.

Nu är det gjort förresten.. Jag har sagt upp mig från ProVoice. Det kändes tugnt, och gör fortfarande, eftersom det faktiskt är underbara människor där. Kommer sakna alla. Och vissa mycket mer än andra såklart. Men ska försöka hålla kontakten med de jag trivs bäst med i alla fall :) Men nu ska jag käka middag för det kurrar i magen och maten är klar!



<3

STORT grattis :)

Idag fyller min underbara och söta lilla systerson Loke 4 år :) Tänk va tiden går fort hörrni, redan 4 år :o Min lilla kille. Hoppas han får en fin födelsedag, även om vi redan firat honom :) Världens bästa systerson, helt fantastisk <3 Han har blivit stora killen nu! Grattis grattis grattis snutten :) <3




<3

Laddar inför intervju !

Har nyss vaknat. Börjar bli lite nervöst nu :p Tänk om jag får ett nytt jobb? Det skulle ju vara helt underbart faktiskt. Men får inte börja hoppas för mycket nu, då blir man bara alldeles för besviken om det skiter sig. Men har i alla fall blivit kallad på intervju så det är ju positivt :) Betyder att jag har en chans! Och glad och trevlig ska jag väl lyckas vara i alla fall ;p Prata brukar jag ju inte heller ha problem med så nåt sånt oroar jag mig inte för, hehe. Men måste se till att säga rätt saker så de förstår att det är mig de vill ha^^ För jag vet att jag skulle klara jobbet galant! Pick me, pick me!

Men det kanske skulle va bra om man började göra sig iordning nu. Man måste ju ha rätt kläder med :o Så är det ju bra om jag försöker vakna till lite mer för just nu känner jag mig så jäkla trött :p Det kan ju visserligen bero på att jag fick lov att kolla på Stolthet och fördom igår, sen blev det även lite youyube-klipp innan jag somnade :p Så jag får skylla mig själv att jag är trött. Får väl skölja ansiktet i kallvatten ;p Nej men göra sig iordning va det! Magen börjar kurra också, så lite käk sitter inte fel. Önska mig lycka till nu!



<3

YES !

Fick nyss ett samtal som gjorde mig riktigt glad! Har sökt ett jobb och nu har jag blivit kallad som en av få på en intervju :D Imorn redan faktiskt^^ Shit va kul det känns, jag måste verkligen göra mitt bästa. Vill ha jobbet! Tror jag skulle kunna trivas där :) Så nu jävlar ska jag göra allt för att få jobbet! Dock så kan det betyda att körkortet får vänta, beroende på när jag ska börja. Måste kanske avboka intensivkursen i såna fall. Men jobb går faktiskt först just nu. Får fixa körkortet på annat sätt. Men kommer bli riktigt nice om jag får jobbet^^ Om ni läst förut så vet ni att jag är galet trött på mitt nuvarande jobb så där kommer jag ändå inte vara kvar länge till. Men kul om jag får ett nytt jobb :) Så nu måste jag ladda inför intervjun imorn! Jag är så glad :D



<3

Fett nice kväll, hörrni!

Igår blev en riktigt lyckad kväll! Med mycket god mat och mycket trevligt folk :) Man ville ju inte att kvällen skulle ta slut, vi hade trevligt från början till slut :) Och Emelie hade fixat massa roliga lekar som vi körde och tävlade. Fan va mycket skratt det blev, haha :D Ni ska bara se alla bilder som ligger ute på Facebook :p Nej men det va synd att kvällen tog slut, vi måste göra om detta snart igen! Och jag vet ju hur jag ska agera nästa gång ;) Nej men lyckat var det som sagt, längtar tills nästa gång vi kokar ihop nåt!

Idag sov jag riktigt länge :p Har varit lite seg idag, men inte bakis i alla fall. Gick upp och käkade nån macka och sen åkte vi till Östhammar och hälsade på syster och barnen :) Loke fyller ju 4 år på tisdag så vi firade honom idag :) Han fick ett hockeyspel och tror han blev riktigt nöjd :p Nea fick också en liten present, hon blir ju exakt 2 och ett halvt år på tisdag. Mina sötungar har blivit så stora! Men vi fikade massa gott som syster bakat. Sen blev det hemgång och lite pizza när vi kom hem^^ Så nu ligger jag här i sängen och kollar på Parlamentet. Bara ta det lugnt nu!

Lite bilder från igår! :D (Finns fler på Facebook)









<3

Lucky me.

Allt löste sig med hemgången igår i alla fall. Men det va i sista sekunden faktiskt. Jag missade precis 12bussen hem, men som tur va så hade familjen min inte åkt från min faster än så då kunde jag åka med dem. Snacka om tur! Annars hade jag fått lov att lalla runt i Uppsala helt själv till 20 över 2 :s

Men det va kul igår. Åt god mat med Maria, Helena och Lucy på Flustret och sen blev det bio för mig och Maria :) 2012 va riktigt bra! Dock vet jag inte om den skulle varit lika wow om man sett den hemma framför tvn, men på bion va det riktigt häftigt. Så den va helt klart värd att se på :)

Ikväll blir det födelsedagsfirande för Stina med middag och skojigheter hemma hos Ebba i Ekeby! Vi kommer bli lite folk så kvällen ser ljus ut :) Så nu sitter jag här och försöker vakna till. Måste ju börja tagga för ikväll ;) Tur i alla fall att jag och Stina tog vår utflykt på Eckerölinjen i tisdags ;p Men kommer bli en nice kväll, det känner jag på mig! Nu måste jag bara börja fundera på va jag ska ha på mig. Det är faktiskt ett problem :p Men som sagt, kommer bli en grym kväll och nu taggar vi!!



<3

Hur tar jag mig hem?

Hepp, ingen utgång efter bion blev det.. Mitt humör sjönk lite nu måste jag säga. Hade verkligen sett fram emot det. Men det värsta är endå att jag vet inte om jag hinner med 12bussen hem efter bion så kanske måste gå och fördriva tiden själv till 20 över 2.. Inte så sugen på det måste jag säga.. Men men, så kan det gå. Hade ju sett fram emot att träffa Ellen med. Nu kommer det nog dröja länge till innan vi kan ses för jag har massa annat att hinna med. Synd.



<3

Nu är det fredag igen!

Jag sitter i soffan och vaknar till lite. Känns som en bra morgon :) Men kommer bli en fullspäckad kväll. Men det blir skoj :) Eftersom bion slutar ganska sent blir det inte så jättelänge som man blir på krogen men det blir bra ändå det :) Helgen ser ljus ut! Imorn blir det en najs födelsedagsfest för Stina^^ Jag känner mig riktigt glad just nu. Jag har så jäkla bra vänner och jag kommer få spendera tid med nästan alla av dem denna helg! Dock inte alla då, men man kan ju inte få allt här i livet. Malin och Malin, vi måste ses snart!!

Nu har jag ringt en massa samtal så jag helt glömt bort tiden så nu måste jag verkligen skynda mig att fixa iordning mig innan jag ska ta bussen in till stan! Men det kommer bli en riktigt nice kväll det kan jag verkligen säga! Hoppas eran blir lika bra som min ;) Nu kör vi!



<3

Tomorrow is gona be a good day^^

Idag har varit en ganska jobbig dag på ett sätt faktiskt. Och det är för att jag har haft en fucking jävla huvudvärk. Men annars ska jag inte klaga. Har varit i stan med mormor och kollat på utställningen Flykten från Estland. Såg tyvärr inte nå bilder på morfar och inte heller hans namn i några anteckningar på dem som kommit till Sverige men det va ändå intressant att se detta från min morfars bakrugd. Man får lite mer perspektiv på allt. Mycket intressant. Efter det så gick vi och åt på Café Årummet. Väldigt gått måste jag säga! Sen blev det jobb för min del, tyvärr. Men nu är man hemma och huvudvärken har precis gått över. Skönt det i alla fall.

Imorn blir en bra dag. Först sovmorgon (hehe), sen blir det after work, efter det ska jag och Maria gå på premiären på 2012 (!) och så avslutar jag kvällen med utgång med Ellen och Camilla :) Kommer bli så jäkla najs fredag! Jag längtar som fan kan jag säga :) Va så längesen man träffade Ellen nu med, katastrof :o Så nu är det verkligen dags! Men nu ska jag kolla lite Navy CIS och sen blir det nog faktiskt sängen!



<3

Lite update är kanske på sin plats.

Ooops, uppdateringen va ju inge bra här ser jag. Men jag har bara inte haft tid helt enkelt. Igår började dagen redan kl 6 på morgonen och kl 8 gick bussen mot Eckerölinjen för mig och Stina! Och sen vid 10 så gick båten. Vi satt oss i baren till en början och tog oss en smarrig kaffedrink^^ Sen blev det en sväng i taxfree där vi handlade på oss lite, hehe. De hade lite underhållning i baren som vi satt och lyssnade på, och så kollade vi på alla dessa berusade pensionärer :p På hemvägen käkade vi lite och så satt vi lite mer i baren och kolla på några som sjöng :) Sen vare bara att sätta sig på bussen hem mot Uppsala! Och då blev det ju jobba enda till 21 vilken man kanske inte va så pigg på. Men tiden gick skapligt fort så det va lugnt.

Idag sov jag ganska länge för jag va ruskigt trött. Lagade lite mat när jag kom upp och sen åkte jag in till stan när lillsyster kommit hem. Först en sväng till Darkwell sen och köpa biobiljetter till premiären på 2012 på fredag :) Efter det blev det öppet hus på GUC, jag tycker Sara ska gå där så försöker övertala henne :p Va kul att komma tillbaka, träffade många gamla lärare! Till och med kära Awat kände igen mig, då blev jag lite glad^^ Saknar tiden man hade med alla där. Längtar tillbka ibland. Inte till läxor och sånt, men att vara där med alla vänner va ju det bästa :) I miss u all <3

Sitter och kollar på Grey's nu men är reklam för tillfället men känner på mig att det börjar snart igen så ska börja avsluta här. Imorn blir det in till stan igen på eftermiddagen med mormor. Ska gå på en utställning på Upplandsmuseet som heter Flykten från Estland. Skulle va kul om man kanske såg morfar på en bild :) Sen blir käk och sen jobb till 21. Men nu fortsätter Grey's så nu måste jag sluta!



<3

It's my life.

Nu är det gjort! Har äntligen bokat intensivkurs! Så nu ska jag väl äntligen ta det där jäkla körkortet :p Vecka 50-51 kommer jag alltså vara iväg till Norberg. Fast kommer vara hemma på helgen i alla fall. Känns så bra att jag kommer få det här gjort. Dock får man väl se när man kan få en uppkörningstid. Den jag har preliminärbokad nu är ju efter årsskiftet, skulle va skönt om man kunde få en tidigare tid. Men ska kolla upp i Östhammar hur det ser ut med deras tider!

Idag är det en ganska slapp dag, men ska snart försöka resa mig från soffan och fixa lite här hemma. Är lite disk och tvätt som jag måste ta hand om. Vet inte riktigt vad som mer finns på min Att göra-lista idag.. Inte så mycket tror jag. Ska in på arbetsförmedlingens hemsida och kolla lite jobb och så ska jag höra av mig till Stina om imorn. Vi ska ta en tur med Eckerölinjen då hade vi tänkt :) Sen blir det jobb imorn kväll halv 6 - 9. Känner inte alls för det. Jag vill ha ett jobb men inte där. Arbetskamraterna är fortfarande toppen men hälsan pallar inte, magen pallar inte.. Sen så har jag ju bokat in intensivkursen nu så jag kommer inte stanna kvar länge på jobbet. Får ångest när jag tänker på att jag ska tillbaka imorn. Och det är väl inte så bra, hehe :p Men kanske känns bättre imorn när jag kommer tillbaka och träffar alla :) Jag ska inte gå ner mig i det nu, jag ska försöka vara positiv. Det blir bara värre annars och jag kommer börja må dåligt igen. Så får det inte bli! Jag måste försöka ta det lugnt och inte ta ut allt i förväg.. Som jag egentligen alltid gör, jag lär mig ju aldrig. Men ska försöka får ändring på det nu :)



<3

Filmtips!

Förresten! Måste ju rekommendera den här filmen som Tomas sa att jag skulle se igår :p The horsemen. Den va riktigt bra ska jag säga, så se den för tusan! :) NU blir det glass!




<3

Grattis på fars dag pappsen!

Idag fick man inte sova så länge man ville inte, för skulle ju upp och gratta kära far på farsdag :) Sen kom syster och barnen hit! Och det tycker jag va riktigt trevligt. Som alltid såklart :) De är så tokiga och söta de små änglarna^^ Men de åkte vid 1 tror jag, då skulle de hem till Mats! Efter det har jag sovit lite och spelat Wii med lillsyster min. Nu sitter jag här framför Vem vet mest? och känner mig ganska dum som inte kan en enda fråga typ :p Men så blir man ju glad när man äntligen kan någon! Blir nog inget mer speciellt att göra idag. Bara ta det lugnt och vänta på god mat. Blir älgstek med klyftpotatis och kantarellsås^^ Fysatan va hungrig jag blir när jag tänker på det.. Inte bra..:p Eftersom det är långt kvar till middag så kanske man ska ta lite vaniljglass med polkagrisströssel^^ Det är mums! Japp, men så får det nog bli faktiskt. Jag har ändå inget mer att skriva :p



<3

Idag är det lördag, japp.

Igår va det fredagsmys och idag blir det lördagsmys :p Va längesen jag va hemma en hel helg så passar på denna :) Blir onyttigheter och bra film ikväll! Frågan är, vilken film? Igår blev det Beverlyhills cop 2 ;p Får aldrig nog av de filmerna, Eddie Murphy är grym! Men för ikväll vet jag inte riktigt va det blir.. Kanske Twister? Charlie and the chocolatefactory? Änglar och demoner? Jag har så svårt att komma på bra filmer att se när jag väl ska komma på nån.. Typiskt :p Dagens i-lands problem!

Imorn är det farsdag och då kommer syster hit med Loke och Nea :) Mina sötungar! <3 De är så underbara även om de kör slut på en hur fort som helst ;p Men jag längtar efter att få träffa dem imorn :)

Jag har bestämt att jag ska gå en intensivkurs så att jag kan ta det där jävla körkortet. Så jag har hittat en bra körskola i Norberg där jag ska gå i typ 2 veckor. Så det blir väl ganska snart så kommer bo där då. Men sen så har jag förhoppningsvis ett körkort :)





<3

Hej hopp.

Blir så att jag kommer testa jobba nästa vecka. Men jag vet inte.. Vi får se hur det blir. Va i alla fall och lämnade in CV på ett annat ställe idag som sökte personal, så hoppas hoppas :) Men jag va en sväng på jobbet idag i alla fall och så har jag kört på körskolan. Sen va man och käkade med mammsen och lillasyster och efter det va det tjejkväll på stan, öppet sent och rea på massa affärer :) Så nu har man handlat på sig en massa igen! Fan, jag som ska spara.. Det går inte bra :p Men nej nu måste jag sova. Ska upp tidigt imorn och plus att jag har så jävla ont i magen så nu måste jag vila den.

Förresten! Har haft grymt ont i armen idag och haft feber pga vaccinet idag.. Inte kul.. Godnatt!



<3

Ingen svininfluensa för mig inte!

Nope det blir inget av med det eftersom jag har varit och vaccinerat mig mot just svininfluensa idag. Inget jag såg fram emot kan jag säga, eftersom jag inte är så förtjust i sprutor. Men fort gick det när man väl kommit in! Så nu ska man slippa få nån äcklig svininfluensa. Dock kan man ju få biverkningar, är ju vanligt med feber och frossa :s Inget jag ser fram emot! Hopaps jag slipper det för ska ju köra på körskolan imorn.

Förresten, på tal om körskola och körkort så kommer jag nog ta en intensivkurs på 1 eller 2 veckor här nångång framöver! Kommer bli i Östhammar. Så nu jävlar så ska jag ha körkortet! Men dock så kommer intensivkursen får vänta lite ifall jag får det här jobbet som jag ska till imorn^^ Skulle va rätt skoj att jobba där tycker jag! Men vi får se hur det blir med den saken helt enkelt. Ska till mitt "nuvarande" jobb imorn och säga upp mig eller va man ska säga. Min kropp pallar inte med stressen. Men det kommer bli bra :) Mitt humör och mitt självförtroende går som en berg-och dalbana (vilket också märks i bloggen) men just nu försöker jag vara positiv :) Men som sagt så går det verkligen upp och ner.



<3

Suck.

Jag mår så dåligt över att jag inte klarar av att jobba.. Kommer nog inte gå tillbaka till jobbet om det inte blir förändringar. Har redan intalat mig själv att jag åter är arbetslös. Men jag känner mig dålig att jag inte kan jobba.. Jag känner hur mitt självförtroende sjunker. Det är inte bra. Jag trivs med mitt liv men nu när det blivit såhär med jobbet så kommer det jobbiga tankar om mig själv. Usch, nu känner jag bara för att lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. Inget jag gör är någonsin tillräckligt, det är typiskt.



<3

Vad vill jag med mitt liv?

Det kan man verkligen undra.. Jag känner mig otroligt osäker på hur jag vill att mitt liv ska se ut. Kommer det bli ett bra liv? Kommer jag bli lycklig? Det finns en känsla inom mig som säger att mitt liv inte blir så glatt.. Vet inte varför. Känner bara på mig att jag inte kommer leva tills jag är gammal, tror inte jag kommer leva så jag upplever ålderdommen. Sorgligt, visst, men that's life. Hoppas bara man har det bra så länge man lever. Usch va djup man blev helt plötsligt! Men när man sitter ensam i sin säng så börjar man tänka. Kanske lite för mycket, hehe. Nej men nu vill jag leva ordentligt! Men först sova en gnutta och vakna glad och positiv^^ G'natt!



<3

"Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get"

Den här dagen innehöll mycket men ändå så lite. Vet inte hur det går till med det är så som det har känts idag. Jag gick upp vid 10, försökte äta lite trots att aptiten va i botten, sen kom min kära mormor och så åkte vi till Alunda. Jag hämtade ut min nya medicin och sen handlade jag hem lite mat. Imorn blir det mat a la Emma ;) Blir lite improvisation men det kommer nog bli gott! Sen har jag plockat lite här hemma och fixat lite. Så blev det lite körkortsplugg med. Sen lagade man lite köttbullar till middag! När alla va mätta och belåtna fick jag med mig pappa till Thun's! Dels så jag kunde få köra och dels för att jag skulle kunna köpa lite saker :p Blev en farsdagpresent, fördelsedagspresent till Stina, en parfym och så två toppar :) Så nu sitter jag här i min underbara säng och myser för mig själv^^ Göra mig sällskap någon? Det finns plats ;) Haha. Kollar på RAW gör jag men än så länge så suger det rätt hårt. Peter Wahlbeck är inte min favorit precis. Och jag som är lättroad skrattade inte alls. Då är det verkligen inte kul, hehe :p Så man kanske ska slå på nån film eller serie istället så man får det lite skoj!

You really confuse me..



<3

Ny dag, nya tankar!

Well now, she don't need to see the sun ahead
don't need that help from God above
If you're losing her don't be sad
cause she will offer you heart attacks

She's tired of problems that you caused
her mind
Tired of all those lies in your freak show
Tired of being alone at night
being the lowest cat on earth

So Gloria steps out from the prison
Gloria's no longer the wasted disco girl
you've been dreaming about
Gloria alone now forever Gloria away in the air now
Gloria she's no longer your slave

It's time for you to see yourself
all the misery you brought up
Gloria's one day ahead
watching you from the heaven's gate

She's tired of problems that you caused her mind
Tired of all those lies in your freak show
Tired of being alone at night
being the lowest cat on earth

So Gloria steps out of the prison
Gloria's no longer the wasted disco girl
you've been dreaming about
Gloria alone now forever Gloria away in the air now
Gloria she's no longer your slave

Gloria alone now forever Gloria away in the air now
Gloria shes no longer your slave

No, not anymore

Gloria steps out of the prison
Gloria's no longer the wasted disco girl
you've been dreaming about
Gloria alone now forever Gloria away in the air now
Gloria shes no longer your slave.



<3

Riktigt bra och läskig film, se den!


Stina och jag såg den igår, vi satt och gömde oss under filtarna ;p Tycker man om skräckfilmer så är den verkligen nåt att se! Men nu ska jag sova, natti natt :)



<3

Söndag.

Igår kväll/natt va det väldigt trevligt :) Jag och Stina började att laga god mat, pasta med en riktigt smarrig pastasås^^ Sen blev det massa film på det och lite snacks! Polly, chips med dipp och cola :p Kollade film från klockan 6 till klockan 4 på morgonen, hehe. Mycket prat och skratt med, mycket trevligt! Det tycker jag absolut vi ska göra om igen :) Hon åkte hem idag vid 3 efter att vi sett på en till film. Sen efter det så har jag inte gjort så mycket. Varit lite duktig och diskat och gjort rent och fint i köket :) Sen vid 6 så kom la familia hem från Småland och så blev det middag. Så nu sitter man här framför tvn och kollar på Morden i Midsummer.

Många ska väl jobba imorn, men inte jag. Jag trodde jag skulle det och hade planerat för det men så blev det inte. Vi får väl se om jag nånsin kommer tillbaka dit. Kommer det sluta som det ev kommer göra så kommer det jobbet inte funka med den hälsa jag har. Och då syftar jag ju på min mage. Så nu försöker jag söka jobb som en tok. Har visserligen varit inne på arbetsförmedlingens hemsida varje dag de senaste 2 veckorna och än så länge inga framsteg. Usch och fy.. Ingen som vill ge mig ett jobb?



<3

RSS 2.0