Nu ska det sovas så det blir fredag!

Yeey, imorn är det valborg som gäller hela dagen! :D Shit va kul, nåt man verkligen har sett fram emot^^ Kommer bli en grym dag med tjejerna (: yvärr så ska ju Malin jobba hela dagen, andra Malin börjar jobba kl 5 o Indira är sjuk :/ Men vi får hoppas på det bästa i alla fall! Det kommer nog bli ett av de bästa valborg hittill^^ Nu håller vi tummarna för at vädret blir bra också. Bara det inte regnar eller blåser är det lugnt. Men lite sol skulle ju aldrig sitta fel^^

Men nu ska jag plocka ihop saker inför imorn så allt är klart. Blir att gå upp tidigt för det ska börjas tidigt! Så ska sova så fort som möjligt nu! Ha en bäst valborg allihopa nu! O ni som inte är i Uppsala imorn säger jag bara: TO BAD FOR YOU!!



<3

Nästan så man blir lite skraj.. (?)

Ringde till vårdcentralen tidigt imorse o hade tur att få en tid kl 1 idag. Så det blev ett besök hos farbror doktorn idag. Så ännu en gång fick man gå igenom allt igen som man gjort så många gånger tidigare. Men det va en bra doktor jag fick denna gång som verkligen verkar vilja göra sitt bästa o försöka komma på va det kan vara för fel på mig. Så lämnade många rör med blod idag så blev riktigt yr o trött. De ska testa för en massa massa olika saker nu. Ta levervärden, kolla bukspottkörteln, gallan o jag vet inte allt. Han ville även kolla laktos igen. Ja vi får väl se va svaret blir. Men han va ju väldigt fundersam över de ställen där jag hade ont när han klämnde på magen. Han tyckte inte riktigt det gick ihop med va jag berättade så han visste inte va det kunde va som va fel. Man blir ju nästan lite skraj då måste jag säga.. Man vill ju ha svar så man vet vad man ska göra åt det, men man vill ju inte det ska vara nå fel..:/ Man får hoppas på det bästa! Vill inte må såhär längre, det är sjukt jobbigt.

Nu ska jag bara vila mig o min stackars mage. Är fortfarande yr efter att de snott en massa blod från mig. Ska försöka sova tidigt ikväll, imorn ska jag in o träffa Malin. Det blir kul (: Hoppas jag inte har ont imorn. Men kommer bli en bra dag imorn, sen på kvällen ska jag iväg o simma med Ellen! Men nu baaaara vila.



<3

Lätt att jag ska!

Om en månad ska jag lätt med på sol o bad! jag ska spara o snåla som en tok, så räkna med mig tjejer! Fan va kul, jag måste verkligen! Tänk va kul vi skulle ha ;) Så nu jävlar!



<3

Västerås med mamma!


Vårajacka från Myrorna, 85 kr


Stickad tröja från Vila, 100 kr


Jeansleggins från Vila, 128 kr (två för 259 kr, mamma köpte ett par)


Tröja från Åhléns, 129 kr


BH från New Yorker, 129 kr


Solglasögon från Åhléns, 99 kr


Tack mamma! Blev en riktigt trevlig dag.




<3

Thank god for friends!

Thank you my darling, för att du är så underbar <3 Känns bra att veta att det finns nån som man kan lita på o man vet finns där no matter what. O även om jag inte är på topp så glöm aldrig att jag också alltid finns här för dig. Love you big time honey!



<3

Fullt upp.

Idag har jag bara gjort nytta! Diskat, städat o sen jobb på det. Plus att jag har bakat supergott bröd med gröna o svarta oliver i^^ Riktigt mycket mums! Så jag är nöjd med allt jag hann med. Nu är det bara slapp. Ligger o kollar på Lyxfällan. Inte så mycket bra på tv ikväll, hockeyn har gjort så att det inte är nån Criminal Minds -.- Jävla skit säger jag bara. Man är ju redan pisst över att det har snöat idag. Och den ligger kvar!! Så vill jag inte att det ska vara imorn. Nu måste det bli varmt o skönt aprilväder. Nästa helg är det ju valborg för tusan! Då vill vi ha sol (: Längtar som bara den tills dess! Men nej jag är supertrött känner jag. Imorn ska jag upp tidigt o skjutsa iväg lillasyster. Kanske sova snart...

Idag har jag känt mig lite glad faktiskt. Det har varit skönt. Det är inte varje dag. Verkligen inte. Ingen av er, mina vänner, vet nog hur dåligt jag mår ibland. Ganska ofta. Och jag vet inte vad jag ska säga om det heller. Kan inte prata om det. Vet inte vad jag sa säga. Inte alls. Svårt att prata om sånt. Speciellt face to face, så då lägger man på smilet. Jag har ju kul tillsammans med er, då känner jag mig glad det gör jag verkligen. Men är ändå inte lycklig. Nåt är det. Men som man säger, laugh now cry later. Det är så man får göra. Jag är inte gärna sårbar inför mina vänner. Nej nej. Men tillsammans med er, det är då jag mår som bäst!



<3

Fan ta aprilväder!

Vill bara yttra min sura åsikt över det väder som blev nu på kvällen. Det är vitt på gräsmattan! Jag hoppas verkligen att det är borta imorn när jag vaknar, annars är ju hela dagen förstörd i princip. Ja, nästan i alla fall.

Måste bara säga att jag älskar mitt jobb^^ Haft mysigaste dagen idag! Så söt han är, o lillbröderna med. Känns bra att de tycker så bra om mig med (: Vill aldrig lämna dom!

Men nu ska jag nog sova. Kanske lite Arkiv X först. Imorn är det jobb, men inte förrän sent. Sen är det även jobb på söndag faktiskt. En hel dag i Funnbo. Det gillas (: Natti på er allesammans!



<3

Mumsig middag:

Steka ihop:
Kyckling
Champinjoner
Morötter
Gul o röd paprika
Zuccini
Vattenkastanjer
Bambuskott
Mini-majs
Ölkorv (med nån smak man tycker är passande)

Krydda med:
Curry
Chilipulver
Salt o peppar

Servera med:
Cous cous med curry (+ gurkmeja för färgens skull)


Blev riktigt jäkla gott ska ni veta!




<3

Innan jag somnar..

Blää blää blää för så mycket! Va är det för liv jag lever, behöver miljöombyte nuu! Thank god för vänner som kan få en att le! Det behövs i dessa tider. Så massa kärlek till alla er som får mig att le när jag behöver det som mest! ♥

Nu ska jag sova o vakna med en helt ny syn på livet (det är va jag vill i alla fall)!



<3

Detta fält måste fyllas i.

Jag låser in mig, drar ner persiennerna 
och slänger världen på högen av alla
saker som jag bojkottar.
Och jag duckar för alla speglar och blundar
så hårt jag kan och försöker glömma.
Men hur kan man glömma sig själv?
Och jag vet att andra har det värre,
men hur kan man känna sig så här grå?

Åh kom ta med mig, kom ta med mig ut inatt!
Dit ingen känner mig och vet
vem jag är och vad jag gjort förut.
Åh snälla låt mig byta liv för en natt.

Jag begär inte kärlek som startar krig
eller en skinande riddare på vit häst.
Jag skiter i sånt ett par läppar med en ny
smak och en fulltankad bil,
som kan ta oss dit saker överraskar
och skaver är allt som behövs.
Åh gud jag är så trött på att känna mig
som en dålig kopia av mig själv.

Åh kom ta med mig, kom ta med mig ut inatt!
Dit ingen känner mig och vet
vem jag är och vad jag gjort förut
Åh snälla låt mig byta liv för en natt

Kom ta med mig, kom ta med mig ut inatt!
Dit ingen känner mig och vet
vem jag är och vad jag gjort förut

Åh kom ta med mig, kom ta med mig ut inatt!
Dit ingen känner mig och vet
vem jag är och vad jag har gjort förut
Åh snälla låt mig byta liv för en natt



/Lasse Lindh♥




<3

Måndag.

Mormor kom o gjorde mig sällskap idag. Vi bakade smaskiga morotskakor^^



Sen tog man det lite lugnt ute i solen, kollade på alla vårblommor som kommit upp (: o tro det eller ej, men vi har fått vitsippor här hemma ^^ Nu är det vår! (även om det kom snö/slask ner från himlen nyss)


Efter att mormor åkt hem gjorde jag ordning lite middag till mig innan jobb. Stekte ihop falukorv, zuccini o svarta oliver o till det blev det lite grönsallad o ärtskidor. Det blev riktigt mums^^ Typ det enda jag ätit för dagen med. Har ingen aptit idag heller men man försöker. Har jobbat lite nu men blir ju fan inge dans idag, mår inte helt bra än :/ Fortfarande ont i halsen, snorig plus att man nu har ont i magen. Inte ok!




<3

En underbar lördag tillsammans med mina tjejor (:







<3

Falling down.

Känner mig lite down idag. Vet inte om det bara är för att jag är sjuk som det känns jobbigt, eller om det kan vara något mer. Hur som helst.. Skit samma.

Är sängliggande idag. Mår inte så bra alls. Ont i magen som fan igår, trodde jag skulle avlida. Bättre idag men ändå inte bra. Plus att bihålorna gör ont. Men det som är värst är ju att det är sol idag. Ofc. Bara fint när jag är sjuk. Det är så typiskt.

Imorn måste jag vara frisk. Har jobb och sen dans. Missade ju dansen förra veckan så vill verkligen inte missa igen. Så idag är det vila som gäller. Men man har inga krafter alls. Ingen aptit eftersom jag har ont i magen. Fy bubblan.

Hoppas man kan bli lite mer happy sen. Hatar att känna såhär. Men som sagt, det är kanske sjukdomen som talar. Men även om så är fallet så känns det ju lite jobbigt. Men nu ska jag vila lite, ev försöka äta nåt. Kommer ett inlägg om gårdagen sen, o kanske även nån bild!



<3

I want saturday!

Nu hade jag tänkt somna gott till en film. Man måste ju vara pigg imorn då man ska ha en heldag men flickorna^^ Som jag har längtat (: Har mycket att se fram emot nu! Nästa helg blir det grillning hemma hos Indira, sen är det Valborg, Millas studentskiva(som jag hoppas jag kan gå på), 20års fest för P, min 20års kryssning och sen allt skoj som jag vet kommer hända i sommar! I'm happy (: Tur har jag som fått tag på dessa underbara vänner <3 Va ska man säga.. LOVE THEM BIG TIME!!



<3

Tralalalalaa.

"Blåsippan ute i backarna står, niger och säger att nu är det vår"

Japp, nu är våren verkligen här! Blommor har slagit ut överallt^^ Idag är man ännu piggare så även kunnat vara ute lite till o med (: Skönt som bara den. Blev en sväng till Thun's med Sara o mormor med, men inge shoppning för nån som är pank! Hatar att man hittar så mycket man vill ha när man inte har pengar -.-

Ikväll blir det kinamat här hemma. Mums! Och en lugn fredagblir det för att tillfriskna ännu mer till imorn. Då blir det en dag med mina flickor (: Hur mys som helst!



<3

Please kill me.

Även denna dag spenderas i sängen. Fan va rastlös jag är.. Det är så tråååkigt! Även om det finns lite att glo på på tv så orkar jag inte det här med. Och halsen har blivit värre o börjar få ont i bihålorna. Missar jobb idag o troligtvis imorn med. Faaan! Inte heller får man njuta av det fina vädret ute. Jag har ingen ork. Men måste pallra mig upp senare o fixa middag. Usch. Har ingen aptit.



<3

Vill aldrig mer ha vinter!

Nu är det verkligen verkligen vår! Älskar't^^ Dock orkar jag inte vara ute så mycket. Ligger mest i sängen med min jäkla feber o mina nysningar. Men en lite stund i solen idag, o titta va vi har här utanför nu! (:





<3

...o vart är John Blund?

Nu har jag legat o försökt sova i typ 2 timmar. Ligger o nyser konstant. Sjukt! Kommer väl ta en evighet att skriva klart det här korta inlägget bara för att jag nyser hela jävla tiden. Jobbigt som bara den.

Man är ju inte på bästa humör efter en hel dag i sängen med feber o skit. Men man har ju tur att det finns folk omkring en som får en på bra humör ^^ Jag hoppas att jag inte blir sängliggande imorn, men skulle det hända så finns det säkert nån som kan liva upp stämmningen för mig ;p

Nya vänner är alltid trevligt ^^

Shit, nu börjar alvedonen sluta värka.. O jag får väl inte ta nån mer riktigt än :s Då måste jag verkligen försöka sova nu. Oh yes. Känns som att det kommer gå sådär, men ska göra mitt bästa! Kom igen nu John Blund, show me what you got!



<3

Feber, halsont o snorig.. KUL!

Har ingen ork. Jag har legat i sängen hela dagen. Och som det känns nu så kommer det inte ändras idag. Halvsover så gott som. Fyfan för att vara sjuk. Hatar det. Så blir det ingen dans ikväll. Det suger. Usch! Måste försöka bli frisk. Ingen aptit har man heller har mest druckit vatten idag. Nej men sova lite till kanske. Jag mår fan inte bra idag. Blää..



<3

Sjukdom på väg?

Vaknade med feber idag. Ingen höjdare. Känner mig fortfarande inte så kry, men lite bättre tack vare alvedon. Så har mest tagit det lugnt idag, men jag o Sara tog en sväng till syster o barnen i Östhammar. Kul att träffa dem igen :) Fikade lite o lekte med dem. Hoppas på att kunna träffa dem snart igen! Hoppas på att må bättre imorn, då är det ju dags för afrodans! Vill inte bli sjuk ju :(


Loke


Nea




<3

What to do..

Jaha. Det är lördagkväll o här sitter jag. Känns ju trist. Men är man pank så är man. What to do liksom. Tur att det finns nåt att glo på i alla fall. Kollar på 17 again på canal+ first. Sen får vi se va man gör sen.

Men hörrni, jag har ju bakat chocolate chip cockies idag :D Tänka sig. De blev helt okej faktiskt. Smakade bra :) Får se om jag vågar mig på dem nån mer gång, hehe :p

Nu ska jag ligga här o tycka synd om mig själv!



<3

Alone a friday night.



Att ligga framför tv:n alldeles själv en fredagkväll får ju inte precis ens tankar o skit att försvinna. Inte dessa underbara låtar av Joshua Radin heller. Men de är så fina så lyssnar gärna i alla fall..



<3

Berg och dalar..

Ja det är ju så olika hur man kan må dag för dag.. Man har sina berg o man har sina dalar. Just nu är jag nere i en dal. Började igår kväll. Vet inte vad som hände riktigt, men är inte alls på topp. Bara massa jobbiga tankar som far runt i huvudet. Försöker tänka på annat, försöker att se sakerna på den ljusa sidan. Men det går ju inte alltid. Men man vill ju inte gå runt o se ledsen ut så andra känner av det. Så är glad utåt. Det är ju sån jag är, glad. Det är så jag vill att alla ska se mig också, så som de förväntar sig att se mig. Jag kommer bli glad på insidan så småningom också. Det är lugnt.


Lugn fredag med tv-mys. Tror hela helgen blir lugn, har inte en krona så har inte såd med utgång eller nånting alls. Usch för att var pank!




<3



Trötter.

Kroppen är helt slut. Men jag o Ellen klarade ändå 40 längder, det trodde jag inte jag skulle göra knappt. Börjar känna mig lite krasslig. Men efter de 40 längderna va man ju lite skakis i benen, hehe :p Och nu ligger jag typ helt död i sängen. Sova snart tror jag.

Ååh, träffade bebisen idag ^^ Så jäkla söt o liten! Inget namn bestämt riktigt än. De blev glada över kläderna jag hade köpt, det va ju bra :) Men det blir nåt han får växa i. Hehe. Inte riktigt hans storlek än ;p

Va händer i helgen då? Jag är pank så nån som vill göra nåt som inte kostar nåt? :p



<3

Härliga tider!

Det är underbart vårväder ute idag. Älskart ^^ När jag gick o hämta posten höll jag utkik efter tussilago, men såg inga än. Men finns en del fjärilar nu i alla fall :)

Nu ska jag snart åka o jobba, ska bara käka lite lunch först. Ska även hinna packa väskan för efter jobbet så blir det direkt iväg o simma med Ellen. Det har jag längtat efter! Ska bli riktigt skönt att simma :) Men först jobb som sagt o kommer ju få träffa en liten liten bebis ^^ Så sött. Hoppas de gillar kläderna jag köpt åt lillkillen!



<3

Mums mums!

Jag blev lite rastlös nu på kvällen vid 8 så ställde mig o bakade kanelbullar :p Jag bakar ju egentligen inte. Men så blev det i alla fall. Så nu har jag mumsat i mig lite bullar o kollar nu på True blood. Så för att egentligen inte kunna baka blev de ju helt underbart goda ^^ Hela familjen blev överraskad, haha.





<3

Shopping!


Skullcandy hörlurar röda, 299kr på Mediamarkt (äntligen är dom mina!).


Vit/korall-randig t-shirt, 50kr på Cubus.
Turkos t-shirt "Every day is a happy day", 99kr på Gina Tricot.

Så nu är jag ju nöjd måste jag säga :) Sen köpte jag även lite söta bebiskläder till den nyfödda. Nånting måste de ju få nu när de har fått sitt 3dje barn^^



<3

Joshua Radin!

Jag har funnit en riktig favorit! Eller jag o jag, det är väl tack vare henrik egentligen :p Tack för att du fick mig att lyssna på den här låten, för nu har jag blivit förälskad, haha! Alla låtarna är underbara, men den här är en av de bästa. Så fin.





<3

Ååh du underbara sol.

Har precis varit ute i solen på en härlig promenad^^ Nu känns det verkligen att våren är här. Och jag hoppas att den är här för att stanna! Det måste den vara. Tänk att solen kan göra en så lycklig. Man bli så satans glad! :) Och det är skönt att få känna sig glad. Verkligen.

Klockan 5 ska jag jobba. Eller ja, hehe jobba..Det känns inte som ett riktigt jobb även om det faktiskt är det. På tal om jobb så har den ena lilla killen som jag jobbar med precis fått en lillebror! Så på torsdag få jag träffa en bebis som är en vecka gammal^^ Gulligull.



<3

Röd dag.

Ja idag har kanske inte varit en jättekul dag. Har fixat med massa papper, skrivit rent en massa på datorn och massa sånt. Men nu sitter jag och kollar på Wallander:Tjuven med la familia. Bra film! Det är väl det som min kväll kommer bestå av. Film. Men det blir bra, imorn ska jag ju jobba igen. Visserligen inte förrän senare så har tid på mig att göra andra saker med :) Typ städa, skjutsa lillasyster och sånt. Kommer nog på lite saker! Ska nog träna lite imorn med, eftersom det inte är någon afrodans ikväll. Kan behövas, japp japp.

Vi får se om det blir nå sim sim på torsdag med Ellen. Jag hoppas det för nu har tatueringen läkt^^



<3

Påsk påsk påsk.

Igår blev en lyckad kväll, som alltid :) Tack tjejer, med er blir det alltid en toppen-kväll! <3

Idag blev det inte så mycket sova så man har varit lite seg. Syster, Mats, Loke o Nea kom på påcklunch :) Jättetrevligt! Va riktigt kul att träffa sötisarna igen, känns som evigheter sen sist! De är så underbara. Moster älskar er snuttar!

<3

<3

<3


Tänk om jag verkligen flyttar långt bort för att plugga, shit va jobbigt att inte få träffa mina gullungar så mycket då :/ Det kommer ju kännas surt. De betyder mycket för mig^^



<3

Galej.

Yesbox, ikväll blir det party med tjejerna! Fan så kul, känns som evigheter sen sist! O sist va det ju skoj så kan det här så den gången ;) Ja, med er är allt möjligt! Tar bussen som går 20 över 6 in till stan så blir det förfest på skomakargatan! Det är så nice att du har ett place i Uppsala nu Malin^^ Ska försöka se till att göra mig iordning nu. Man måste ju bli lite snygg i alla fall :p Tror jag vet va outfiten för ikväll kommer bli i alla fall. Åååh jag är taggad till tusen! Känner på mig att ikväll kommer bli en bra kväll ;)



<3

Haha!

Ja jag måste ju bara upplysa er om kommentaren jag fick av Ellen på mitt förra inlägg. Jag skrev ju att jag hoppas att det är nån bra film, o hon hade kommenterat att hon gissade på att jag fastnade framför piratesfilmen.. Och hur rätt har hon inte då? Snacka om att hon känner mig väl ;) För här ligger jag i min säng o glor på piratesfilmen som går på 5an, men som jag har på film o som jag sett typ 127 gånger, om inte mer :p Så ja Ellen, du har på pricken rätt! Fick bara lov att skriva det ;p



<3

Fredagkväll.

Känns som att det kommer bli en tidig kväll för mig ikväll faktiskt. Känner mig trött. Men jag säger ju ofta att det ska bli en tidig kväll :p

Ligger i sängen o glor på talang. Trollkarlen som va med i början va sjukt grym! Blev helt förbluffad måste jag säga. Synd för er som missade!! Nu blir det snart nån bra film! Vilken? Ingen aning, kanske går nån bra på tv om man har tur. Imorn blir det ju utgång o fan va sugen jag är på det! :D Träffa flickorna igen, weei^^



<3

Vååår! (:

Helt underbart väder idag :) Känns verkligen som påsk nu! Och verkligen som vår^^ Idag har jag varit ute i solen o haft det skönt. Jobbade idag några timmar, över hos grannen. Vi va ute en stund o lekte, sen blev det lite film! När det va färdigjobbat tog jag med mig Ossy (deras hund som jag önskar va min) o tog en skönt promenad i vårsolen :) Idag känner jag mig glad!







Nu blir det lite lugnt, förutom att jag ska städa :/ Men nån gång behöver man ju göra det med! Men blir en hemmakväll ikväll med, får tagga inför utgången med tjejerna imorn ;) Kommer bli grymt kul, längtar!



<3

Mmmmhh ♥



Ett glas vin såhär på torsdagskvällen är ju inte dumt alls! Och strax blir det en supergod middag som mamma lagat! Yummie! Blir en skönt kväll.



<3


April, april..?

Nej jag har inte kommit på nåt roligt april-skämt att lura nån med idag. Och har faktistk inte blivit lutad heller. Inte än i alla fall, men dagen är ju inte slut så man vet ju aldrig. Haft en lugn dag. Städat lite, chillat framför tvn.. Ja typ sånt! Men nu är det slut på lugnet, klockan 5 ska jag jobba! Sen blir det en god middag, mums mums^^ Men nej, dags att göra sig iordning för att jobba!





<3

RSS 2.0