Ansiktsmask, i love it!



Ikväll blir till att göra hyn lite fräch med en ansiktsmask! Tror det bli jordgubb ikväll, lite peeling^^ Skönt som fan ska ni veta. Min nya bästa vän :) Köpte tre stycken när jag va in till Gränby med Ellen idag. Det va trevligt! Kollade runt lite och tog en fika :) Gör vi om snart igen tycker jag!

Men ingen Grey's ikväll? Det suger. Blir att kolla Efterlyst. Men sen ska jag kolla True blood i alla fall, toppen! Men först ett till avsnitt av Family guy! :D



<3


Gerard Butler!



Är han en snygging, eller är han en snygging? Tok-snygg!! Det är va jag kallar ögongodis^^



<3

Saker och ting.

Jag har inte mycket att skriva faktiskt. Har jobbat idag. Innan det så har jag fixat lite här hemma. Imorn är det inget jobb men har andra saker som behöver göras då. Kanske träffa Ellen en sväng? Inte fått svar på mitt sms än.

Förresten så har jag sökt in till skolor till hösten nu!

1a hands val blir i Göteborg
2a hands val blir i Halmstad
3e hands val blir i Gävle

Alla är med inriktning på media och kommunikation typ. Men Gävle vet jag inte om jag är sugen på, Göteborg och Halmstad lockar mest. De utbildningar jag sökt asså, inte städerna i sig. Blir det inga av dem till hösten blir det att läsa upp Eng B på Komvux. That's my plan!

Men nu ska jag fortsätta kolla på The Mentalist (inge DH ikväll!) och sen blir det Top chef :) Och sen sova kanske? Vi får se.



<3

Helg i Säbyholm.

Jag är trött. Kom hem vid halv fem, somnade, blev väckt typ halv 7, käkade pizza, somnade om o sov till kvart över 10. På ett ungefär :p Men har haft en riktigt trevlig helg med goa människor! Dock väldigt lite sömn dåra. Plus att man körde hem idag, hehe. Men det gick ju galant! Ett underbart gäng människor :) Läntar till i sommar bara mer o mer!

Men nu har jag varit vaken en liten stund, tror det blir dags att sova snart igen. Har inte sovit igen timmarna än ;p Men helgen får 4 av 5 toast! (y)



<3

Äntligen är den tillbaka



Fick hämta ut en likadan som jag gjorde sönder. Tack o lov att jag har den nu! Välkommen hem^^ Haha.



<3

Min kväll.

Packar ihop lite.. Det går lite segt, hehe. Kollar tv o lyssnar musik at the same time. Bra kombo! Lite Biff Clyro är inte dumt, det slår va som nu än är på tv! Så nu ska man väl få lite ordning på grejerna.


Jag väntar o väntar, för om cirkus 20 minuter är det dags för Criminal minds! Galet bra :) Efter det så är det Gordon Ramsy's kitchen nightmares. Bra skit på tv ikväll må jag säga! Förresten så va jag in till stan o fick ut en mobil, blev en samsung som jag hade. Äntligen slipper jag den gamla skiten!




<3

Jaha, nu då?

Man skulle ju ha jobbat halv 10, men så blev det icke. Hade tydligen blivit nåt missförstånd(?). Jaja, då blir det en ledig dag istället då! Fast jobb är ju bra när man ändå varit ledig så länge nu. Men inget att göra åt! Så nu ska jag sitta o vänta på att klockan blir typ 3, då ska jag bege mig in till stan. Fixa ny mobil! Finally.

Nu blir det snart ett litet besök av kära mormor!



<3

Sängen kallar!



Nu säger jag nog tack o hej för mig, sängen kallar. Ska upp o jobba imorn, men bara fram till lunch, hehe^^ Sen ska jag in till stan o hämta ut en ny mobil (eftersom jag, smartass, hade sönder min). Men inge simma imorn för mig :( Sjutton gubbar också!! Hade verkligen sett fram emot ett simpass, men men. Fika/lunch nästa vecka o umgås lite istället då Ellen?

Hm, skulle ju sova.. Well well, får väl ta o göra det då! Gnatt.



<3

Bilder från Fuerteventura:


Hotell-området

Hotell-området


Me 'n sis

Fin konst på stranden

Havet <3


Me

Havet <3

Havet <3

Kameler på stranden


Blev väl inte så mycket bilder här, finns många fler på fb ;)



<3

Tillbaka till verkligheten.

Idag blir det jobb. Va ett tag sen så det kan ju va på tiden. Men ska inte riktigt åka än. Inte förrän om nån timme eller så. Har käkat frukost, ringt lite samtal osv. Ska nog bara ta det lite lugnt nu innan det bär av till Funbo.

Btw, är fortfarande super nöjd med tatueringen! Ingen ånger här inte! ;)



<3

Tok-nöjd!


Sjuuukt nöjd är va jag är! Kan inte vänta tills det blir tatuering no 2 ;)

Men hon sa att jag inte fick bada, så tror inte det kommer bli nån simning med Ellen på torsdag :s Det suger ju lite, men är så jäkla glad för tatueringen så!

Hade med mig Malin med mig idag o det va kul :) Vi virrade omkring i Stockholm, kollade kläder o käkade lite lunch (som va supergod btw!!). Så min dag va bäst! Men nu känner jag mig helt slut. Ska mysa ner mig i sängen, käka mitt naturgodis o zappa runt på tvn.

Förresten, såg Gustav Skarsgård idag.



<3

Tattoo!

Japp, idag är det dags! Ska om ett tag ge mig av till bussen o vidare in till stan. Ska möta upp Malin på station o så bär det av mot Sthlm :) Fan va nice det ska bli! Förhoppningsvis kan jag ev boka tid för tatuering nummero 2. Håller tummarna för det! Får man simma i bassäng när man nyligen tatuerat sig? Dt hoppas jag, ska ju simma med Ellen på fredag ;o

Men ska äta upp frukosten nu o sen ge mig av! Wish me luck ;)



<3

Hello Sweden!

Då va man hemma igen då! Inte så kul att se snön igen, men ändå skönt att va tillbaka. Men det va så jäkla nice med sol o värme^^ Man ville inte åka därifrån.. Men va inte så mjuka sängar på hotellet så känns bra att kunna sova i sin egna säng :p

Tänkte inte skriva så mycket mer, ska sova. Upp 8 imorn. Då blir det Stockholm o tatuering! :D Men har i alla fall haft en toppenvecka med underbart väder, god mat o stora vågor i havet ;) Så Emma är hur nöjd som helst!


fler bilder kommer upp inom kort!



<3

Byebye Sverige!

Har nyss vaknat efter min korta sömn, hehe. Men nu bär det strax av till Arlanda! Finally, liksom! Så jag h
oppas ni kommer ha det bra här hemma i snön! Och så hoppas jag att det blir fint väder för mig^^ Puss o kram, skumbanan!




<3

I will miss you!

Åh va jag bara vill åka nuu känner jag! Kan inte klockan bara bli halv 9 så jag sitter på flyget. Längtar som tusan nu :) Sol, värme... Underbart.

Snackade med Malin nyss, hon ringde^^ Det va trevligt att få prata med henne lite, kommer sakna henne när jag är borta. Kommer sakna flera såklart, men hon speciellt. Hon lyser upp min vardag väldigt ofta :) Även om jag är lycklig eftersom jag ska få komma iväg så gav hon mig en helt annan lycka med sitt samtal, en mer "djup" lycka :) Tack för att du finns!

Tror jag ska försöka sova nu. Försöka, ja. Men får se om det går.



<3

I min väntan...

20.30 - Parlamentet
21.00 - Wallander


Kan det inte bara vara dags nu?
Sova kan jag inte heller göra.. Typiskt!



<3

Vi räknar ner..

Ååh!! Om 13½ timme lyfter vårat plan mot Fuerteventura! :) Men jag känner att jag kan åka nu på en gång! Väskan är packad o klar^^ Blev en del grejer som åkte ner i väskan, men är inte över vikten än i alla fall ;p Fan va skönt det ska bli med sol o värme! Om 9½ timme ringer klockan o Emma ska upp ur sängen. Det känns ju lite tungt men skit samma, man ska ju til Spenien :D I love it! Hoppas tiden går fort. Få se om jag kommer kunna sova nåt överhuvudtaget inatt :p



<3

Ljuvligt.

Har jobbat hela dagen idag o oj va trött jag är! Kom hem efter 11 nångång. Som tur va så hade mamma spelat in Melodifestivalen så har precis kollat klart på det nu! Måste säga att Anna förtjänade att vinna, det är en bra o fin låt :)


Men även om jag tycker hon förtjänade det så kommer jag alltid tycka att Salem Al-Fakir va bäst! Så jäkla grym han är, låten slår allt o alla!


Nu är det sova-dags! Är trött som f... Och imorn är det packa som gäller! Har inte börjat än :p Så det blir fullt upp imorn för att försöka bestämma va som ska med o va som kan stanna hemma.



<3

I love you 'til the day I die ♥








Du är det finaste jag vet, du är det vackraste i världen.
Du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna,
som fåglarna, som blommorna på marken.




<3

Roligt som fan o många minnen kommer tillbaka ;D





<3

Nu är det fredag.

Har precis kommit hem från syster där vi firat Mats som fyller 35 år idag! Blev smörgåstårta och fika :) Kul att träffa Loke o Nea med :) Nea va helt galen som vanligt, haha. Sötnosarna mina <3 Synd att jag inte är hemma nästa gång vi ska vara barnvakt.. Tycker om att vara med änglarna. Men men, det går inte alltid tyvärr!

Nu blir det lite fredagsmys i sängen framför tvn innan det blir dags att sova. Ska ut ganska tidigt imorn så blir inte så sen kväll. Så nu gosar jag ner mig med min marabou o min cola^^





<3

Hela jävla jag! (:

Svensk sommar tinar, frusna själar 
och stackars satar som du och jag
som tror och hoppas och
tänker att nu så nu är det väl
äntligen våran tur att träffa nån
som behandlar oss väl.
Kyss mig ömt och brutalt, sover sked,
håller hårt både morgon och kväll.
Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger,
dom ljuger för vi finns ju kvar.
Och om dom bara gav oss chansen..

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag.
Hela underbara, unika jag,
inte något så fjuttigt som en morgon och en dag.

Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit.
Skitsnack, ge mig kärlek och passion och
hunger och magi så smälter jag rakt av.
Och vi som väntar på något gott vi väntar
alltid för länge jag vet, jag vet.
Men ett liv med låga krav är som sommar utan sol
och vinter utan snö.
Och vem vill leva så..

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag.
Hela underbara, unika jag,
inte något så fjuttigt som en morgon och en dag.

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag.
Hela underbara, unika jag,
inte något så fjuttigt som en morgon...
Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag,
inte något så fjuttigt som en morgon och en dag!

Skit i Annika, det är Kristoffer som äger!


Plask plask.


Nu har jag kommit hem från simhallen! Ellen o jag höjde ribban denna gången, blev 50 längder á 25 meter. Fan va vi är bra asså! Så nu är man lite mör i bena. Hehe. Men vi ska fortsätta en gång i veckan nu o förbättra oss vajre gång. Shit va snygga vi ska bli till beach'10 ;) Grrr!

Nu blir det att äta lite eftersom jag inte käkat middag än. Och Criminal Minds håller på så måste rikta ögonen och koncentrationen mot tvn!



<3

Awesome Appelquist!





Helgrym kväll med Frida! Appelquist va så jääkla nice, fan va jag har garvat :p Det va skratt konstant i 75 min, det kan jag lova ;p Va länge sen jag garva så mycket på så kort tid, haha! Det va så värt pengarna. Jag rekommenderar er stark att gå o kolla på han! Helt klart min favorit-komiker! ;)



<3

Stockholm.

Idag ska jag och Frida iväg till Stockholm! Det ska bli stand up med Kristoffer Appelquist på Boulevardteatern. Kommer bli så jäkla nice! Har sett fram emot det här såå länge :) Och det är ju en självklarhet att det är jag och Frida som ska gå på det ;) Det är våran humor! Kommer bli en bra dag^^



<3

Tisdag.

Jag har träningsvärk. Afrodans igen igår. Och idag har man ont i musklerna. Men det är då det ska va! Det känns bra ;) Men gör grymt ont varje gång jag ska resa mig, hehe.

Inte hänt mycket idag. Tagit det rätt lugnt, sen vid 3 så va det jobb. Kollade på filmen UPP, så jäkla bra! :D Soft jobb, kolla tecknat. Det är min grej ;p

Har precis käkat middag och ligger nu och kollar på DH. Så dedt betyder att inge mer skriva nu!



<3

Bilder från i lördags!









Bästa lördagen på länge ska ni veta! Ni rockar min värld brudar! <3



<3

Tell me you are mine.

Wise men say, only fools rush in
But I can't help, falling in love with you

Shall I stay, would it be a sin
If I can't help, falling in love with you

Like a river flows, surely to the sea
Darling so it goes, some things are meant to be

Take my hand, take my whole life too
For I can't help, falling in love with you

Like a river flows, surely to the sea
Darling so it goes, some things are meant to be

Take my hand, take my whole life too
For I can't help, falling in love with you

For I can't help, falling in love with you


<3

Idag mår man som man mår..

Fyfan. Kl 8 imorse vaknade jag. Kände mig inte alls pigg. Sliten som f. Kom inte i säng förrän halv 4-4 heller så blev inte mycket sömn. Och får inte Emma bra sömn efter en sån kväll vi hade igår blir hon b a k i s som f a n. Nu mår jag dock bättre.

Men kvällen igår va ju kanon! Åkte till Malin till 2. Grymt snyggt har hon fått det i lägenheten ska ni veta. Och hon blev glad för min lilla inflyttningspresent, det va ju bra :) Vi satt och kollade på 16 and pregnant på MTV medans vi väntade på Indira. När hon kom så blev det en sväng på Gränby. Och jag köpte inget! Kände mig så duktig ska ni veta ;) När vi kom tillbaka till Malin fick vi lite besök. Sen va det dags att laga mat. Gjorde en sjuukt god pizza! Mums mums^^ Va hände sen tro? Smink, hår, kläder osv. Och vin såklart! Spelade spel med och oj så det blev, haha! Vidare sen till en lägenhet några 100 m bort där vi hände med Jocke och Mattias ett tag, riktigt nice. Efter det bar det av till huset mittemot för att fortsätta förfestandet. Hade så sjukt kul! Fett nice :) Blev långt förfestande, kom inte in på Kalas förrän vid 1 :p Mycket folk faktiskt och det va skoj. Synd bara att Indira inte följde med dit. Men förfestandet, det va det roligaste av kvällen! Tack mina fina flickor för att ni gjorde en toppenkväll! Oförglömlig :) <3

Åkte hem från Malin vid halv 11. Har legat i sängen sen dess och tänk "aldrig mer, aldrig mer". Haha. Brukar aldrig må dåligt dagen efter, men sov ju inte så länge som jag velat, 4 timmar räcker inte. Har druckit pepsi med^^ Blir alltid så sugen på det dagen efter. Eller egentligen cola, men hade endast pepsi hemma. Gick ju det med! Ska hem till mormor och käka mat om nån timme. Blir första målet för dagen förutom en smörgås som jag tvingade i mig :p



<3

Det är kuligheter på schemat!

Om cirkus en timme ska jag in till stan. Ska hem till Malins nya place :) Kommer bli en heldag och en superkväll tillsamman med Malin och Indira (och kanske några fler?) !! Med tanke på vilka man ska umgås med så vet jag att kvällen kommerbli kanon! Den kommer bjuda på mycket skratt och tokigheter ;p Är grymt taggad!


Tonight's gonna be a good night ;)



<3

We're only in it for the drugs.



Är inne i en Ebba Grön period just nu. Va ett tag sen sist så det är trevligt att man plockat fram de skivorna och lyssna på i bilen. Perfekt påväg till jobbet. Ebba Grön is good shit.

Har käkat pizza och druckit pepsi med pappa ni ikväll. Men han ska vara tråkigt och gå och lägga sig nu när Dödligt vapen 4 precis ska börja. Va är det för sätt! Själv måste man sitta upp och vänta på att mamma ska ringa om be om skjuts hem från bussen. Men hon brukar aldrig bli sen så behöver ju inte oroa mig över att jag ska behöva sitta uppe och vänta hela natten :p Men nu börjar filmen så ciao på er!



<3

Jahaja.

Ja idag har det ju inte hänt så mycket än så länge. Och kommer inte hända så mycket mer tror jag :p Varken mamma eller Sara ska va hemma ikväll så det blir en hemmakväll med pappa. Så det står pizza på menyn ;) Blir en soft kväll. Skönt. Men imorn blir det utgång och det tycker jag är på tiden! Åker tidigare till Malin så kan vi käka lite tillsammans :)

Nej men nu ska man snart över till grannen och lägga upp ett jobbschema!



<3

Nu har vi plaskat!

Emma är trött i kroppen. Oja. Ellen och jag simmade 40 längder á 25 meter. Duktiga för att vara första gången tycker jag! Nästa gång simmar vi lite längre ;) Det är jobbigare än man tror att simma. Men va grymt skönt!

Nu blir det tv, säsongsstart av Criminal Minds. Good shit :) Sen kanske det blir sängen. Har visserligen inge jobb imorn, men simningen gjorde mig galet trött. Så sängen låter riktigt lockande! Snark..

Tack för att du finns gumman, behöver muntras upp ibland. Det gjorde mig glad att läsa :)


Tänker skita i att tänka på sånt skit nu, jag har så underbara vänner, och bara det jag behöver för tillfället!
Med er känns allt så mycket bättre! PUSS på er!








<3

..och snön fortsätter bara falla

Blev inge jobb idag. Åkte dit men när man väl va framme va det bara att vända. Lillkillen har fått magsjuka, stackarn. Så bara att åka tillbaka hem i snöovädret. Tog en sväng in på Thun's- Lite smågrejer till mig och en lite present till en tjej som precis fått sitt egna place ;) Då förtjänar man att få nåt litet!

Om ett tag ska jag iväg och hämta Ellen och så bär det av till Gimo för att simma några längder. Träning! Tur för mig att min träningsvärk har gått över i alla fall. Annars skulle det bli joibbigt! Kommer inte att känna mig jättebekväm i min bikini precis. Men men, jag får simma till jag gör det. Nu måste jag packa en väska med det som ska med.



<3

?

Varför kan jag bara inte duga för den jag är?
Jag verkar aldrig vara tillräcklig.
Inte för de personer som jag helst vill vara tillräcklig för.
Vill bara bli omtyckt för den jag är.
Inte bli omtyckt för den jag skulle kunna vara.
Vad är det för fel på den person jag är?

Varför är jag så svår att tycka om på det sättet?
Kan Du berätta det för mig?


True love ♥

Stan med Frida idag! Först blev det kinamat på East City, satan så gott det ska ni veta! Sen det bästa av allt...Premiären av Alice i Underlandet^^ Den va bättre an va jag hoppats! Tim Burton och Johnny Depp, det är äkta kärlek för mig ;) En film alla måste se! Skulle gärna sett den en gång till direkt , hehe. Alla måste se den, så är det bara. Sjukt bra :) Och Johnny Depp gjorde ju hela filmen, ofc. Love love love!


Kan inte hjälpa att tycka att han även här ser så jäkla bra ut!^^

Jobbade imorse fram till lunch. Va med Edvin på dagis idag :) Så söta små barn. Och han är ju så underbar. Det är ett härligt jobb :) Även om jag vet att jag behöver mera jobb.. Pengarna räcker fan inte till. Usch vilken ångest jag har. Men lyckan över den här kvällen sabbar inget just nu!^^

Och nu är det True Blood! Finally!



<3

"Goooodmorning Vietnam!"

Nej men godmorgon folket! Nu är man fixad plus fått i sig lite frukost. Nu ska jag sätta mig i bilen och åka och jobba strax! Är bara några timmar så är inte så lång jobbdag precis :p Och hörrni, jag tror solen tittar fram! Ha en bra dag nu, i sooolen.

...jag är trött -.-



<3

Det är tisdag idag.

Träningsvärk, träningsvärk, träningsvärk! Gör ont men känns så skönt på samma gång! :D Kommer göra ondare imorn, i know it. Andra dagen är alltid värst. Men då är den säkert borta på torsdag. Hoppas jag i alla fall, då är det simning på schemat! Ska bli riktigt skönt :) Och fick ju hem min nya bikini idag! Fast får se om jag använder den på torsdag, kanske sparar den tills Fuerteventura ;) Men den är grymt snygg, det ska ni veta!

Har jobbat med lilla Edvin idag :) Han är så söt! Hans lillebror är också så go. Så det har gått så bra. Imorn ska jag vara med på dagis fram till lunch så blir en kort dag. Och betyder ju även att det blir tidigt upp imorn. Tidigare än jag gått upp på länge. Men det ska nog gå bra :) Hoppas det inte snöar en massa imorn bara. Vägarna till Funbo var dåliga redan idag.

Bio imorn med Frida! Kl.18.00 börjar premiären av Alice i Underlandet! Johnny Depp + Tom Burton = kan-inte-bli-mycket-bättre!! Kommer inte bli besviken, jag bara vet det^^ Så ska vi käka nå gott före med. Alltid lika kul med Frida! Nästa vecka ska hon och jag även till Stockholm och kolla på Kristoffer Appelquist! Vet att man inte kommer bli besviken över det heller ;)

Nej men sängen nu kanske? Är fan riktigt trött nu asså. Kanske några sidor i Snabba cash först.



<3

Ajajaj..men oj så skönt!

En tripp till stan idag i snöovädret. Blev Gränby, skönt att gå inne tänkte jag :) Hittade lite smått och gott. Mest saker som behövdes. Men såklart så följde det med en göra-mig-glad-grej hem^^ Kunde inte hjälpa det! Men observera att det bara va EN!

Åh, afrodansen började idag! Shit.. Ja jag kommer bli tränad och få kondis i alla fall ;) Är så trött i kroppen. Kommer ha en grym träningsvärk imorn, det kan jag lova :p Men fan så kul det va! Längar redan tills nästa måndag. Men som sagt, träningsverk imorn, och det vet jag två andra som ckså kommer ha.. Stina och Sara :p Haha. Men som sagt, såå galet kul! Har verkligen saknat dansen, va ju över ett år sen sist. Så känns bra att jag "hittat tillbaka" så att säga. Verkligen :)

Men nu är jag grymt trött och imorn blir det jobb. Och innan jag ska iväg och jobba så har jag en massa samtal att ringa och några mail att skicka iväg. Så nu blir det sängen på en gång! Eller, kanske några sidor i Snabba cash först, men inte många alls i såna fall!

Iiiih, på onsdag blir det bio!!



<3

RSS 2.0