Vi kommer i alla fall ha tur med vädret ;)

Ja men nu tror jag faktiskt att jag fått med det viktigaste. Jag vet att jag kommer glömma nåt. Men men, det är ju en tradition att jag gör det så wtf :p Packar i det sista imorn inna vi åker :) Kl 09.00 ska vi hämta Ellen hemma hos henne. Åh va jag längtar, ska bli så grymt kul! Va hemma hos henne för typ en timme sen och hämtade mitt vin :) Kommer bli så bra ;) Och så skönt att vi ska få så fint väder med :) Kan det bli bättre? Jag tror inte det :)

Nu är det snart Allsång på Skansen så tror mina ögon kommer vila på det innan det är dags för Morden i Midsummer. That's my favorite ;) Sen ska man väl försöka lägga sig skapligt tidigt så man inte är alltför trött imorn. Men kommer väl inte bi så om jag känner mig själv rätt ;p Men vi ska ha kul de här dagarna, det ska vi fan ha :)

Ni får höra av er om ni är intresserade att komma och hälsa på vettja! Det är bara skoj ;) Ni har mitt nummer hoppas jag! Nu ska jag bege mig mot tv:n, efter att jag laddat upp min tillfälliga header, hehe. Ha jävligt bra dagar nu, även fast ni inte kommer ha roligare än oss ;D Nu är det röj! Vi hörs på lördag folket!



<3

Packa Packa Packa

Ja nu är man i full gång med att få ner sak i väskan! Jag är egentligen så sämst på att packa för jag tar alltid med mig för mycket kläder :p Men skit samma, iår ska vi åka bil till Gräsö så d kan det få bli lite extra ;) Man tror alltid att man behöver mer än va man egentligen gör. Men nu fick man ett extra tält att dra på med, men som sagt, tack och lov att vi åker bil! Hoppas bara det fixar sig med skjutsen hem för kommer inte orka bära allt :p Speciellt inte i värmen ;o

Kl 09.15 imorse var jag på Af för jobbmöte 2. Det va varmt och ingen luft i rummet och jag höll på att somna :p Sen mötte jag mamma på stan och vi köpte glass och kollade lite i affärer men blev inget handlat för min del. Eller jo, en deo blev det :p Behövligt i denna värme ;)

Ikväll ska jag ta en sväng till Ellen och hämta mitt goda vin som väntar där på mig :) Vilka underbart soliga och mysiga dagar vi ska ha! På torsdagen kommer Ida och Camilla och sover i alla fall en natt :) Trevlans! Kanske andra som kommer och tittar förbi en sväng?

Nu ska jag fortsätta att packa så att man blir klar. Får ju inte glömma nåt :o Kommer jag väl säkert göra ändå, men måste se till att det viktigaste är med :) Får se om jag skriver nåt mer annars blir det inte förrän lördag i alla fall! Ha det bra i solen, för det ska vi!



<3

Bara två dagar kvar då :)

Imor är det tisdag så sen så är det äntligen onsdag och då bär det av till Gräsö med Ellen! Tältar där till lördag :) Så vill vi ha lite sällskap och såtycker jag så kom och hälsa på! Vi har bestämt att det här blir bästa året :) Tredje gången gillt! Visserligen har de tidigare åren varik kul med, men iår ska det bli bäst ;)Va hem till Ellen idag och käkade middag och då satt vi och planerade allt :) Fan va man längtar! Hoppas att Ida och Camilla kommer på torsdag och slår upp tält bredvid oss :)

Idag åkte älskling hem och det kändes ju tomt :/ Har haft så mysiga dagar med min underbara! Han är min bästa vän verkligen, kan säga allt till han :) Tack för att du finns och gör mitt liv till en dröm <3 Synd att han inte kunde stanna tills imorn. Men jag ska ju till Af igen och han ska besikta släpet till båten. Så får inte träffa han förrän på söndag eftermiddag/kväll :s kommer sakna dig like hell! Men tur att man ska iväg och ha skoj så tänker man inte så mycket på det :) Imorn kommer det ju bli en massa att göra känns det som. Packa allt som ska med och så. Tur att jag hann skriva klart tidsrapportern idag i alla fall, annars hade jag haft det att göra med. Får inte glömma att ta med mig nåt, får ta och skriva en packningslista! Men nu ska man väl sova snart eftersom man ska på tidigt möte imorn :s



<3

Brun och bränd

Japp nu har det varit några soliga dagar och der har resulterat i att man är både brun och bränd :p Svider lite på endel tällen men är rikitgt nöjd att jag blivit så brun som jag är :D Brunare än Jakob faktiskt ;) Utom på magen -.- Damn! Men men :) Imorn blir det nog lite vila från solen. Om det inte blir en badtur :p Ska mysa med älsklingen i alla fall innan han åker hem imorn <3 Sen blir det middagsmys hemma hos Ellen, och det är inte dumt det ;)

Nej men skulle bara ha en snabb uppdatering :) Bara 3 dagar kvar till Gräsö och bara 12 dagra kvar till Riks! :D Det är riktigt najs det ska jag säga er ;) Så vi håller tummarna för vackert väder! Mer än så har jag inte planerat i sommar så hör av er för fan :)



<3

Då va man hemma igen!

Har haft flera underbart soliga dagar i Pilsbo :) Det kan man kalla ett jobb som känns som semester ;p Har blivit riktigt brun nu! Knappt nåt moln på dessa dagar. Och eftersom man är ute mesta delen av dagarna så har man fått mycket mycket sol på sig! Inget dåligt jobb alls det där kan jag säga :) Kanske inte bästa lönen men kul har jag haft :) 7 ledare och 41 ungar, det är inte dåligt. Men man hade kunnat stanna längre men å andra sidan är det skönt att va hemma :) Traffade Malin en dag med! Kul att se henne där :)

Imorn är det möte på Arbetsförmedlingen kl 09.15. Usch, känner inte för att gå upp tidigt efter de här dagarna med lite sömn :s Hoppas man inte behöver sitta där hur länge som helst. Sen kommer Jakob in till stan i alla fall och så tar vi bussen hem :) Ska nog ta en dags paus från solen, för på lördag ska vi stå hela dagen i Norrskedika. Man vill ju inte få solsting :p

Nej men nu ska jag blicka ögonen mot tv:n igen innan det blir sängen! Sov en stund när jag kom hem men ärfortfarande trött. Så nu ska jag säga hej och godnatt! Ellen, jag läste ditt inlägg och vi hörs om Gräsö snarast! :)



<3

Borta mån-tors

Japp imorn bär det av till pilsbo för att jobba till på torsdag! Är så glad att det ska bli fint väder så man kan bli mera brun :) Kommer bli bra dagar (hoppas jag)! Har packat det mesta, hoppas jag inte glömmer nåt bara. Ska väl hoppa in i duschen snart tror jag. Ska inte lägga mig för sent, ska ju upp kvart i 7 så :p Sofie och co hämtar mig halv 8 ungefär :) Kommer bli najs!

Har inte gjort ett piss idag. Solade ett tag då när solen tittade fram och det var riktigt trevligt :) Tror det tog lite :) Sen kom grannen över och vi passade lillflickan Mayday en liten stund. Hon är så söt ^^ Gullflickan :) Sen blev det lite grillning här hemma och sen hamnade man här. Och älsk är kvar ute på båten, saknar han som en tok ju! ;( Men han har lovat att komma och hälsa på i Pilsbo :) Jippi säger jag till det! Han är så underbar min man att jag inte klarar av att va ifrån han alls <3

Men tror jag ska in och simma i duschen nu! Innan jag blir för trött och innan det blir för sent. Måste ju hinna torka håret med ;o Btw, måste bara säga att jag nu funnit mitt nya favoritband! Dead by april, så jäkla bra! Lyssna på dom ;) Losing you är den från Robinson 2009. Alla låter, grymt bra! Men nu skrivs det inget mer förrän tidigast torsdag!



<3

Jippi :)

Nu är det ganska bestämt att det blir Gräsö med Ellen 1-4 juli :D Så jäkla skönt att det blev bestämt för Gräsö är nåt man ser fram emot nu varje år :) Och man vet ju inte vars vi är nästa sommar så kanske är sista Gräsö tillsammans? :o Men förhoppningsvis inte, så ska vi inte tänka :) Vi ska ha superskoj, precis som vi haft tidigare år! Äntligen så ska vi ha kul tillsammans igen tjejen, va så längesen. Våra liv har ju blivit lite annorlunda den senaste tiden så vi inte haft så mycket tid tillsammans men nu jävla ska det bli ändring på det :D Jag har saknat dig gumman, hur mycket som helst <3





<3

Midsommardagen

Vaknade upp bredvid den vackraste man kan tänka sig idag :) Han är så underbart söt min pojke ^^ Önskar han kunde ha stannat längre, men han åkte tidigt :/ Och nu ligger han och sussar sött på båten nånstans vid Stockholm. Längtar redan efter honom som en tok! <3
Har inte hänt så mycket idag, Suttit vid datorn har jag, kollat lite på tv. Sen kikade ju solen fram så då passade jag på att sola! :D Skönt som bara den va det :)

På måndag bär det av till Pilsbo för att jobba. Ser ut att bli fint väder så det betyder at tman kommer bli brun :) Det tycker jag om! När det är sol i Pilsbo då blir man verkligen brun! Tar som fan på en där ;) Känns bra att åka och jobba, träffa alla anda som man jobbar med, världens skönaste människor :D Längtar faktiskt måste jag säga :) Men nu har jag nog suttit här länge nog. Ska bara kolla min facebook och sen blir det sängen (med lite tv-zappande :p)! GODNATT :)



<3

Nämen ser man på!

Japp, jag har skaffat mig en ny blogg :) Ville ha en ny adress, har fått lite klagomål om den ;) Visserligen är det här nya lite långt men förhoppningsvis så kanske den är lättare att komma ihåg :) Inga siffror och då! Så nu har man suttit och fixat med den här, blev rätt bra men ska väl göra lite mer nån annan gång, när jag orkar :p

Har inte haft så mycket för mig idag, gick upp halv 10 för Jakob skulle hem med 10.18 bussen. Tyvärr :/ Han och nåra polare ska ju ut med segelbåten. Men det är lugnt, vi hade en jättemysig midsommar igår som jag inte skulle byta bort mot nåt i världen! Tack för det hjärtat mitt, älskar dig <3

Ensam hemma ett tag till. Resten av familjen har varit hos pappas bror i deras stuga. Men rätt skönt med den här tystnaden :p Fast inte helt tyst för min mage har börjat kurra, är nog dags för lunch snart! Ska äta det som jag och Jakob lagade igår, fysatan så gott det blev :D Tror jag ska gå ner och käka på en gång nu ;)

Men glöm inte att det här är min nya blogg nu så läs denna och inte den andra! Den andra kommer jag ha kvar men kommer sätta lösen på den som bara vissa KANSKE får ;) Man måste ju få skriva av sig ibland ;o Smaklig måltid till mig!



<3


RSS 2.0