Brinner det?

Jaha nu sitter man här hemma med en massa brandmän på tomten och i huset. Lite komiskt enligt mig :p Alla som åker förbi och våra grannar måste undra va som hänt :p Men inget allvarligt! Dock hade det kunnat vara det. Vi trodde först det va en skorstensbrand och då hade hela huset varit i fara. Men va nåt som fastnat i nåt rör som brann så det rök in som bara den. Men alla mår ju bra i alla fall, förutom att man fått en hemsk huvudvärk pga röken :s Det luktar verkligen fan här hemma just nu. Va lite läskigt när hela huset typ rökfylldes och man inte visste vars det kom ifrån. Lite overkligt kändes det att vi skulle ringa 112. Men känns bra nu att allt är lugnt. Verkar som det i alla fall efter va brandmännen sagt. Men de är kvar än och håller på att kontrollerar. Tror de varit här över en timme nu. Men verkar som att de är klara här nu. Men som sagt, det lukar inte gott här hemma just nu. Ja men lite spänning såhär på nyårsafton, det är väl ett bra slut på 2009 ;p



<3

The happy new year.

Jag ska gå in i det nya året med positiv attityd. Utan massa jobbiga tankar och falska förhoppningar. Jag ska leva livet. Jag ska tänka på mig själv och se till att jag mår bra. Jag ska umgås med mina vänner och bara försöka se bra i allt. Jag ska vara lycklig. Så jävla lycklig. 2010 ska vara mitt år, så är det bara.



<3

Stockholm.

Idag har varit en riktigt bra dag ska ni veta :) Har varit i Stockholm hela dagen och umgåtts med Lava. Först blev det lunch, riktigt smarrigt! Sen blev det bio: Alvin och gänget 2 :p Haha den va fan kul asså! Kan faktistk rekommendera den, man får sig ett ritkigt gott skratt^^ Vi gick runt lite på stan och så. Hade det mys. Men sen så blev det hemgång. Tyvärr. Men vi hade verkligen en trevlig dag tillsammans :) Måste vi snart göra om tjejen!

Mamma har köpt resväskor till i mars när vi ska åka till Fuerteventura!^^ Åh va jag längtar! Längtar bort från kalla Sverige och till varma Spanien. Kommer bli så jäkla nice asså. Bara 3 månader kvar. Hoppas det går fort!

Jaha, men snart ett nytt år då. Det ska fan bli ett toppen-år, det har jag bestämt! Jag ska göra det så bäst :) 2010 ska vara mitt år! Ett perfekt år tillsammans med mina underbara vänner. Glöm aldrig att ni är det viktigaste för mig, mina hjärtan! <3

Nej men som sagt, ett nytt år, nya hopp! Så nu börjar vi tagga för imorn och hoppas på att året börjar helt perfekt :p Imorn kör vi hörrni, kommer bli röj!



<3

Jag kan inte få nog !





<3

Värt att lyssna på !





<3

Och så va det tisdag.

Så har man sovit länge idag med. Sov så jäkla dåligt inatt pga den här förkylningen. Men mår skapligt idag i alla fall. Och det är ju bra eftersom det är Stockholm som gäller imorn och nyår som gäller på torsdag :) Då vill man inte vara sjuk! Känns som att det verkligen kommer bli ett bra nyår i alla fall^^ Vi kommer ha grymt kul! I know it ;)

Om några timmar ska jag iväg till kära lilla mormor och käka middag. Blir nog nåt gott, som alltid! Sen blir det hem och kurera sig lite innan det blir sängen. Man vill ju vara pigg imorn så man inte somna på bion :p Det skulle ju vara lite jobbigt, hehe. Nu ska jag fortsätta kolla på Trauma som jag har inspelat. Grymt bra!



<3

Prosit.

Jag är så grymt förkyld. När jag vaknade idag va jag så tjock i huvud och bihålor så kunde inte gå upp. Feber hade jag också. Så låg i sängen stor del av dagen. Men eftersom jag lovat att vara barnvakt så va det bara att gå upp, ta två alvedon och bege sig över till grannarna. Och inte va det den lättaste kvällen. Lillflickan va grinig och lillpojken gillade att retas med sin griniga lillasyster.. Och hunden låg och snarkade i soffan. Va så skönt när klockan blev 8 och de kom hem. Det va långa timmar.. Men fick ju betalt för mödan och då kändes det redan mycket bättre^^ Sen vare bara hem och käka middag. Och det är typ min dag. Har kurerat mig lite nu på kvällen. Tänkte fortsätta med det imorn så jag är frisk på nyår. Men även på onsdag ofc, eftersom jag ska till Stockholm och träffa Lava då :D Fett nice.

Men nu tror jag faktiskt att jag ska sova. Är grymt trött efter barnvaktandet. Sen eftersom ens hälsa inte är på topp just nu så blir man ju trött av det med. Så nu ska jag sova huuur skönt som helst. Och länge ska jag sova, det kan ni lita på!



<3

Lalala.

Idag sov jag lääänge och fan va det va skönt! :p Sen va det upp och hoppa, käka lite och ut och övningsköra! Det gick riktigt bra om man tänker på väglaget där jag körde. Vi åkte runt lite...sen så åkte vi till kyrkogården i Alunda och tände ljus för älskade morfar. Farfar hade redan det tänt på sin grav.

Sitter och kollar på nån film på tv4 film nu. Helt okej faktiskt :) Har precis bestämt en dejt med Lava på onsdag! Blir bio då med henne^^ Fan så kul att träffa henne! Har saknat den tjejen mycket ska ni veta. Så det blir en tripp till Stockholm på onsdag, kulkul!

Imorn eftermiddag ska jag vara barnvakt åt grannbarnen. Och eftersom jag ska vara där och vara barnvakt så blir det ju liksom att vara hund- och kattvakt med :p Men det blir nog bra. Får ju pengar i alla fall ;) Och det är verkligen nåt jag behöver just nu. Usch så lite pengar jag har. Eftersom jobbet blev skit så vet man ju inte när man får pengar nästa gång. Men ska hoppas på det här nästa jobbet nu. Annars ska jag läsa en kurs och då får jag lite bidrag i alla fall^^ Men nu ska jag fortsätta kolla filmen!

Vad vill jag egentligen? Om inte jag vet det så vet väl ingen det. Förvirrad, det ordet passar mig just nu. Men tänker inte mycket på det. Ska det hända så händer det, om inte så får det vara så. Vet ju ändå som sagt inte va jag vill. Vi får se hur allt slutar.



<3

Party all night long.

Igår va en helgalen kväll :p Va sånt skitväder när vi gick av bussen vid 7 i Uppsala så vi ringde taxi som grabbsen betalade (a) Bästa taxituren i mitt liv :p Snacka om skön snubbe! Discotaxi is the shit ;) Det va itne en lång resa, man ni ska bara veta va kul vi hade! Sen fortsatte kvällen att vara bra. Mös hemma hos Sara och fixade oss det sista. Sen blev det drickspel, tjejsnack och bra musik! När klockan var över 11 ringde vi en taxi och åkte till Platina där vi kom in utan problem^^ Tur för oss att vi stod på listan, annars hade det aldrig funkat :p Thank god för David! Vi fick en riktigt skoj kväll. Galet mycket folk va det med. Men kul som fan :D Och så fick man se en viss Soran Ismail som va där och festade. Lite folk som blev utslängda osv. Snacka om att det finns vissa klängiga killar. Hur orkar som? Men i alla fall, de förstör inte kvällen för oss :) Slutet blev dock lite kaos. Kön till jackorna va så lång så jag hann inte hämta ut min jacka och väska. Stina, som skulle vara kvar i stan fick ta ut dem istället och själv fick jag springa barfota med pumpsen i handen till bussen :p Kallt var det, det kan jag lova. Och inte har jag kondis för att springa den biten på den korta stund som jag hade. Men hann precis innan sista bussen gick. Tur som fan! Och så kom Stina med mina grejer imorse. Tack tjejen :)

Idag har det varit riktigt segt. Mådde piss när jag vaknade. Tyckte inte om min mamma när hon väckte mig. Shit.. Ville bara ligga kvar i sängen. Aldrig mer va min första tanke :p Men det va värt det eftersom man hade så grymt kul :) Så man fick ta sig upp. Man skulle ju ändå på bio med familjen idag så. Vi va och kollade på Göta Kanal 3 :p Den va bra, men inte lika bra som 2an. så det förstan man kunde få i sig idag va typ popcorn och cola :p Kanske inte det bästa, haha, men hade ingen aptit förrän dess. Nu ligger jag här och kollar på The Simpson-marathon. Är grymt trött.

Förresten, köpte mig en bok idag. Snabba cash. Har bara hunnit läsa 3 kap hittils men den här boken är bäst. Jag är redan helt såld. Den kommer jag ligga och kedjeläsa.



<3

Taggad till tusen!

Ikväll ska jag och tjejerna ha så jäkla skoj! Fy satan va jag är taggad just nu asså :p Om ca 40 min kommer Stina och plockar upp mig och så tar vi bussen in till stan :) Förfest hos Sara med dricka och lite annat gott! Jag är så glad :D I gotta feeling that tonight is gonna be a good night. Och det är så sant :) Vi ska dansa rumpan av oss ikväll! Det ska bli fest så det bara skriker om det! :p Riktigt taggad är jag. Och verkar vara många andra som ska ut med och det är ju riktigt nice! Sjukt kul kommer det bli! Har sminkat mig, nu är det bara håret som ska fixas och party-outfiten ska på ;) Ikväll ska vi vara snygga tjejer!!



<3

Juldagen.

Godmorgon. Jag är trött. Men kan ändå inte sova längre. Jaja, blir väl att käka frukost nu. Ska köra till Östhammar sen och hämta en sak hos syster. Sen vet jag inte va dagen mer har att erbjuda förrän det blir utgång ikväll! Kanske spela lite Wii? Fett kul :p Men vid 6 ikväll tar vi bussen in till stan och beger oss till Saras lägenhet där det blir lite förfest. Sen är det väl tänkt att det blir Platina om jag inte minns fel :) Kommer bli en riktigt nice kväll, i know it! Och så kanske man får träffa Malin, Malin och Camilla ikväll med :) Det skulle ju va hur kul som helst^^ Saknar ju flickorna, va längesen man träffa dem tyvärr. Men i alla fall, utgång ikväll. Och då blir det Party like a Rockstar! :D Nu: frukost.



<3

God jul !

Idag har varit en rolig och lång dag. Mysig med såklart. Jag älskar självaste julafton^^ Dagen började med lite julgröt och jag fick mandeln iår igen! Sen blev det en tripp till farmor och önskade henne en god jul. Sen va det matlagning och lite annat som gällde innan de andra kom. Vid 12 kom mormor och vid kvart i 1 kom syster med familj. Då blev det julbord och sen väntan på Kalle Anka (INTE ANNA ANKA!!!). Sen kom det som vi alla väntat på. Julklappsutdelningen. Loke och Nea va som galna. Snacka om att de fick mycket julklappar! Och jag är mycket nöjd över mina :) Pengar, en mössa, en väska, armband mm. Så bra! Pengar va det jag hade önskat mig. Och den där underbara mössan ofc^^ Men nu är man trött ska jag säga er. Barnen har hållt igång som bara den. Men de åkte hem för ett par timmar sen. Haha juste, en ny mobil blev det idag med :p Bytte min sony ericsson mot en samsung. Skitsnygg, precis som jag velat ha^^ Men svåger min lovade att om jag ångrade mig så va det lugnt att byta tillbaka ;p Men nu är det lugnt här hemma i alla fall. Sitter och kollar på Sagan om de två tornen. Tror jag kommer somna när som helst. Pratar med Lava på msn. Saknar henne grymt mycket. Vi hade galet skoj tillsammans :) Hoppas jag får träffa henne snart!

Lite bilder från idag! Mer finns på facebook.








<3

Sova skulle vara smart.



Jaha, nu är det dags att sova. Fan man har vänt så mycket på dygnet att jag inte tror att jag kommer kunna somna på ett bra tag. Är inte alls trött. Har precis kollat klart på Love Actually och nu ser jag på slutet av Sagan om Ringen. Men borde verkligen försöka sova. Ska ju upp tidigt imorn så vi hinner fixa allt innan folket kommer. Men ska bara se klart på filmen så släcker jag sen..kanske :p Förhoppningsvis i alla fall, haha. Åh, det ska bli så mysigt med jul^^



<3

Kvällen innan.

Nu har man precis ätit en god skinkmacka oich druckit ett glas julmust^^ Så nu har man lite mer julkänsla. Fy satan så gott det va! Julskinka är det bästa! Mumms^^

Och nu sitter man och kollar på Loce Actually. För typ 1 567 892e gången :p Men kan man göra annat än att älska den? Nej, jag kan se den om och om igen hur många gånger som helst :) Verkligen en av favoritfilmerna. Men en annan riktigt bra film som jag sett mycket går på en annan kanal just nu så synd att jag missar den; Sagan om Ringen. Men man måste ju prioritera.

Det har blivit en fin julklappshög under granen nu :) Spännande! inte för att det är så nånga till mig, men kul ändå :p Blir fler imorn när de andra kommer. Ska bli riktigt mysigt med jul. Synd att den är över så fort  bara.

Jag tänker inte bry mig om det. Ingen idé, bara onödigt. You're nothing for me anyway. Jag mår ändå bättre av att strunta i det, och är ju hellre glad än ledsen :)



<3

Dan före dopparedan

Idag är det städning och matlagning på schemat. Jag tokstädar mitt rum medans jag känner den härliga doften av mammas hemgjorda köttbullar nere från köket. Man blir ju inte lite hungrig! Och snart ska hon göra iordning julskinkan^^ Fy satan va gott! Och igår fick vi hem all vårt rökta rådjurskött. Mumma! Tror jag måste gå ner och äta nåt snart för tanken på all god mat gör mig så jäkla hungrig :p

Har fortfarande lite julklappar att slå in. Men det tar ju inte så lång tid. Så tror väl inte det är så mycket mer att göra förutom att städa klart och så. För imorn ska ju allt utom den sista maten vara klart. Och innan syster och co kommer så ska vi hinna med en sväng till farmor med och önska henne en god jul. Sen vi 1 så blir det julmat :) Julen är så mysig. Men tycker fortfarande inte att det känns som jul imorn.

Nej men nu måste jag fan äta nåt :p Sen är det bara att sätta igång med städnignen igen! Förresten så måste ni lyssna på den här låten, grymt bra!





<3

Snart är julen här.

Idag har det varit en heldag med julshopping i stan! Sista julklappen inhandlad och all julmat fixad. Och tänka sig att det blir en vit jul, det va inte igår. Men jag gillar inte kylan.. Men nu är det mesta fixat inför julafton, maten ska bara lagas, julklapparna ska slås in och man ska nog städa lite också. Men jag har fan inte fattat än att det är jul snart :p 2 dagar hörrni, kan ni fatta det? Blir mysigt med jul. Syster med familj kommer och såklart kära lilla mormor^^ Blir en bra julafton!

På juldagen finns planer för utgång. Vars det bär av är väl inte riktigt säkert än men det lutar mot Platina. Stina ska snacka med David och se om vi kan komma in. Är 23 på juldagen och kommer bli grymt mycket folk. Nice som fan! Kommer bli bra det här kan jag lova. Planerna för nyår är ju typ helt klara med så det känns bra. Sen när allt det är över är det inte långt kvar till dagen D. SHIT !!

Men nu känner jag att det inte alls är nåt intressant jag skriver om, jag bara skriver. Nu ska jag glo på lite film, Tropic Thunder. Det är en bra film hörrni! Och så ska vi dricka lite champange här hemma för pappsen har precis fått ett nytt jobb! Grattis!!^^



<3

21 december.

Idag är det 3 dagar kvar till julafton. Kan ni fatta, 3 DAGAR! Det är så sjukt. Men det är snö så blir en vit jul i alla fall. Men sen när det varit jul så får snön gärna försvinna fort så det kan bli sommar^^ Jag sitter ju och fryser som en tok, det är klart jag vill ha sommar liksom. Usch för kyla!

Va hos tandläkaren idag och lagade en tand. Och den jäveln stack in en spruta i käften på mig utan att fråga! Aldrig i livet att jag vill ha en spruta. Har aldrig tagit bedövningsspruta förut när jag lagat tänder så varför göra det nu? Jag är ju rädd för sprutor ffs! Idiot-tandläkare. Det gjorde ju ont :(

Ikväll blir det julmys med flickorna hemma hos kära Sofie Bernelind :) Kommer bli riktigt kul tror jag! Det blir middag och massa trevligt sällskap. Blir väl inte så jättesent tror jag. Inte för att det spelar någon roll, jag är ju arbetslös :p Men det är kul att de fixar sånt här, blir skoj att träffa alla och umgås lite :) Nice som fan om ni frågar mig.

Men nu ska jag faktiskt ta och hoppa in i duschen så jag blir lite fräsch inför kvällen! Man behöver ju inte komma dit som en lodis, right? Så nu väntar en varm dusch! Skönt^^ Please, give me what I want!



<3

En lång dag.

Idag har man åkt en massa bil. Blev en tripp upp till Hälsingland och hälsade på bror med familj. Riktigt kul att träffa dem igen :) Dock hann vi ju inte va där länge eftersom vi åkte dit och hem samma dag. Men det va kul den stund som det blev. Och Tyr har blivit så stor och han är så söt ^^ Men mycket tid i bilen har det blivit för det har snöat som fan så det gick inte fort. Men vid 9 va vi hemma. Så nu sitter jag i sängen och myser. Ska väl sova om ett tag, ska upp tidigt och åka till tandläkaren.

Sitter och snackar med Lava på msn. Saknar henne och grabbsen. Vi hade det så jäkla kul de där två veckorna. Sjukt kul asså :) Och vissa saknar man ju såklart lite mer. Och Lava är ju såklart en av dem eftersom hon och jag va ju de ända tjejerna (förutom "gamlingarna"). Tycker mycket bra om henne, hon är så söt :) Och saknar några fler.. Får hålla kontakten!



<3

ZzZzZzZz..

Har precis kollat på The Butterfly-effect 2. Den va ganska så bra faktiskt. Men föredrar faktiskt 1an. Men nu är det verkligen dags att sova hörrni. Är galet trött just nu. Imorn ska man ju upp och packa och skit. Städa måste man göra med. Bussen går 14.47 och sen blir det byte med tåg i Krylbo. Sen är man hemma i Uppsala och då behöver man bara sätta sig på kära lantisbussen. Ska bli så skönt att komma hem!! Godnatt på er, nu somnar jag snart fan.



<3

Sista dagen.

Idag körde jag min sista körlektion. Nu jäklar ska jag snart ha körkort :) Kommer inte säga till nån när uppkörningen är, men den är inte riktigt än i alla fall. Hoppas bara jag klarar den :p Men jag kör ju tydligen bra så det ska väl förhoppningsvis inte vara nå problem.

Imorn är det hemgång som gäller. Vet ännu inte vilken tid det blir, men hem kommer jag ju i alla fall, när det nu än blir. Ska bli riktigt skönt att komma hem och få sova i sin egna säng igen. Inte vara fast här i Norberg :p Även om jag har haft det riktigt nice här.

Lava och Emil sover i sina rum en stund nu, de va uppr tidigt imorse på halkan. Så nu sitter man ensam framför tvn med datorn i knät. Bara vi tre som är kvar här nu. Men det är ju de två jag har haft mest kul med så det är nice :) Nej men mer än så har jag väl inte att skriva så vi får väl se om det blir nåt inlägg imorn. När jag kommer hem så ska ju kusinerna komma och käka middag så får se om man har tid. Men trevlig helg på er folket!



<3

Här va det inte livat..

Min uppdatering suger. Men har inte tid med min blogg för tillfället men blir väl mer när man kommer hem. Nu har man pluggat hårt och är äntligen klar! Men ska plugga imorn i alla fall så att det verkligen sitter. Blir ändå inte hemgång förrän på lördag. Då blir det buss och tåg hem :) Har haft det nice här i alla fall, många härliga människor haha. Trevlans ;) Men har väl inte så mycket att skriva just nu. Och även om jag kanske har det så pallar jag inte att skriva om det just nu :p Ska kolla ett avsnitt av Family guy och sen blir det sova. Sista körlektionen imorn!! G'natt



<3

Hemma en sväng.

Igår blev det inget inlägg heller. Ingen tid för det! Åkte tidigt iväg igår på halkbana, fy satan va kul det va! Man ville ju inte sluta :p Så vi va där hela dagen. Sen när man kom tillbaka så gick vi och handlade lite och så lagade en av killarna mat till 7 stycken av oss. Super gott blev det! Sen kollade vi idol och sen blev det puben. Mycket trevlig kväll (a) Blev lite sömn inatt så är ganska trött, men det va det värt ;)

Nu är jag hemma i alla fall, men åker tillbaka imorn kväll efter luciatåget. Så då blir det bara att sätta sig i bilen och åka tillbaka till Norberg! Men det ser jag fram emot, hihi. Vet inte riktigt va det är "meningen" att detta ska sluta, men trevligt så länge det varar :)

Sitter och väntar på käk nu. Är riktigt hungrig! Ska bli riktigt gott med lite hemmagjord pizza^^ Egentligen så skulle jag ha varit i Enköping vid det här laget. Frida fyller ju år imorn så hon skulle ha lite middag och så. Men blev så sen hem från Norberg så gick inte :s Sen ska jag upp ganska tidigt imorn så jag hinner med allt jag ska göra innan jag åker. Vi får försöka ses nån annan gång istället!



<3

Dag 4: Torsdag

Blev inget inlägg igår. Egentligen hade jag ju mer tid igår än någon annan av dagarna, men jag va så duktigt så jag satt och pluggade heeeela dagen lång. Sen efter vi haft teorin igår så gick vi och käkade tacos-buffé på ett ställe ;) Mums säger jag bara! Sen blev vi kvar där ett tag, satt och snackade och så. Det va riktigt trevligt :) Mysigt litet ställe :p Kommer kanske bli så att jag stannar fredag och kommer hem lördag istället. Vet inte än. Men kom i alla fall i säng lite för sent igår. Så man va ju trött när klockanb ringde kvart över 7 imorse, hehe. Men körningen kl 8 gick bra och nu sitter jag på rummet och vilar lite. Ska kanske käka nåt, blev inte så mycket frukost. Ska köra igen kvart över 11 så får väl ta och käka snart i såna fall. Och så fick jag reda på idag att imorn blir det halkbana! Skoj skoj :p Bara jag och en kille till från min grupp som ska göra det imorn. Tydligen bara vi som kommit tillräckligt långt. Hihi. Men det ska bli kul, lite pirrigt såklart men kul.

Det är sista teorilektionen idag. Fick en läxa som ska va klar tills vi börjar ikväll. Inte så lätta frågor, kommer inte göra alla för jag fattar inte :p Så hon får förklara lite bättre helt enkelt så jag fattar! Men nu tror jag faktiskt att jag måste ta en macka eller nåt innan nästa lektion. Annars kommer jag svälta :p Saknar er alla där hemma! Puss på er sötnosar!



<3

Dag 2: Tisdag, forts

Sitter här med en av tjejerna från min grupp. Sitter med varsin dator, hehe :p Har pluggat lite nu och det känns för första gången som att det går framåt. Skönt! Så nu känns det lite mer positivt. Bra att nåt fastnar i skallen på mig :p

Tror inte jag kommer vara uppe så länge idag. Visserligen har jag sagt det varje kväll och det har aldrig blivit så.. Så kommer nog inte bli nån tidig kväll ikväll heller ;p Kommer väl slå på en film eller kör några avsnitt av Family Guy :) Tummen upp för Family Guy, det får mig alltid på bättre humör! Så blir kanske lite sånt ikväll. Igår blev det Stolthet och fördom. Helt underbar film by the way! Kan se den många gånger om :) Har ni inte sett den så se den för tusan ;) Ingen annan som har nå bra filmtips till mig? Emma älskar film så alla tips är välkomna! :D

Nu blev det plötsligt helt tomt i huvudet. Det va nå mer jag tänkte dela med mig här på bloggen med nu försvann det.. Allt plugg som ska in i huvudet puttar bort allt annat som finns där uppe, haha :p Men kommer jag på va det va så får jag väl skriva det senare då.. Det va nog inte så viktigt i alla fall, bara nåt av mitt vanliga babbel säkert. Men nu ska jag avsluta det här inlägget. Blir väl ett nytt imorn om jag har nåt att skriva om. Eller va säger jag, jag kommer säkert skriva även om jag inte har ett vettigt ord att komma med :p



<3

Dag 2: Tisdag

Jaha idag har man kört lite till då. Men hade inget förrän 20 över 1 så blev lite plugg och gå runt här i Norberg och kolla lite hur allt ser ut. Sen va det en lektion på 2x50 min. Gick så bra så :) Inte så orolig över körningen, det är teorin som känns lite sisådär. Men det kommer väl så småningom. Har precis haft teori så nu sitter jag på rummet och softar lite bara. Har faktiskt redan hunnit göra läxan vi fick idag. Duktigt Emma! *klapp på axeln* Imorn blir det ingen körning alls faktiskt utan plugg för hela slanten. Sen imorn efter teorin ska vi och käka taco-buffé ;) Mumma! Det ser jag fram emot, hehe. Man pallar ju inte laga så mycket mat här. Litet kök så man orkar ju inte stå där och trängas. Så man äter det enklaste typ :p Men jag har det bra här i alla fall. Schyssta människor som tur är. Så de här två veckorna ska inte bli nån pina i alla fall. Men nu funderar jag faktiskt på om jag ska sätta mig och plugga lite. Behöver all pluggtid som går kan jag säga. Tar ett tag för mig att få in allt :p Men kommer nog inte sitta så länge ikväll, har ju hela dan imorn och är ganska trött nu. Bättre att man kan vila ut så man är pigg imorn! Men vi hörs hörrni, hör gärna av er om ni har nåt på hjärtat! Svarar jag inte på en gång så kör jag eller har teori så ha tålamod ;)



<3

Dag 1: Måndag

Sitter i min säng nu efter att ha käkat middag. Har haft två körlektioner idag. Det gick bra :) Tror det här kommer funka riktigt bra! Ska snart ha första teorilektionen. Som kommer hålla på i evigheter.. Nej då, bara till 8, men i alla fall :p Den börjar 10 över 5 så kommer inte skriva så mycket denna gång heller. Men har jag så mycket att skriva om? Jag har sett mig lite om här, varit och handlat och så. Mysigt litet samhälle. Sen har jag suttit och pluggat vid datorerna. Det är teorin som jag oroar mig för, shit va sämst jag är på det. Men vi har ju mycket tid på dagarna att plugga på så det ska väl gå in i skallen under de här 2 veckorna. Förhoppningsvis :p Så nu gäller det att jag fokuserar!!



<3

Norberg.

Japp nu sitter jag här på mitt rum i Norberg. Har min första körlektion här imorn kl 08.50. Kommer nog bli bra det här tror jag :) Hoppas det i alla fall. Finns ju ett tv-rum här utanför men pallar inte sätta mig där och vara social just nu. Ska sova snart i alla fall. Är grymt trött efter den här helgen och idag har man stressat som en tok. Man skulle ju hinna ner till luciaövningen och va med ett tag där med. Så inte en lugn stund denna helg, hehe. Men hann slinga håret idag i alla fall så nu är det fint igen! Kommer nog inte bli nåt längre inlägg än såhär, har inte så mycket att skriva om :p Kanske blir en film nu innan det blir läggdags?


Bild från i fredags! Jag ser ut som fan, mend de andra är fina i alla fall :)



<3

Ont i varje muskel i min kropp.

Idag är det lördag. Både gårdagen och idag har varit riktigt långa dagar. Känns som att det skulle vara måndag. Men det är det inte för i såna fall skulle jag inte vara hemma just nu, utan i Norberg på intensivkurs. Imorn åker jag dit ;)
Igår blev en lyckad kväll. Träffade alla från RTV på skolan och så käkade vi där tillsammans. Det va mys :) Och så kul att träffa alla igen! Nästan alla från min klass va där. Sen blev det utgång. Först en sväng till Etage men det sög så sen kom vi in på Kalas gratis tack vare Millas kontakter ;) Superkul kväll! Det blev jag, Milla, Amanda och Ida som gick in på Kalas. Senare kom Malin, Natalie och Jessica också in dit. Måste göra om det snart igen!
Idag va det segt att gå upp, men det måste ju göras. Och det va toppen! Va ju och provjobbade idag på ett ställe. Och kom man väl in i arbetet så gick det bra och jag tyckte det va kul :) Kan bli lite mycket att göra ibland men det tror jag inte kommer bli nå problem. Så när jag kommer tillbaka från Norberg ska jag få veta om jag får jobbet. Men på han lät det som att det inte va några problem ;) Toppen! Emma behöver pengarna :p

Nu ligger jag och myser i min säng efter att ha packat väskan inför imorn. Har precis slagit på Män som hatar kvinnor, hällt upp ett glas cola och äter lite choklad^^ Är helt slut i fötterna och i hela kroppen efter de här två dagarna. Så ska bli skönt med lite avslappning nu. Kanske plocka fram spikmattan med? Mm det låter lockande.



<3

Ut och vandra.

Klockan är inte 10 och jag är uppe! Haha :p För jag ska ut och promenixa med Stina, det ni! Kan behövas. Så nu ska jag bara äta upp det sista av min youghurt och sen blir det ut och vandra. Jag är trött, ja, men man blir ju bigg av friskluften så det är ingen fara :) Så nu vaknar vi allesammans och tar en promenad i det vackra (?) vädret!



<3

Ett inlägg till käraste Frida.

Den 12e, vilken tid? Va ska vi hitta på? :) Jag kommer gärna, tror att jag kan men ska kolla extra. Har du tänkt ut nå speciellt vi ska göra? Kalas eller utgång? Answer me !! :D



<3

Emmas dag.

Idag blev det ett besök hos tandläkaren. Och såklart hittade de ett hål i en tand. Så nu ska man tillbaka om 2 veckor och laga. Tur att det fortfarande är gratis. Sen blev det stan. Först en sväng till gymmet, upp till ex-jobbet och sa hej och sen flängde jag runt i affärer och inhandlade lite saker. Blev en julklapp till lillsyster, mobilt bredband kontankort till min laptop, hårfärg och sen så råkade det ju såklart bli ett klädesplagg (a) Så kan det går när man heter Emma! Men nu är man hemma i alla fall och är mätt och belåten. Mat <3

Va in på ett ställe och lämna CV och så idag. Ska tillbaka på lördag och provjobba lite och så kanske man ev får jobbet :) Kan bli både deltid eller heltid, får se. Skulle va så skönt om man kunde få ett jobb. Så nu håller jag tummarna.

På söndag åker jag iväg på intensivkurs. Kommer hem igen fredagen den 11 dec och åker igen på söndag den 13 dec och är borta en vecka till. Kommer nog bli bra det där. Sen när man kommer hem är det inte långt kvar till uppkörningen ;) Men när det är tänker jag hålla tyst om.

Imorn är det återträff på GUC! Längtar som fan, kommer bli grymt kul att träffa alla igen :)



<3

Rubrik.

Nu är man mätt och belåten. Lagade riktigt god mat. Men man kanske ska tänka på att inte äta för mycket så man får ont i magen? Men kan man hjälpa det när det är så gott? Hehe, nej :p Man kanske är bättre på att laga mat än va man tror..

Känner mig grymt trött just nu. Kommer nog bli en tidig kväll ikväll med. Somnade 9 igår :p Och imorn får man inte sova jättelänge eftersom då är det tandläkarbesök vid 10. Sen tror jag det blir en sväng till stan. Måste inhandla sista julklapparna och fixa lite annat. Sen blir det kanske ett litet besök på ex-jobbet. Vill träffa Maria och co. Saknar dem! Har ju inte sagt hejdå ordentligt än. Måste ju säga hejdå ordentligt till Janne med :p Sen kanske man tar en sväng till gymmet imorn med. Skulle behövas, verkligen. Suck, jag har inget kul att skriva om.. Så hej då på er.



<3

Snicksnack.

Idag är förkylningen lite bättre. Fast den sitter ju fortfarande i. Det går verkligen upp och ner. Synd att jag inte kände mig frisk (och hade lite mer pengar) för då hade jag lätt hängt på ut ikväll. Fan, hade varit skoj. Kanske ska sluta lyssna på Lady Gaga, inte konstigt att man blir taggad på paryt ;p Men ska ju ut på fredag så lika bra att spara pengar. Yepp. Kommer bli kul att träffa hela RTV-gänget på fredag :) Längtar!

Svar till Fridas kommentar: Jag vill träffa dig med!! När kan du? :)

Idag har jag varit barnvakt åt grannpojken. Vi kollade på film i 3 timmar, hur lätt som helst att va barnvakt till han :p Men nu så är han hemma hos sig och jag ska ta mig en kopp te tror jag. Sen måste jag laga mat så lillsyster hinner käka innan fotbollsträningen. Nu mera är det jag som lagar mat här hemma i veckorna. Och jag som egentligen inte är nå bra på det :p Men det har gått helt okej faktiskt. Det måste jag säga. Men nu ska jag nog ta den där koppen te som jag pratade om. Dt känns lockaden för känner mig lite fryssen (hmm, säger man fryssen?).





<3

Nu börjas det igen..

Vaknade hostandes idag. Fyfan, jag som trodde att min förkylning va på väg bort. Men icke. Känner mig tjock i bihålorna igen. Och rösten är inte som den ska, det kan jag säga. Och det suger. Vill bara vara frsik. Fick lov att säga nej till flera idag pga det. Och också för att min busskort är på vift, men när jag mår såhär är det bättre att va hemma och vila visserligen. Även om det är skit tråkigt. För det är det verkligen!! Gå hemma om dagarna är ju det jag gör hela tiden i veckorna så skulle det ha varit skoj om jag hade kunnat göra nåt annat. Men men.. Fan det suger verkligen, va sur jag är. Jag har så grymt tråkigt! Hitta på nåt nån annan dag? Nån som vill? Jag är ju ledig :p På söndag åker jag ju iväg på intensivkurs. Måste hinna se mina vänner! Jäkla förkylning..



<3

Varför är jag vaken ?

Fattar inte varför jag inte kan sova. Jag försöker verkligen men fortfarande så är man vaken. Det är verkligen skit. För jag är egentligen hur trött som helst. Jag fattar verkligen inte. Hjälp! Tur att man är arbetslös (trodde inte jag skulle säga det nångång) för behöver inte oroa mig för att jag ska upp tidigt i alla fall. Men skulle ändå vara skönt att kunna somna i tid nån kväll och gå upp i bra tid så man har hela dagen. Det blir ju mörkt så fort igen. Men va ska man göra när jag absolut inte kan sova.. Det suger. Men måste ge det en till chans nu. Har ju ägnat hjärnan åt nåt annat än att försöka sova nu så nu kanske jag kan slappna av och somna igen (?). Fan, ögonlocken känns ju astunga, borde kunna sova nu. Hoppas på det! Najt najt på er sömntutor.



<3

RSS 2.0