Jobb.

Nu är det ju så att jag fick jobbet på ProVoice. Och jag tackade ja. Vi får se hur det går, jag har ju inte hört positiva sakerav andra men tänkte ändå ge det en chans. Det är bättre än ingenting så länge i alla fall, just nu får man ju inte in ett öre. Så jag hoppas att det kommer funka! Men jag ska fortsätta leta jobb, det kan ni lita på. Hoppas att jag kan hitta nåt bättre ganska så snabbt. Men som sagt så duger ju det här ett tag. I need the money!

Dagen på stan med Frida va väldigt trevlig :) Vi satt nere vid ån och snackade en massa. Och så köpte vi mat på Subway och satt oss och åt vid ån med! Mumma ;) Det tycker jag allt om! Va riktigt kul att träffa henne igen, det blir inte ofta tyvärr.. Men bio snart då! Och då fan ska ju Jessica med också :o Det har vi redan bestämt ;)

Men helgen känns sådär just nu. Jag skulle gärna ut imorn men verkar inte som att jag har nån mer som är på. Så vi får väl se hur det blir. Men funderar faktiskt på att gå ut nästa helg. Ska egentligen till stugan men Malin kom med ett ganska så frestande erbjudande. Så vi får se hur jag gör :) Men det är nästa helg och jag vill ha nå skoj att göra nu i helgen! Men kommer väl bli en slapp helg.. Tur att man va ut förra helgen åtminstone :p



<3

Dagen är räddad!

Japp, för idag blir det en sväng in till stan för att umgås men min kära Frida :D Vilken tur att hon va ledig idag för jag tror inte jag hade orkat gått hemm en dag till. Men jag har faktiskt hunnit med lite här hemma med, och klockan är inte ens halv 11 ;) Men skönt att komma bort från huset och ensamheten. Fint väder är det också ochdå blir jag glad :) Gå omkring i stan och bara ha det mys, kanske käka nåt. Det ska bli riktigt kul :) Men måste stoppa i mig lite frulle och så måste ju sminket på ofc. Ha en trevlig dag ute i solen allesammans!



<3

Saknar

Klassen<3

Britta <3 Britta

Flicksen<3





<3


Tända ljus och en kopp te.

Det är nåt som jag tycker om ^^ Hur mys som helst och riktigt avkopplande. Känner mig dock väldigt varm nu av teet, men va fan, man får ju inte alltid som man vill det! Det är åtminstone mysigt :)

Imorn har jag planerat att hoppa upppigg och alert och fixa och dona med lite grejer! Det får inte bli en slapp dag som är helt värdelös, imorn ska jag få saker gjort! Städa lite och fixa annat som behöver fixas. Är det nån som har lust att göra nåt kan man ju alltid höra av sig, för jag har nog inte tillräckligt med saker så det tar hela dagen :p Känner mig så sjukt rastlös nu så jag inte vet va jag ska ta mig till. Det gör ju inte saken bättre att man är ensam hemma heller. Jag vill göra nåt kul! Känns som att de flesta jobbar dock :/ Eller är bortresta. Jag hoppas verkligen att det händer nåt i helgen, annars tror jag att jag kommer avlida..



<3

Mumma :D

Måste säga att jag är stolt över mig själv som lyckade så bra! Maten blev väldigt god :) Det blev t.o.m över så jag kan äta det till lunch imorn! Somliga har det bra ;) Så nu är man mätt och belåter efter denna underbara måltid. Va som väntar nu har jag ingen aning om. Mera slapp skulle jag tro. Och mera tänk tänk tän ;) (internskämt, sry) Men nu ska jag inte sitta här mer,har ändå inget mer vettigt att skriva. Inte för attdet jag just skrivit heller är så vettigt, men ja, ni fattar.



<3

Matlagning.

Japp, nu står maten i ugnen och puttrar och snart är resten av familjen hemma. Spännande att se om det blir kanon eller bara skit :p Jag är ju ingen hejare i köket annars men man kan ju hoppas att jag har turen på min sida idag ! Så vi får väl se va de andra tycker. Men det är ju kyckling så lite gott måste det ju va i alla fall ;) Då är det dags då! Smaklig måltid.



<3

Gammal goding :)

Den här tröttnar jag aldrig på <3




<3

Host host host

Ja så låter det här hemma just nu för jag kan bara inte sluta hosta. Fattar inte att jag inte bar kan bli frisk nån gång! Snuvan och det är borta men hostan vill inte ge sig. Tror jag blir tokig snart asså.. Och halstabletter hjälper bara en stund, sen börjas det igen. Jag får väl ta och dricka nåt varmt tror jag. Måste få bort den här satans hostan.

Idag händer det inte mycket. Har visserligen itne varit uppe så länge för sov ju ganska länge idag :p Men kommer inte hända så mycket känner jag. Ensam hemma, då händer det aldrig mycket. Men man ska ju laga middag sen i alla fall. Och det blir itne va som helst, utan lite orientaliskt ;) Kommer bli så mums! Hoppas jag i alla fall :p Men det är ett rätt så simpelt recept så t.o.m jag ska nog lyckas faktiskt.

Nej men man har ju inte ätit nåt än idag så man borde kanske få i sig något. Får gå ner och leta och se va som finns. Medans kan ju ni få lyssna på ännu en bra Dead by April-låt ;)




<3

Natti natt för idag!

Fast ändå kanske inte riktigt än.. Men filmen är snart slut och NCIS börjar :D Så ska stänga datorn alldeles strax, tänkte bara skriva ner ett litet godnatt ^^ Imorn blir det en slapp dag så kan sova ut. Men jag ska laga mumsig middag imorn, men det kan vi ta då! Sweet dreams allihopa! Sov gott, vakna torrt ;)



<3

Då va man trötter..

Jaha nu har man precis kommit hem från stan och jag känner mig verkligen sjukt trött just nu. Förstår inte varför, har ju inte varit en sån ansträngande dag precis. Men somnar man sent och går upp tidigt + att det har varit varmare än va jag trodde det skulle va när jag klädde på mig imorse så kan det ju lätt bli att man känner sig lite sömning sådär ;p Man kanske ska gå och ta sig en powernap? Maybe..

Funderade på en eventuell utgång ikväll men har inte tid eller pengar just nu. Jag satsar gärna på utgång i helgen, hoppas jag får sällskap! Eventuellt fest på lördag, vi får väl se hur det blir med det! Men det skulle va skoj i alla fall :) Får snacka ihop mig med Stina så får vi se om det går ihop sig med hennes jobb.

På tal om jobb så va jag ju på den där intervjun. Jag måste säga att det verkade mer seriöst än va jag trodde. Sen va det faktiskt sjukt många som redan varit där på intervju och de ska bara ha in 6 st så vi får väl se om det går. De hade tydligen flera st per dag på intervju. Men jag är fortfarande osäker på om jag vill ha det eller inte om jag skulle få det. Fast det vore ju dumt av mig att inte testa. Vem vet, jag kanske är grym på det. Det kanske är mitt kall ;)



<3

Pigg och glad?

Idag är det jobbintervju som gäller och jag vet inte alls vad jag tycker om det på ett sätt. Inget jag egentligen vill jobba med, men får man inget annat så.. Jag behöver ju pengar liksom. Så får jag det är det väl bara att testa och funkar det inte så gör det inte. Men då har man nåt medans man letar vidare! Smart, i know ;p Efter intervjun måste jag och boka körlektion och kanske lämna in mitt CV på några ställen. Man får se va man hinner med!

Vet egentligen inte varför jag är uppe så tidigt. Jag hade faktiskt kunnat sova lite längre, i alla fall tills nu. Men nej, kl 09.00 ringde klockan och jag hoppade upp! Men är man dum så är man. Jag är ju inte tidsoptimist om man säger så. Men men, då kan jag ta det lugnt i alla fall. Har redan gjort ig iordning och allt sånt, ska väl bara stoppa i mig nåt att äta. Va det blir kommer bli en överraskning för oss alla ;)

Kan inte låta bli att lägga in en ny Dead by April-låt idag, de är grymt bra och jag får aldrig nog av dem! Finns många att välja mellan, men idag kände jag för denna underbart braiga låt! Men svårt att ha en favorit. Måste man välja nån blir det gårdagens upplägg: Promise me. Men den här, My saviour, är grym den med :D

 



<3

Löööv it!


Bu eller Bä?

Igår blev det inge skriva av men tänkte att jag skulle försöka skrva ner några rader idag :)

Har suttit ni på morgonen inne på Arbetsförmedlingens hemsida och kollat jobb och sökt nåt sådär. Så sökte jag faktiskt till ProVoice, även fast jag varit så skeptiskt till det. Men va fan, man måste ju ha ett jobb så man kan ju lika gärna söka. Så gick in och sökte via deras hemsida och vips! En halvtimme senare ringer mobilen och de vill ha en på intervju redan imorgon :p Helt sjukt tyckte jag det va, lite läskigt nästan :p Så kl 1 imorn ska man vara där. Blev lite nervöst nu. Men det går nog bra. Vet inte om det är ett jobb som passar mig, men jag har ju lätt att prata med folk och ringa såna jag inte känner, så det ska väl gå bra :) Hoppas jag i alla fall :p Men det är ju ett jobb och jobb betyder pengar så det är bättre än ingenting!

Ikväll blir det middag hemma hos mormor. Morbror med familj från Småland kommer idag nångång på eftermiddagen så då ska vi passa på att äta lite middag. Trevligt ska det bli, har inte träffat dem sen i höstas skulle jag tro. Kusinerna har säkert vuxit en massa :o Men kul i alla fall, och gott! Mormor lagar alltid så god mat ^^ På tal om mat så ska jag nog gå ner och göra mig lite lunch nu! Får se va det finns hemma, man kanske får improvisera lite :p



<3

Söndag.

Jo det är söndag och jag är trött :p Igår va en riktigt lyckade kväll tillsammans med Stina :) Träffade mycket kul folk! Tyvärr sprang ju tiden iväg, vi får väl göra om det igen ;) Tack i alla fall för en utmärkt lördagkväll!

Men idag blev det bara massa slapp och lite film. Sen senare på dagen åkte jag och mormor in till stan och käka på restaurang ^^ En försenad födelsedagspresent :) Det blev indiskt, New India. Fy satan så gott det va, buffé och allt! Synd att man blir mätt så fort annars hade jag nog suttit kvar där än och ätit ;p Men nu är man i alla fall mätt och belåten och nyss hemkommen! Vet inte riktigt va man ska hitta på nu, det blir väl bara söndagsmys skulle jag tro :) Är ganska så trött så får se hur länge man orkar va vaken :p Men nu måste jag nog byta till mjukiskläder och tvätta av lite smink!



<3

Då kör vi då!

Japp, ikväll blir det utgång med min kära Stina :) Ska bli grymt kul, vi går ut alltför sällan tillsammans. Så det ska bli trevligt! Får se om man springer på några man känner. Hur som helst så känner jag på mig att det kommer bli en bra kväll ;) Lite vin och ett mysigt ställe så är alltig bra! Är det nåra fler som ska ut är det ju bara att ni hör av er vettja ;) Tror att vi ska åka in med 20 över 9 bussen så man ska väl börja fixa sig snart. Duschen har man klarat av i alla fall, och middag åt man nyss. Så nu kör vi :)



<3

Och så va det fredag

Ja det har varit en dag då man fixat lite. Damsugit och plockat och haft sig. Så lite nyttig har man ju varit :) Så har man ju fått telefonen idag, fan va skönt det kändes ^^ Slipper man cp-knapparna i alla fall! Så jag är nöjd och glad :)


Sitter nu och kollar på Snålvatten och jäkelskap. Man har ju sett den men finns inte mycket annat att se på denna fredagskväll. Så blir fredagsmys med min cola ;p Sen imorn så blir det utgång med Stina :) Blir lite lugnt men kul ska vi ha det i alla fall! Tyvärr blir det ju alltför sällan som vi drar ut tillsammans :o Får man ju ändra på :) Längtar tills imorn!



<3

Tummarna ska hållas hårt!



Snälla snälla, nu håller vi tummarna för att jag ska få denna imorn! Kommer bli galen om jag ska behöv vänta tills på måndag, min nuvarande mobil är helt cp och fungerar knappt. Så kom igen nu, HÅLL TUMMARNA!!

Förresten så struntade jag i filmen nu vid 11 för då började ju NCIS på 3an ;) Och jag måste faktiskt ha min dagliga dos! Min favoritserie går före allt. Och man har ju sett den där filmen förut som sagt. Så nu ska ögonen fokusera på tv:n för reklamen är slut! Hoppas ni alla har en bra kväll så hörs vi imorn! Natti natt :)



<3

Film!



Man har ju sett den förut men det behövs en film för att det ska bli filmmys ;) Och den är ju bra!



<3

Nu blir det torsdagsmys!

Fast men mig själv dåra :p Och utanför sitter lillsyster med 2 kompisar och tjattrar och glor på film. Men det är bara att höja volymen på tv:n ;) Har poppat lite popcorn och ska nu zappa runt lite och se vad som visas :) Så blir lite hemmamys med mig själv såhär på namnsdagen!

Mormor kom hit och lämnade en massa goda körsbär som jag suttit och mumsat på ^^ Yummie! Och jag har lagat middag till alla, min specialité: Korvstroganoff a la Emma ;) Det satt fint i magen! Ska bli skönt att bara ta det lugnt. Det har jag visserligen gjort hela dagen :p Gick och la mig och sov igen vid typ 1 och sov i kanske 2 timmar :p Men det behövdes och det va skönt ^^ Så nu blir det bara mera slapp :D

Imorn hoppas jag på att jag får min nya mobiltelefon :) Om inte så måste jag vänta tills på måndag och det känns ju ganska så drygt :o Så nu ska jag hålla tummarna! Ooooh, du blir det Simpson ser jag :D



<3

Dagen efter.

Hm, ja man mår lite sisådär fast det va värre när man nvaknade vid 4 och huvudet dunkade :p Sen att man vaknade lite senare med världens sendrag är ju inte heller det trevligaste. Men känns ändå helt okej, lite tungt i huvudet och trött i kroppen bara! Även fast det blev 12-bussen hem igår så hann vi med en del, vi började ju dricka vid typ 7 när Ellen kom till mig, va redan lite dragen när vi åkte till bussen ;p Men det va en najs kväll, tack för den! Den behövdes :) Men nu måste jag göra iordning nåt att äta, annars svälter jag!



<3

Lill-lördag

Idag blev det en tripp in till stan för att träffa Milla och Frida :) Det va mycket trevligt att äntligen träffa dem igen! Vi satte oss på Storken och fikade och snackade och bara hade det mys ^^ Dåligt av oss att det tagit så lång tid för oss att ses tycker jag :o Så får det inte gå till, vi måste bättra oss! Men va jättekul, verkligen :)

Ikväll blir det utgång! Ellen kommer hit runt 7 så ska vi fixa oss och så. Sen blir det 20 över 8 bussen in och då hoppas Ida på hos sig :) Vi tänk väl sätta oss på nåt mysigt ställe och dricka och ha skoj sen får man se vart kvällen slutar! Frida och Milla skulle ju kanske med ut så kanske träffar man på dem ;) Men hur det än slutar så ska vi ha skoj ikväll! :D För det är ju lill-lördag, right? ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen så man är ren och fräsch ;p Det är ju alltid trevligt att vara det!



<3

Oooooh yeah :)



Över ett år och man har fortfarande inte fått nog! Det är för bäst, NCIS gör mina kvällar ;)



<3

Jobbcoach och nya skor!

Jaha, kl 9 va det bara att gå upp imorse för skulle ju in och träffa min jobbcoach för första gången. Gick fortare än va jag trodde och jag tror det här kommer gå bra :) Hon va trevlig och så i alla fall. Efter det korta mötet blev det ett besök på banken där jag satt in mina pengar som jag fick i samband med mitt stipendie :) Sen fick man leta reda på lillsyster och samtidigt så passade man på att köpa sig ett par skor på HM för 129 kr ;) Och nu sitter jag här och vet itne va jag ska göra. Vila lite i sängen tror jag, är hur trött som helst.

Igår va jag, mamma och Sara till Thun's och hittade lite fina saker :p Så skönt att kunna handla ibland! Om 2 veckor när mamma har semester igen ska hon och jag in till Stockholm och shoppa :) Då jobbar pappa och Sara är i Frankrike så då ska vi passa på! Men nu måste jag sova en liten stund, än är man ju inte helt frisk precis.



<3

Förkyld

Ja här sitter man, nyvaken och så otroligt förkyld att man knappt orkar tänka. Har hostat som en tok hela natten :s Känns som det satt sig enda upp i bihålorna och gör ont i bröstet när jag hostar. Börjar bli en riktigt jobbig förkylning. Vill inte bli sängliggande! :o Usch och fy, det här måste gå över snabbt! Borde nog dricka något varmt nu.

Tack för att du fortfarande är så underbar och så förstående. Det betyder mycket :)



<3

Det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig

Ja då va det så. Men det blir bäst såhär är jag rädd. Även om vi har haft det otroligt underbart så funkar det inte nu tyvärr. Men du är fortfarande det bästa som hänt mig och du kommer alltid finnas i mitt hjärta, det kan jag lova <3 Du är så speciell och helt underbar. Fortfarande min bästa vän :) Tack föratt du varit så förstående under omständigheterna...och förlåt.



<3

Jag är hemsk...

Förlåt att jag gör så här.. Vet inte varför men allt känns bara så konstigt just nu.. Jag behöver tid att tänka, vet inte vad jag känner längre. Du är världens underbaraste och kommer alltid älska dig...Men just nu vet jag varken ut eller in.. Jag måste vara världens hemskaste just nu.. Snälla hata mig inte :s



<3

Riksläger 2009

Det va en kul vecka med massa skratt :) Helgen va dock lite seg men på måndagen och framåt blev det riktigt najs! Har varit både regn och sol men trots regnet har man haft skoj :) Men det hade det inte blivit utan min kära Stina ^^ Tack för det 6:e riks tillsammans med dig! Fler ska det bli :D Bilder komma upp senare för pallar inte nu.. Vi kom i alla fall 5:a och det är bra! Halland kom bara 3:a och Kronoberg vann ;) Grattis!



<3

Snaaaart! :D

Japp nu är det inte långt kvar, inte många timmar! Ska stänga av här nu och krypa ner i sängen så man får några timmars sömn :p Fast först blir det ett avsnitt av NCIS ;) Ha en bra vecka för det ska jag ha!

Kommer sakna dig Jakob <3



<3

Bara drygt 6 timmar kvar

Fö om drygt 6 timmar ska man upp (?) och det bär av in till Uppsala! Bussen avgår kl.05:00 :) Tror inte det blir mycket sömn inatt, hehe. Men va gör det och vad spelar det för roll, vi ska ju på riks! Så jäkla skoj det ska bli :) Stina och jag har snackat ihop oss lite idag. Men jag har fan inte fattat att det egentligen är dags förrän typ...nu :o Helt sjuk men fan så skoj :D det här har man längtat efter! Hoppas vi kan ha vädret på våran sida. Men vi har ju varit emd om regn förut så va fan :) Hur som helst kommer vi ha grymt kul! Det har alltid jag och Stina ;) Så det här blir nog mitt sista blogginlägg för ett tag! Om jag inte känner mig rastlös och inte  kan sova senare :p

Älskling åkte hem idag vid 6 :/ Shit va jobbigt det kändes, har haft han hos mig så många dagar nu. Många underbara dagar :) Saknar honom sjukt mycket redan <3 Jag vet att det inte kommer kännas lika hemskt imorn, då får jag annat att tänka på. Men just nu vill jag bara att han ska vara hos mig igen. Jag älskar honom så galet mycket, helt obeskrivligt mycket :) Vi är gjorda för varandra. Han äger mitt hjärta för alltid <3


I can be your hero, baby.
I can kiss away the pain.
I will stand by you forever.
You can take my breath away.


Nu ska jag inte skriva så mycket mer utan bara avsluta det här. Jag har levt på moln flera dagar nu, har haft några av de bästa :) Kan bara tacka en person <3 Sen vill jag bara rikta några ord till några andra personer: Jag saknar er och jag hoppas vi kan försöka ses. Jag vill inte att ni försvinner, glömmer er inte. Hoppas ni som jag tänker på tar åt er :)

Avslutningsvis tänkte jag bara lägga upp en fin och ny bild på min kära brorson Tyr :) Han är så söt och jag är en stolt faster <3




<3

Idag har man åkt bil

Jag är så dålig på att uppdatera just nu men har en massa mysiga dagar med min älskling ^^ Och det är mycket viktigtare och mysigare än att sitta här :p Och imorn åker han ju hem för åker ju fredag natt/morgon på riksläger :) Längtar som bara den! Men kommer sakna Jakob :/ Har haft underbara dagar, älskar dig <3

Idag va vi till Delsbo och till min bror med familj :) Tyr fyller 1 år den 21 juli så vi va upp och grattade honom nu :) Han har blivit så stor och är så söt ^^ Va kul att träffa dem :) Det blir ju inte så ofta dock :s Och det är ju synd. Men det blev en del tid i bilen. Men älsklingen va ju med i alla fall och det är alltid trevligt sällskap :) Nu blir det tv-mys! Har nyss ätit goda toasts ^^ Kl. 9 börjar en film på 6an så nu ska vi ha våran sista myskväll tillsammans på drygt en vecka. Men jag vet i alla fall att jag kommer få det kul där borta :)

Jag är seg med att ladda över bilder från kameran till datorn så det kommer inte bli idag heller :p Imorn om ni har tur annars inte förrän jag kommer hem (a) Nu ska jag krypa ner bredvid Jakob!



<3

5 dagar kvar hörrni :)

Japp, det är endast 5 dagar kvar till årets riksläger! På fredag bär det av, kl.05.00 drar bussen iväg från Uppsala :) Ska bli så jäkla najs och jag längtar verkligen! ^^ Tror det kommer bli skitskoj, även om det inte kommer kunna slå Gotland förra året. Men vi ska ha kul, visst Stina ;)

I fredags kom vi hem från Gräsö. Blev en dag kortare för jag blev dålig :s Magen såklart. Ibland önskar jag att jag bara kunde ta bort min mage och köpa en ny på blocket! Måste kanske börja med undersökningarna igen och se om de hittar nåt och kanske får nån ny medicin som fungerar. Fattar inte va problemet är :s
Men Gräsö va det ja! Orkar inte riktigt skriva om det nu, klockan är ganska så mycket. Men bilder kommer komma upp senare! När jag fört över em på datan :p Men det va roliga och varma dagar :)

Igår va det fest hos Jossan på hennes magasin :) Jag, Jakob och Ellen cyklade dit och plockade upp Camilla och Isa på vägen. Det va riktigt kul där, även om det inte satte igång på en gång. Men det blev skojs och vi åkte hem när vi va på topp så vi minns kvällen som riktigt bra :) Va dock lite kallt att cykla hem men man hade ju trevligt sällskap (a)

Fick inte sova så länge som jag ville idag för skulle iväg på riksträff så nu är man ganska så trötter måste jag säga! Ska krypa ner i sängen bredvid min älskling nu och fortsätta mysa :) <3 Vi såg nyss på Dolt under ytan, så bra! Men som sagt, nu blir det mera mys! Godnatt.



<3

RSS 2.0