Shopping!

Japp, det blev en snabb sväng in till Gränby idag. Kände att jag behövde handla lite :p


Kjol från HM - 99kr


Väska från Indiska - 149kr


Armband från HM - 99kr


Sololja från Åhléns - 125kr (?)

Resten av dagen har jag bara packat o så inför jobbveckan som börjar imorn. Nu hoppas jag bara på att jag inte har glömt nåt. Vi blir 6 ledare o 47 barn, det här blir intressant!


"Vad gör vi? NU KÖR VI!"

Midsommar blev kanon! Dagen spenderades ute i Sällinge med Malin, Henke o massa släkt o vänner till Henke. Jäääklar vilken dag, kunde inte blivit bättre! Lunch på filt i solen, kubbturnering, bad i poolen, grillning, massa skratt, dans o en massa annat skoj!

Blev en låång dag o idag är jag helt slut. Blir en mys-lördag hemma ensam. Ligger just nu o kollar på Wallander: Vålnaden. Kunde inte låta bli att hyra en film en seg dag som denna. Sen blir det väl lite annat onyttigt kan jag gissa. Det är så det blir dagar som denna, haha.

Men Malin o jag hade det bra jäkla kul med alla igår, tack hjärtat för att jag fick fira midsommar med dig!^^ Love you big time! <3 "Va gör vi? NU KÖR VI!"



HAHA! ;)



!!!!!!!!!!!!

helvetesjävlabajsfittskitkuk!!!!!! blir så less på allt!!! ta mig härifrån!!!! ÅÅÅH!!

Såhär ser det ut i korthet..

Imorn åker jag iväg till Tierp och Bäcksäter för att jobba där tills på torsdag! Jag hoppas på en fin vecka med snälla barn! Ofc ;) Sen kommer man lägligt hem till midsommar. Är väl inte helt till 100 bestämt va som händer då än, men kul blir det! ^^

Måndagen efter det åker jag o jobbar på Pilsbo till torsdagen. Hoppas på fint väder o snälla barn då med, hehe :p Sen blir man en vecka hemma då jag än så länge inte har planer, sen blire riks! Som man längtat^^

Ja det händer mycket i sommar! Ska bli en roadtrip med brudarna med, sen 4 veckors jobb hos pappsen! Sen...ja då har jag förhoppningsvis kommit in i antingen Halmstad eller Göteborg. Vill vill vill!! Bara att vänta o se..

Nu är det dags att sussa kudden, kommer bli en ansträngande vecka kan jag lova!


Reunion!

Igår, lördag, blev det reunion för oss som gick ut 9an tillsammans, plus Ulla och Putte som också joinade (: Började med lite grillning, dock va ju vädret kasst! Så efter att vi snabbt käkat upp så drog vi till Stuffe och hängde på hans glasveranda (: Sen tog vi oss ner till bussen. Dock hade vi kollat lite fel på bussen så vi fick vänta en halvtimme istället för 5 min :p Men så kan det gå! Trevligt som bara den blev det i alla fall! Väl inne i stan blev det dricka och dans på Saluhallen (: Awesome kväll som vi måste göra om snart igen!




Tack som fan, hoppas fler hänger med ut nästa gång! (:


Kryssning med Galaxy

Ja men det blev ju lyckat (: Hade det trevligt med brudarna! Träffade på roligt folk (och även några irriterande) som vi umgicks lite med (: Kan absolut inte klaga på min födelsedag! Och maten, mmmm, den kommer jag drömma om länge^^ Galet god oxfilé!! Ge mig mera :D

Har jobbat två dagar nu, och idag innan jag började kom Stina hit. Vi planerade inför Pilsbo. Herregud. Det är mycket man ska komma ihåg. Och så fattas det ledare, det är vårat största bekymmer :/ Det måste lösa sig! Funkar inte med 4 ledare på 45 ungar. Det kan jag lova.

Nu är det inge jobb förrän måndag. Imorn är det skolavslutning och Sara går ju ut 9an nu så man ska dit o kolla på det. Händer mer imorn? Ingen aning. På lördag däremot händer det grejer!

Nu är jag dock trött så ska mysa ner mig ordentligt nu o kolla klart på Criminal minds. Sen blir det nog sova om en stund.

- JAG BLIR GAAALEN! INTE OK! -


20 år!

Jajemensan, då va man ingen tonåring längre då! 20 hela år. Herregud va tiden går säger jag bara. Men fan va härligt :D Halv 7 blev man väckt och firad av mamms, papps och lillsyster! Eftersom jag redan fått pengar till utlandsresan i förskott i present så blev det inte så mycket idag. Men blev påslakan och min bok som jag ville ha!^^ Sen fick jag jättefina glass/smoothie/va-man-nu-vill-ha skålar av Sara (: Mycket mycket fint! Så man är riktigt nöjd! Nu blir det att ta det lite lugnt, duscha, packa saker till kryssningen (iiiihhh!!) och så kommer mormor och två av mina "små" kusiner på lite fika (: Sen stan och en sväng på systemet med Malin ;) Kommer bli en toppen dag/kväll!!


Haha, Sara hade gjort ett grymt fint kort till mig idag :p Visst är jag mig lik allt? Tss ;)


Countdown!

Klockan är snart 9 och då är det bara 3 timmar kvar tills jag fyller 20 år :D Så jäääkla nice ^^ Hade kalas för släkten igår, det va kul att så mång kunde komma (: Stort tack för alla presenter!

Och imorn är det dags för att fira med alla mina flickor! Då blir det kryssning med Galaxy! 24 timmars (: Kommer bli så grymt skoj! Middag, dricka, dans, poolbar, taxfree o va vet jag! Det blir va man gör det till och jag vet att vi kommer göra den här kryssningen till den bästa!


Laganas 2010!

Jag o brudarna hade en bäst vecka i den underbara partystaden Laganas (: Träffade awesome folk! Hur varmt o gött som helts^^ Längtar dock tillbaka. Va inte ok att åka hem. I miss it. Fan då. Inte är det så bra nu heller pga allt. Men det försöker jag bara förtränga, vi hade ju en grym vecka vi tjejer! (: Oförglömligt! <3 Så kom man hem med en piercad navel också, hihi^^ Är tok-nöjd med veckan!


Massa kärlek till er mina fina flickor!


RSS 2.0