Har inget att skriva idag.





<3

Grattis morfar ♥

Idag skulle morfar fyllt 75 år. Lilla morfar. Va många många år sen han försvann men saknar han lika mycket. Min bästa vän, det va han. Tänk va underbart det skulle varit om han fortfarande fanns här. Då skulle jag vara så lycklig :) Men han har ju gett mig underbara minnen från barndomen så det får jag nöja mig med. Och det gör jag så gärna^^ Tack för underbara minnen. Jag va och tände ett ljus till dig idag. Ville att du skulle få ha det lite fint på födelsedagen. Det är du värd. Hoppas det lyser fint! Grattis på födelsedagen morfar! <3



<3

Fasters sötnos har åkt hem :(

Brorsan och familjen åkte för några timmar sen. Inte kul tycker jag :/ Vet ju aldrig när man får träffa dom nästa gång liksom. Det kan ju dröja. Men det va riktigt kul att ha dem här, det va det :) Leka lite med Tyr och umgås med bror och Maria. Han är ju så underbar :) Och han säger Emma men inte Sara ;p Vilken tur att man har ett enkelt namn! Hihi^^ Men som sagt har de åkt nu så det är lugnt här hemma. Saknar redan plutten <3


Haha, känner mig väldigt vacker på bilden, sjuk och allt :p

Har sovit nu på eftermiddagen. Man va ju uppe och kollade curling-finalen inatt. Och det blev ju guld så det va det värt! Även om man är trött nu, gick ju upp 8-halv 9. Sen är man ju inte helt frisk, men det ser ni ju på kortet ;p Ikväll blir det lugnt, fortsätta kurera mig. Blir god middag och sen melodifestivalen. Skönt med lugn helg. Satsar på utgång nästa helg istället ;)



<3

Fit for fight.

På måndag börjar afrodansen tillsammans med Stina och Sara! Och nu är det bestämt att jag och Ellen ska börja simma en gång i veckan! Det här kommer bli kanon hörrni :D Träna träna träna!

Nu står det 2-2 i curlingen och vi påbörjar nu end 5. Kom igen nu Sverige! Få mig inte att ångra att jag stannade uppe och kollade! Nu vill vi se guld :)



<3

Bara för att jag har lust.

Hur lång är du?
163 cm

Hur löd det senaste sms:et du fick?
"Okej bra det"

Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Sms is the shit! Men ringa funkar väl det med.

När vaknade du i dag?
Typ 10-halv 11 tror jag.

Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Nåt jag verkligen minns som jag skrattade så otroligt mycket åt senast va åt Malins sms från *piiip*! Haha det va bland det roligaste (och det mest patetiska?) sms jag läst. Oj va jag skrattade! Haha :D

Sover du med eller utan kläder på dig?
Trosor och t-shirt.

Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Älskar barfota! Fast är det vinter och jag ska ut så föredrar jag skorna faktiskt ;p

Tycker du om att mysa/kela?
Ja men det är ju nåt av det bästa som finns jue! Jag spinner som en katt^^

Vill du ha barn?
Någon gång i framtiden, ja. Men just nu räcker det med syskonbarnen.

Har du någonsin åkt ambulans?
Nope, aldrig behövt!

Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder! Skor! Väskor! Örhängen! Sen gillar jag även att handla på mig typ koppar, glas och andra små fina saker till min framtida lägenhet!

Äger du dyrbara smycken?
Nja inte i penga-värde. Men dyrbara för mig finns det några :)

Vem är den roligaste människan du känner?
Men det va ju svårt! Jag umgås ju bara med roliga människor ;) Men en av de människor som verkligen alltid kan ge mig ett gott skratt vilket humör hon än är på är ju älskade Malin! Med henne skrattar man alltid gott. Haha.

Kan du byta olja på bilen?
Självklart!

Dansar du i bilen?¨
Ja men jag diggar loss ordentligt! Är det bra musik så är det ;)

Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Högstadiet... Jag hade två, Karin Andersson och Andreas Sjöberg.

Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Lite knepig fråga. Men måste faktiskt säga att det va min mormor. Jag hade kollat in ett linne jag ville ha men struntade i att köpa det, ville spara mina pengar istället. Sen nästa dag när man hälsade på mormor så hade hon köpt det åt mig^^ Gull-mormor!

Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Ringer ju inte så ofta, sms you know. Och beror på va det handlar om. Med de jag hör av mig till (även om det är via sms) är väl Malin och Ellen. Men jag hör ju oftast inte av mig, jag håller det lite mer inom mig.

Har du någon piercing?
Jo men visst, i tungan.

Civilstånd?
Singel :)

Är du fåfäng?
Jag kan ju inte säga att jag inte är det. Jag sminkar mig ju och tänker ju ofta på hur jag ser ut. Så jo.

Ångrar du någonting du gjort?
Hehe det finns mycket i mitt liv som jag ångrar, tro mig. Men jag tror att allt händer av en anledning.

Hur gammal är din pappa?
Han blir 53 år iår.

Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
En utomlandsresa med mina bästa tjejer!

Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
De få som läser vet nog redan det mesta skulle jag tro :p Men jag kan säga att jag har aldrig mått bättre än va jag gör just nu.

Svär du ofta?
För mycket!

Sverige när det är som bäst?
Grillning med polarna en varm sommarkväll.

Vad har du ätit i dag?
Frukost, lunch, middag.

Vad har du för utbildning?
Gick medieprogrammet med inriktning på radio på GUC i 3 år.. Ska söka vidare till hösten och skaffa mig mer utbildning :)

Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
Haha ingen aning.

Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Måste vara magen!

Vilken är din sämsta egenskap?
Otålig och blir lätt stressad.

Saknar du något?
Pengar!

Vad gör dig glad?
En kram, lite närhet.. Vänlighet.

Vad ska du göra i helgen?            
Jag ska bli frisk och ladda inför nästa vecka.

Vad är det knasigaste du gjort?
Vad gör jag som inte är knasigt? Haha. Gör så mycket så minns inte hälften.

 


<3


SÖKES:


Någon som har en sån liggande? I en av de minsta storlekarna tack. I want one.



<3

Tick tock..

Varit en lugn dag idag. Va bara jag och Sara hemma. Resten kom hem vid halv 6-6 ungefär. Storebror, Maria och Tyr va också inne i Uppsala idag. Men sen kunde vi leka med sötnosen^^ Synd att de ska hem imorn :( Hade varit skoj att ha dem kvar en dag till. Vet ju inte när man träffar dem nästa gång. Han är så söt och rolig lillkillen :D Man är stolt faster <3 Nu sover han sen länge. Alla utom jag har gått och lagt sig faktiskt. Men jag är bra trött jag med så blir nog sängen snart. Ska upp ganska tidigt imorn så man hinner umgås innan de åker hem. Ska en sväng till mormor med och hälsa på :) Är inte så mycket som händer i helgen, ska kurera mig så jag blir frisk. Nya tag nästa vecka! Träningen börjar ju på måndag ;)



<3

Så lite pengar, så mycket snyggt.



Jag är i stort behov av shopping..



<3

Muskler, tack!

Jag vill, jag vill, jag VILL börja gýmma igen! Saknar det som f.. Men inte fan har man råd med ett gymkort, nej nej. Icke. Saknar att vara på gymmet, att träna. Ge mig ett gymkort någon? För snart har jag verkligen abstinens. SNÄLLA!!



Varför ska det behöva kosta så mycket? Man ska ju i alla fall börja på afrodans nu på måndag! Nu ska kondisen tränas upp ordentligt ;) Nu jävlar, BEACH'10!!



<3

Nu är dom här!

Vid halv 6 kom bror med Maria och Tyr :) Jag hade fixat mat så blev middag. Sen nu på kvällen fixade Sara semlor som vi åt. Mums^^ Inte så bra för min del visserligen eftersom jag inte tränat på ett tag (jäkla förkylning!!) men gott va det! Tyr har somnat nu och vi sitter och kollar hockey, Finland-Sverige. Bronsmatch. Är inte så inne i matchen känner jag. Men man kan ju vara lite sällskaplig. Känns kul att de är här. Och Tyr han bara växer och växer! :)





<3

Hmfh..

Ja men trevligt att man vaknar och känner sig sämre än igår... Usch! Hatar verkligen att vara sjuk. Blir inge jobb för mig idag. Typiskt.. Får se om jag kan jobba imorn. Vill ju inte smitta ner nån av barnen. Hoppas en lugn dag kan göra mig friskare.

Ikväll kommer bror, Maria och lilla Tyr :) Så kul att äntligen träffa dem igen! Ska laga middag tills de kommer. Kul att de stannar några dagar med :) Söta, underbara Tyr <3 Fasters älskling! Önskar man kunde hinna träffa han mer än va vi gör, verkligen. Han har säkert vuxit massor sen vi såg han sist. Plutten^^ Så ser fram emot det. Även om jag inte är frisk.

Nu ska jag försöka ta ork till mig och dammsuga mitt rum så det är rent och fint tills de kommer. Det är ju ett plus. Min kropp är ju inte så sugen på att anstränga sig idag, men huvudet säger att den måste. Jag är ganska säker på att huvudet kommer vinna över kroppen.



<3

Lasergame!

Shit, kul som fan med lasergame. Första gången för min del. Och det märktes för jag va inte bra alls :p Och skrek gjorde jagmed när nån dök upp, haha! Men det va riktigt kul :) Vill jag gärna göra om! Kanske inte va så bra att jag va med dock. Känner mig sjukare nu. Får se hur man blir att må imorn. Får se om jag kommer kunna jobba eller ej. Jag vill ju va skapligt pigg när bror med familj kommer^^ Så får se hur allt blir. Men nu ska jag dricka mitt te och mysa i sängen.



<3

Spagetti & köttfärssås!



Ska bli gott med lite mat nu innan det blir lasergame!



<3

Huvudet hänger inte riktigt med.

Mår inte så bra idag heller. Känner mig febrig och bihålorna är inte på topp. Men ikväll är det lasergame med ungdomsgruppen. Så det blir att knapra alvedon idag med så att man orkar. Sen om jag kommer spela eller inte, det får vi se. Men skulle ju va grymt kul. Så vi får se hur jag mår.

Sitter och kollar på Solstorm. Rätt bra. Har läst boken för flera år sen så tyckte det va dags att se filmen. Nu när man ändå har tid liksom. Har glömt hur den slutar. Kommer inte håg så mycket från boken. När jag kollat klart ska jag laga god spagetti med köttfärssås^^ Har inte så mycket ork men middag behöver vi! Och det är ju väldigt simpelt att göra köttfärssås, hehe.



<3

Alvedon ♥

Idag va första dagen på jobbet med den nya pojken :) Jag känner att jag verkligen kommer trivas med den familjen! Hur trevliga som helst och hur gulliga barn som helst^^ De verkar gilla mig med :) Till och med katten som inte brukar gilla nytt folk, hehe. Trivs som fisken i vattnet! Tycker om mitt jobb :) Synd bara att det inte är så mycket timmar i månaden. Men ska skriva upp mig på vikarelistan på dagis i Alunda. Så kanske man får lite mer jobb :)

Ja men jag hade ju sönder min mobil här i helgen. Faaan. Men har fått tag på kvittot för den nu så kan få ut på försäkringen. Får se om jag får en ny, om det blir en annan modell av samma värde eller pengar. Bryr mig egentligen inte. Vill bara inte ha den som jag har nu! Blir tokig på den.

Känt mig sjuk idag. Har överlevt tack vare avledon. Man kände sig ju extra sjuk eftersom man skulle upp så tidigt imorse för att skjutsa Sara och hennes vänner in till Uppsala. De skulle därifrån med bussen till Kungsberget. Men man är ju en underbar storasyster, så va gör man inte ;) Hann sova en och en halv timme när jag kom hrm innan jag skulle åka och jobba. Bättre än ingenting. Nu är jag helt slut. Tror jag ska sova snart. Onödigt att ligga vaken. Ändå inget bra på tv. Imorn kan jag ta det lugnt. Måste orka med kvällen imorn, då blir det lasergame med våran ungdomsgrupp. Nice att vara ledare och får vara med på såna roligheter :D Ska bli skoj som fan! Så måste vila nu så jag orkar. Kommer ändå sluta med alvedon, men skönt att kunna vara utvilad.



<3

Lite förnyelse.

Ändrat bloggen helt som ni kan se. Ville ha nåt nytt. Ska fixa nån snygg header när jag orkar och har lust. Så nu får den se ut såhär ett tag! Nej men sova kanske? Ska ju upp kvart över 6. Usch >.< Inte nåt jag ser fram emot. Så att sova skulle vara en väldigt bra idé. Har precis proppat i mig alvedon så ska nog sova gott. Tills klockan ringer -.- Suck och stön.

Give me what I want!



<3

*dregel dregel*



2011 är det dags för Pirates 4! Finally!



<3

Mår inte så bra.

Jag börjar bli sjuk. Det här är verkligen inte ok. Pallar inte bli sjuk och har inte tid att vara det. Ska jobba i veckan. Plus att bror kommer hit med Maria och lilla Tyr. Men mår verkligen inte bra. Inte haft aptit på hela dagen. Känns i bihålorna att nåt inte är ok. Täppt i näsan, nyser och hostar. Fyfan. Vill bara ligga i sängen och dö hela dagen imorn. Men ska upp kvart över 6 för att skjutsa lillsyster och hennes polare in till stan. Kul. Sen ska jag jobba. Så blir inte så mycket vila för mig imorn. Får vila på onsdag. Får ta alvedon imorn och hoppas att jag pallar. Jag måste göra det. Nej nu fryser jag så ska krypa ner under täcket. Kanske en kopp te. Det skulle inte vara helt fel. Vill du göra mig en kopp te, snälla?



<3

Men braaa Sverige.

Sverige vann precis mot Norge i curling! Trodde inte jag skulle sitta och kolla på OS just nu, speciellt inte curling. Men jag fastnade liksom när det va Sverige och allt :p Men det va väl kul för killarna! Har ju ingen aning om hur de ligger till, men vinna är alltid bra. Även om de kanske inte når guld.

Men va är det med Norges byxor egentligen? Det ser ut som clownbyxor, haha! Syns väl att de är norrmänn ;p Eller rättare sagt, det för det. Haha. Ja men efter lite OS-tittande så ska jag nog sova nu. Funderar på att åka en sväng in till stan imorn faktiskt. Kanske. Får se.

Känner mig liite bättre nu. Men finns fortfarande nåt inne i mig. En känsla. Tänkte att jag stänger ögonen och somnar så när jag öppnar dem imorn är allt som vanligt igen. Inga tankar om dig och mig. Det finns inte. Kommer aldrig göra. Det är ju så jag känt förut. Bara vänner. Det är så det ska va. Eller? Jo Emma, jo! Det ÄR så det ska va...



<3

Men va?

Jag vet inte riktigt vad som hände just nu.. Humöret sjönk plötsligt och jag känner mig lite ledsen. Över vad? Jag vet inte riktigt. Känns bara konstigt. Massa tankar som kom upp i huvudet. Känslor som kom fram. Som jag haft undan så länge. Känslor som verkligen gör mig förvirrad för tillfället. Bara nåt som kom fram pga låtarna jag lyssnat på och deras innebörd, eller är de riktigt fast jag tryckt undan dem? Jag hoppas att det bara är pga av låtarna och att de inte är äkta. För jag tror inte att det kommer göra mig gott om det är så som jag verkligen känner. Usch och fy, håller tummarna för det. För att jag inte är ledsen egentligen :) Men just nu gör det lite ont. Men jag fattar inte varför. Trodde inte jag hade de här känslorna. Och du har det inte, jag vet det. Men jag inbillar mig bara, så är det. När jag vaknar imorn kommer jag skratta åt mig själv och undra hur jag kunde ha så fel! Hoppas jag i alla fall...



<3

Öron-orgasm!





<3

Blablabla.

Söndag idag. Och det har känts som söndag för jag har inte gjort ett piss. Skönt faktiskt. Inge städ eller nåt. Bara fixa kvällsmat till alla men det gick ju fort det. Gott blev det :) Sitter i sängen och ska strax kolla på Project Runway. Me like :) Och snart börjar DH och Grey's igen! YES! Det gillas väldigt mycket^^

Nej men hörrni jag känner mig tråkig idag så nu pallar jag inte skriva mer.



<3

En snöig men nice kväll (: ♥

Har kommit hem från Ellen nu. Fan va mycket snö! Lite jobbigt att köra när man inte ser va som är väg eller dike. Men det va en trevlig kväll hos Ellen :) Vi åkte och handlade till våran sallad först, sen blev det tillbaka och göra iordning. Fysatan så gott det blev^^ Vi kollada två filmer. Först blev det Wallander - dödsängeln (eller nåt sånt), den va riktigt bra faktiskt :) Men sen blev det bättre. Kollade på I am Sam. Ojojoj den va bra och gosh va ofta tårarna kom i den. Ja jag gråter till sorgliga filmer! Det är så det ska va. Det är en av mina nya favorit-filmer. Så har ni inte sett den så måste ni göra det! Skulle kunna se den igen nu på en gång. Sean Penn spelar så grymt bra. Sjukt bra.


Vi satt och snackade sen. Om allt mellan himmel och jord. Det va riktigt nice att kunna snacka om allt och inget. Ta igen lite :) Men nu har vi bestämt att vi ska ses oftare. Och så ska det verkligen bli :) Så ska Ellen med på kryssningen :D Det tycker jag mycket om :)

Åh fan i helvete va jag hatar min jäkla mobil. Knapparna funkar ju inte!! Måste skaffa mig en ny. Men måste vänta i alla fall en vecka. Usch och fy. Men man får försöka palla med det. Nu ska jag nog försöka sova snart. Tror jag.

Vet ni, vet ni!! På torsdag kommer min bror med familj hit och stannar veckan ut!^^ Känns som evigheter sen man träffade dem :o Det är inte okej. Så synd att de bor uppe i Hälsingland. Men nu kommer de hit och då så kommer jag inte ha tid för några andra nästa helg, sorry ;)



<3


Efter fredagsmys kommer lördagsmys.

Ikväll blir det filmmys med Ellen! Vi ska göra hemmagjord cupido-sallad ;) Mumma så gott det ska bli! Så ska vi se lite bra film med. Kommer bli en grymt bra kväll, i know it. Den ska ju tillbringas med Ellen! Perfect^^

Men all denna snö gör mig ju inte på jättebra humör. Måste det komma mera? Jag tycker det räcker nu. Och kallt är det med. Tycker jag inte om! Sen så är väl humöret sådär med bara för att man sabbat sin mobil.. Fuktskadad like hell! Fan fan fan.. Ja så nu blir det att antingen ta det på försäkringen och betala självrisken eller köpa en annan mobil. Har min gaaamla just nu. Men den funkar ju inte knapparna på nästan så den kommer jag inte palla med länge. Så vi får se hur jag gör. Kanske köper en LG. Är det bra märke, nån som vet? Den såg snygg ut den jag kolla på i alla fall. Så vi får väl se. Åh, jag är så klumpig! Men så går det när man heter Emma! Tur att man ska umgås med Ellen ikväll så man blir på bättre humör :)



<3



Fredagsmys med fina flickorna ♥

Nu är man hemma efter en supermysig kväll tillsammans med Malin och Indira :) Käkade smågodis, vindruvor och kollade på Snakes on a plane ;) "I'm tired of this motherfucking snakes on this motherfucking plane" Haha! Det va en riktigt kul kväll flickor, tack så mycket! Jag ska nog få er att se lite mer sckräckfilmer tillsammans med mig, då ni ;) Haha aaw, ni skulle sätt Malins söta (men knasiga) vovvsar^^ Så de höll på! Man får sig ett gott skratt :)



Jag, Malin, Malin, Frida och Indira = grym kryssning på min födelsedag!! :D
Gnatt!



<3

Glädje!

Har precis bokat tid för tattuering! 23 mars ska jag till Stockholm och fixa det! Yes, fyfan va glad jag är nu :D Ska bli riktigt nice asså. Och när jag är där kanske man passar på att boka tid för tattuering nummer 2 ;) Jag är så glad så jag nästan spicker, wihoho! Det är på tiden att det blir av nu! :)

Ikväll ska jag laga mumsig middag till familjen. Sen efter det bär det av till Malin för lite fredagsmys med henne och Indira :) Det gillar vi! Imorn blir det också mys men med min kära Ellen :) Filmmys och god "cupido"sallad ska det bli ;) En hur bra helg som helst för en tjej som börjar bli ganska så förkyld. Inte känt nå smak sv det jag käkat idag, fyfan.. Hoppas jag kommer kunna känna smaken av min underbart goda mat jag ska laga ikväll!

Två till har "anmält" sig till kryssningen ;) Så nu är det Frida, Malin och Malin som ska åka med. Så kom ihåg, 7-8 juni nu tjejer! Blir troligtvis då. Vi kommer ha skitkul :D





<3

En tripp till stan.

Hur trevlig lunch som helst blev det idag! Åh va kul det va att träffa Maria igen :) Måste bli oftare gumman! Kanske bio nån dag. Och så måste vi planera roadtrip till sommarn, right? ;) Hur nice som helst. Följde med en sväng upp på gamla jobbet med, träffade alla :) Eller alla som va där. Man saknar dem lite måste jag säga^^ Eller inte alla såklart, hehe. Men några. Fast vill inte tillbaka. Speciellt inte eftersom två av de "normala" ska sluta. Men Janne ville allt att jag skulle det :p Han ville att jag skulle komma tillbaka och sprida lite glädje :) Men han lyckades inte övertala mig, sorry.

Sen inhandlade jag några behövliga småsaker. Sen va ju ideén att jag skulle boka tid för tattuering, men de hade fullt upp på det stället jag va på och jag med mitt tålamod orkade inte vänta för hade fått vänta ett bra tag. Så tar det en annan dag istället. Det suger, men så kan det va!

Har kommit på va jag vill göra när jag fyller 20. Jag tänkte att jag ska ta med mig alla som vill på en kryssning! Och så ni inte förstår fel så betalar ju alla för själva :p Men jag tänkte att det kommer ske runt den 7e juni. Troligen en 24 timmars kryssning. Hoppas hoppas många är på och att ni nu inte bokar in nåt annat den 7e och 8e juni eftersom jag tror vi kommer åka då. Kan bli veckan innan också. Men följ med för tusan! Malin har redan sagt ja så jag slipper ju åka ensam i alla fall ;p Villa ha med mig många kära vänenr som kan fira min 20års dag!



<3


Godmorgon!

Klockan 8.15 ringde klockan så då va det bara att hoppa upp och ut och powewalka! Skönt med lite träning såhär på morgonen. Man vaknar till så bra :) Sen lite dusch på det, frukost och nu göra sig iordning för en lunch tillsammans med Maria på stan. Det kommer bli riktigt kul att träffa henne igen :) Va ju ett tag sen sist. Sen kanske man ska gå och försöka boka tid för tattuering :) Åh jag vill tattuera mig nu nu nu! Fan så kul asså :) Men nej nu måste jag skynda mig ser jag på klockan!



<3

Zombie.

Jaha. Nu är jag trött. Ska kolla Efterlyst vid 9 om jag orkar, sen ska jag sova! Klockan ringer 8 imorn. Ska upp och träna, sen ringa om lite jobb och sen blir det en sväng in till stan. Ska luncha med Maria, hur kul som helst :) Inte träffat henne på såå länge!

Idag har jag tränat och så har jag varit på möte. Jobbgrejer you know. Sen kom man hem till smarriga pannkakor som mormor lagat^^ Det va inte så dumt! Sen vet jag inte riktigt va jag gjort. Är så trött så känner mig som en zombie. Ooh förresten har jag ni hittat en tattuering jag ska göra! På handleden. Blir de först innan det blir nån på ryggen. Kan ju inte bestämma mig va jag vill ha där. Så börjar med den här som jag nu bestämt :) Ska försöka boka tid imorn tills efter vi komme hem från Fuerteventura. Fan så kul :D Hoppas det finns tider då. Sen måste jag försöka bestämma va jag ska ha på ryggen... Några ideér?



<3

Inte vilken tisdag som helst.

Blev inget inlägg igår. Vet inte varför, blev inte bara så helt enkelt. Va in tills stan igår och skrev på papper för jobbet. Och så träffade jag även den den nya pojken som jag ska börja jobba med och hans familj. Så söt liten 4årig pojke :) Och hur trevliga föräldrar som helst, verkligen! Söt lillebror med på 1½ år och en till som kommer i april. Kommer nog bli hur bra som helst tror jag :) Ska till dem på tisdag och hälsa på och planera lite jobbtider. Blir i alla fall 25 timmars jobb i månaden :) Men kommer dock inte få min första lön förrän i mars :s Det suger ju lite. Men men..

Ojoj va jag har mycket i mitt huvud just nu. Tänk att det skulle bli så mycket att tänka på av att bli klubbledare. Okej, inte bara det, man ska ju starta upp det här nya med och det tar ju lite plats i huvudet med. Men det ska nog gå ihop. Tror jag. Hoppas jag.

Ååh! Harper's island. Så jäkla bra serie! Går på tv400 på söndagar. Men jag orkar inte vänta så inatt hade jag marathon och idag såg jag de sista avsnitten :p Har suttit som nålar! Va jag inte mörkrädd innan så blev jag det av den serien. Fast visserligen så va jag ju mörkrädd innan.. Jaja ni fattar! Men har ni inte sett den serien så gör det för tusan! Händer saker hela tiden och man kan bara inte sluta titta.

Semla har jag ätit idag med! Såklart ;) Det är så gott. Men mätt blir man, orkar ju fan knappt äta en hel. Men lillsyster kan proppa i sig två stycken efter varandra bevisade hon. Vars tar allt vägen!? Och att hon orkar. Jag fattar ingenting :p Men hoppas ni har en bra fettisdag allihopa och att ni äter eller har ätit mumsiga semlor^^ Nu
ska jag dö i min säng och släppa allt för en stund.





<3



Ja men alla hjärtans dag idag då.

Idag är det alla hjärtans dag och den har spenderats med wii-spelande, film och pulkaåkning! Vi åkte upp till skolans backe och åkte med Loke. Satan va kul det va! Det va nog jag som tyckte det va roligast, haha :p Sen va det lunch och på eftermiddagen kom Mats för att hämta Loke. Och med sig hade han Nea^^ Så kul att få träffa den lilla sötnosen med, även om det bara va under en timme. Hon är så underbar :) Men nu är de hemma hos sig. Och vi har käkat älg-rostbiff med potatisgratäng och bea! Hur mums som helst :) Dock har jag ont i magen nu.. Verkar som jag kommit in i en period då jag typ inte kan käka nåt utan att få ont :s Vill inte! Det göra väldigt ont...:(

Ikväll på tv som är ett måste!: Prodject runway och Harper's island. Sen får vi se om det blir Wallander eller nåt. Förresten! Mormor har stickat klart min mössa nu^^ Så underbart mysig. Tack mormor <3 Nu ska jag vila magen.. Hoppas alla mina hjärtan haft en bra alla hjärtans dag :)



<3

Besök över natten!

Loke kom hit och stannar till imorn :) Stackars Nea är fortfarnade sjuk och ligger hemma. Och syster har precis fått reda på att hon har körtelfeber. Stackarna. Loke är bara lite snorig och småhostig. Han och jag har spelat wii, kollat film och spelat spel medans Sara och pappa v på fotbollsträning. Sen åkte han och jag och kollade på det sista av träninge. Blev käk när vi kom hem, sen skulle det såklart bli lördagsgodis ;) Och nu sitter han i soffan och halvsover. Sötnosen :) Han åker hem imorn vid 1 typ. Kul att ha han här! Men ja, det är ju synd att lillfia inte är här.

Nu sitter man här och myser med ett glas vin och inväntar Melodifestivalen. Har inte så höga förväntningar inför det men ska väl kolla i alla fall. Hade man inte varit barnvakt idag hade man nog haft filmmys hemma hos Ellen. Vi får ta den en annan gång, nästa helg kanske? Skulle va trevligt :) Ojoj, känns som att man kommer sova skapligt tidigt ikväll.. Är redan trött :p Sov dåligt inatt pga magen. Vaknade flera gånger :s Har känts konstigt hela dagen. Men helt okej faktiskt. Speciellt om man jämför med igår. Om man orkar kanske man ska kolla på skidskyttet efter Melodifestivalen. Men jag är trött. Det är jag verkligen. Men dags att piggna till! Snart börjar det.



<3

Helvete asså.

Har så jävla ont i magen just nu. Har haft det sen klockan 9. Och har käkat både alvedon och min receptlagda medicin. Det vill fan inte funka idag. Skulle va så skönt att bara sova bort det men kan inte somna när jag har så här jävla ont. Hatar det! Och det här kommer man få dras med hela livet. Jag kan ju inte käka nånting utan att få ont. Inte vill det gå över heller. Fyfan.. Såhär vill man ju inte ha det. Hoppas jag kan sova snart. Är så trött men har så ont samtidgt. Ni ska veta att det nästan gör olidligt ont. Står fan inte ut med skiten. USCH!



<3

Kommer inte på nån rubrik idag.

Blev inget skrivet igår. Fanns inge speciellt att skriva om. Tränade lite, sen jobb. Mitt jobb är fan så soft, leka och kolla film. Det är så jag ;) Nej men jag pallade faktiskt inte skriva.

Idag är det inge jobb på schemat. Vaknade vid halv 11 och gick upp och powerwalkade :) Sen blev det en smarrig lunch. Åkte och handlade när Sara kom hem. Loke och Mats kommer på fika imorn så köpte lite kakor. Tyvärr ska vi inte va barnvakt åt sötnosarna i helgen. Nea och syster är fortfarande jättesjuka. Stackarna <3 Hoppas de blir bra snart! Men man får ju besök från lillkillen och Mats i alla fall. Det blir bra :)

Ikväll ska jag och Sara fixa käk tills pappa kommer hem. Mamma ska på after work och ska va fyllechaffis åt henne när hon vill hem. Och det kan ju bli när som helst. Hon kanske inte vill vara ute så länge, who knows. Måste i alla fall sitta beredd hela kvällen. Men det känns bra med en hemmakväll. Får se vad helgen har att bjuda på då. Nu när man inte ska vara barnvakt längre. Har ju inga pengar precis så kanske kör på en hemmahelg helt enkelt :) Låter skönt.

Sitter och kollar på film med lillsyster. Horton! Så bra film, i love tecknat ;) Har ni inte sett den så se den för tusan! Hur bra som helst. Förresten, har druckigt en supergod smoothie som Sara gjorde! Yummie^^





<3

Godnatt.

Jag är trött så ska strax sova. Har blivit lite väl sen de senaste kvällarna. SÅ ska sova i tid så jag inte sover så länge imorn! Ska försök hinna med träning, städning och lite annat smått och gott imorn innan jag ska jobba vid fyra. Har lite grejer att fixa efter jag jobbat med. Och sen är det fredag och då ska jag vara fyllechaffis åt mamma ;p Så blir en lugn fredag med andra ord.

Jag hoppas att mina söta änglar blir bättre till i helgen så de kan komma hit! Va så länge sen man träffade dem så det är verkligen på tiden! Håller tummarna :)

Snark snark, nu sova..



<3

Nu jävlar!

Nej nu är det dags att ta tag i det här! Såhär kan man faktiskt inte gå runt och se ut. Måste se till att fixas sig inför beach'10. Eller egentligen skulle det va treligt att bli lite snyggare tills det är dags för Fuerteventura men det är väl tveksamt om jag skulle hinna det. Men jag ska från och med nu göra mitt bästa!



<3

Busy.

Planering, planering, planering. Mail som ska skickas hit och mail som ska skickas dit. Ska hälsa nåt till en person och hälsa en annan sak till en annan person. Hur tror folk att jag ska komma ihåg allt? :p För jag har en känsla att jag inte kommer göra det. Men jag gör mitt bästa, absolut. Och hoppas självfallet på att jag kommer minnas allt! Har varit hemma hos Malin S och planerat inför våran nya verksamhet inom länet i sommar. Om det blir av (som jag hoppas). Är ju mycket som ska kommas ihåg och fixas. Men om vi båda lägger ner tid och verkligen ser till att saker blir gjort så ska det nog inte bli några problem :) Skulle ju va kul om det kunde bli en succé så det kunde fortsätta^^ Men som sagt, det blir ju ltie jobb. Inte för att jag har nåt bättre för mig, hehe. Så sitter här och funderar. Har skickat iväg lite mail. Och det är inte bara om den nya verksamheten utan även annat. Man har ju fått lite mer ansvar nu eftersom man blivit klubbledare och allt. Lite saker som måste fixas. Men vi är ju två, har ju Stina med ;) Det här kommer vi klara!

Skulle ha jobbat med Blixa idag men han va sjuk och låg och sov så det blev inget. Och tur på ett sätt för fick lov att skjutsa Sara för päronen hann inte hem. Och så fick ajg det städat i rummet med. Inte dumt det inte! Det va på tiden :p Nej men nu ska jag hjälpa med maten, dör snart av hunger!



<3

Är glad och har ont. Hm?

Bästa helgen på länge. Blev filmmys igår med Frida, hur kul som helst :) Kollade Flickan som lekte med elden, Twilight, P.S. I love you och Silent Hill. Och Twilight va ju riktigt bra måste jag säga! Över mina förväntningar faktiskt. Och P.S. I love you va riktigt bra den med. Frida och jag drar till Irland så fort vi har pengar ;) Kollade även in nya serien Harper's Island på tv400. Där har vi en serie värd att kolla på! Söndagar 21.50, missa inte! Sjukt bra.

Men usch va mycket onyttigt det blev. Chips, godis, läsk och jag vet inte allt. Magen mådde inte så bra :p Men va skitkul att umgås så med Frida, vi hade det riktigt nice! Blev inte så jättemycket sömn eftersom man skulle upp och ta sig till Uppsala för att klippa sig. Finally! Det är skönt att ha det gjort :) Åkte hem sen. Fixade käk. Sen blev det årsmöte. Nu har man en del ansvar. Men det går nog bra :)

Ingen träning idag, fan :( Håller nog på att få nackspärr eller nåt. Stina tycker jag ska börja gå hos en naprapat, men har fan inte råd att gå regelbundet. Och att gå dit när man väl får on spelar ingen roll, det kommer ändå tillbaka. Va ju bara några veckor sen jag hade ont i nacken senast. Sen va det ryggen (svanken) och nu nacken igen. Och Inget vill ju hjälpa. Varken vetekudde, spikmatta, tigerbalsam eller nåt. Fyfan! Så går det när man är överrörlig i hela ryggen, svankar för mycket och all skit som nu är med mig rygg. Tycker inte om detta. Försöker ju träna upp ryggen, men är ju lite svårt när man har ont och inte kan träna. Suck. Nu ska jag snart sova. SKa upp 9 imorn och åka in till stan. Ska smida lite planer tillsammans med Malin S. "Jobb"grejer typ. Sen ska man hinna hem till innan 4 så man kan käka innan man ska över till Blixa och jobba med honom. Gnatt folket.



<3

Roligast jag haft på länge!

Kul som fan igår! :D Hur bra förfest som helst hos Indira och sen blev det en grym utgång på Kalas. Satan vilken kväll! Idag har jag sjukt ont i fötterna :p Vi blev ju 7 tjejer, ett perfekt gäng :) Jag, Malin, Malin, Indira, Milla och 3 av hennes vänner. Kul kul kul! Träffade Tomas och gänget på Kalas med, skitskoj :) Kvällen va så perfekt! Dock va det ju inte snällt mot plånboken alls. Men det vare värt för jag har inte haft så kul på länge! Kommer bilder senare ;) Och på facebook kommer det dyka upp en vacker inspelning från när jag, Malin, Malin och Indira körde sanning eller konsekvens - den elaka versionen ;p

Vaknade innan 10 idag. Och konstigt nog kunde jag inte somna om, så det va bara att gå upp. Kände mig sliten, men börjar bli bättre nu. Har käkat frukost och så i alla fall. Ska fixa mig snart och bege mig mot Enköping! Det är filmmys med Frida som gäller idag/inatt^^ Jättekul! Kommer bli en skitbra dag, i know it :) Men ska jag hinna med bussen så kanske jag inte ska sitta här längre. Nej, det kan jag inte göra.



<3

The party don't start until I get in

Nuuu jäklar b är det snart in till stan! Då ska vi påbörja förfesten hos Indira ;) Kommer bli så jäkla nice, är grymt taggad!! Sitter här och käkar lite, få ju inte bli en alltför billig fylla ;p 17.20 gå bussen. Tror jag fixat allt. Det sista kommer jag fixa hos Indira (som mitt hår tex, herregud vet inte va jag ska göra med det). Faaaan vilken b ra kväll det kommer bli, jag liksom bara vet det! Är sjukt glad idag :D Dock följer inte Ellen med idag, det är synd. Men vi tar det en annan gång :) Och vi ska ju på bio med, det bli skitbra! Men nu ska jag skynda mig att käka upp! Party like a rockstar!!





<3

Lördag, finally!

Utgång ikväll! Börjar tagga redan nu, känner att det kommer bli en bra kväll :) Vi blir nog några stycken i alla fall! Hur taggad på utgång som helst! Känns verkligen som det va evigheter sen jag va ute sist :p Så ikväll, då jäklar! Vi ska köra järnet ;) Taggad till tusen! Och ju närmre kvällen vi kommer, ju mer taggad kommer jag bli ;)

Har handlat lite muggar på second hand idag. Jättefina :) Längtar tills jag har mitt eget place så jag kan köpa massa roliga saker! ^^ Blev lite kläder med. Så nu har man handlat lite kul till sig själv och så väntas det utgång :) Perfekt! Blir förfest hos Indira så åker väl in vid halv 6 eller nåt. Fan vilken bra kväll det kommer bli hörrni! Men nu blir det lite film^^



<3

Rise Against ♥














<3

Oh my, it's gonna be funny.

Den 10 mars ska jag och Frida till Stockholm och kolla på denna underbara komiker! Hans stan-up KRIG går på Boulevardteatern. Kommer bli så jäkla kul! Bäst :)




Och biljetterna är uthämtade, kostade 170 spänn styck. Som hittat! Kommer bli nåt av det roligaste, när det gäller Appelquist blir man aldrig besviken! Vet att jag och Frida inte kommer bli det i alla fall ;) Längtar som fan, hoppas dagarna går fort!





<3

Nu är det fredagsmyyys, om det så är det sista jag gör!

En skön fredag. Blev IKEA en sväng för att fixa lite där. Käkade där med, det va gott! blev ett glas vin sen när man kom hem. Och nu ligger jag i sängen, zappar på tvn och dricker vanilla coke^^ Synd bara att det endast är skit på tv på fredagar. Finns verkligen ingenting bra att se! Sur jag blir. Men är ganska trött så kanske blir en skapligt tidig kväll, vem vet. Imorn blir det ju utgång, yes! Kommer bli riktigt nice :) Sen på söndag bär det av till Enköping och så blir det filmkväll med Frida! Onyttigheter och massa film :D Blir en kanon helg! Fredagsmys, utgång och filmmys, lite av allt :) Jag är nöjd och glad. Dock har jag inte så mycket att skriva om. Kanske kommer på mer imorn. FREDAGSMYS!



<3

Får dras med håret några dagar till.

Planen för idag va ju att jag skulle till stan och klippa mig. Men icke. Halv 11 fick man ett samtal från salongen. Hon som skulle klippa mig va sjuk. Perfect! Jag som verkligen sett fram emot att få håret klippt. Men fick i alla fall en ny tid på måndag. Okej då, bara att gilla läget. Men hade ju varit skönt att ha det gjort. Eftersom det blir utgång imorn med så hade det ju varit nice att vara lite snygg i håret. Well well.

Japp men utgång imorn! Malin och Malin, kul som fan! Ellen har inte bestämt sig än men jag håller tummarna hårt för att hon blir partysugen^^ Va ju typ hundratusen år sen sist! Grymt kul skulle det va :) Och M&M har man inte vart ute med på evigheter heller. Malin Eriksson, det va alldeles för länge sen vi sågs överhuvudtaget! Det är illa. Men nu jäklar :) Blir nog en bra helg! Tänkte ta det lugnt ikväll, har ju inte råd att gå ut två kvällar i rad. Sen ska jag få tag på Frida för jag har en idé! Så du kommer höra av mig snart :D



<3

Vad händer?

Vill hitta på nåt i helgen. Inte bara sitta hemma. Har inte så mycket pengar men skit samma. Jag vill ut! Krogen? Filmkväll? Både och? Får jag inte komma ifrån huset kommer jag dö av rastlöshet. Utgång nån? Vill dansa och ha kul! PARTY PARTY!





<3

Färgat hår!

Äntligen är utväxten borta. Känns riktigt bra. Nu är det bara klippning kvar. Blev en riktigt snygg blond färg faktiskt. Me like. Blev en tripp hem till mormor, hon hjälpte mig färga^^ Tack lilla mormor! Så nu behöver jag inte reta mig på mitt hår längre. Eller efter imorn behöver jag inte det i alla fall :p

Ska snart över till grannarna. Sista dagen för denna vecka. Men är ju bara ett par timmar så det funkar ju bra. Sen ska jag hem, fixa käk och sen blir det semlor! Hihi, jag är lycklig^^ Dock är jag mindre lycklig över att det snöar så förjävligt. Va är detta? När ska det sluta? Snart kommer man väl inte kunna ta sig ut ur huset ens. Det är inte ok. Alldeles för mycket snö. Nu är det dags att bli vår tycker jag. Och sommar snabbt efter det! Usch, denna äckliga snö.



<3

♥ Johnny Cash ♥





<3

Tänk tänk tänk..

Ligger i sängen och tänker. Finns mycket tankar som virvlar omkring. Inget som gör mig nere eller så, bara mycket i huvudet. Tänk att vissa personer och vissa handlingar kan få upp så många olika tankar i huvudet. Men det blir kanske bra hjärngymnastik? Eller så blir min hjärna bara överbelastad :p Måste ju säga att man blir lite snurrig av det här. Och inte bara en person, utan flera. Det kommer från flera håll. Vad vill ni? Ni gör mig så förvirrad. Kan ni inte prata klarspråk? Svaret verkar vara nej. Så ja får väl bara fortsätta tänka och försöka komma på själv va allt ska betyda. Tack hörrni, tack. Jag som älskar att överbelasta hjärnan ;p



<3

Arbetsförmedlingen, suck.

Vad hjälper de här mötena på arbetsförmedlingen? Ingenting känns det som. När jag satt på mötet där idag kändes det så onödigt. Allt de sa visste jag ju redan. Usch usch. Ge mig bara ett jobb så är jag nöjd sen. Tack.

Men mötet gick ju fort och sen blev det sen sväng in på Myrorna och fyndade en tröja! Och så blev det att fixa hårfärg med innan man åkte hem. Och det va en lång busstur hem. Brukar ta ca 40 min men idag tog det en hel timme. Men jag hann ju läsa massor i min bok så det va ju ingen fara egentligen.

Imorn ska jag äntligen färga håret! Fan så skönt. Gillar inte att ha utväxt. Och på fredag ska jag klippa mig. Väldigt skönt. Mitt hår växer ju så äckligt fort så luggen hänger i ögonen och det uppklippta växer ju bort på en vecka. Så nu är en sväng till frisören en mycket bra idé.

Men nu blir det tv. Hoppas inte strömmen går igen bara. Oooh! Kom precis på att jag har en vanilla coke i kylskåpet^^ Nu blev jag glad! Min kväll är nu gjord. Mumsmums.



<3

Men kul...

Och så går äckel-Jacki och vinner hela skiten i PH. Nu känns det verkligen som att man sett allt i onödan. Typ den enda person jag inte ville skulle vinna går och gör det. Usch och fy, hur tänker människorna! Fanns det lite grupptryck i det där kanske? Kristoffer är ju den som spelat bäst. Bortkastat att kolla nu ju :p
Men nu då..kommer nån blåsa den andra? Skulle inte bli förvånad om Jackie blåser Patrik asså :p Haha. Får vänta och se. Spänningen är olidlig.... Trummvirrvel! Nope hon gjorde inte det! Vilken överraskning. Men ändå sjukt irriterande att den blåsta saken vann :p Tänk att man kan bli så upprörd över ett jäkla program x)



<3

Tisdag.

Fortfarande ont i ryggen idag. Fattar inte varför. Är det inte bättre imorn måste jag ringa naprapaten. Det blir över 400 spänn åt helvete. Nödvändigt, men så jäkla dyrt. Men kan ju inte ha så här ont.

Ingen träning igår. Surt. Idag ska jag över till lillkillen igen. Inga andra planer för dagen. De kommande dagarna blir det lite mer att göra i alla fall. Ska till arbetsförmedlingen på möte imorn. Tänkte passa på, när jag ändå är i stan, att fixa nytt tungsmycke. Det jag har nu är ganska mycket för långt. Sen blir det nog en sväng till praktiken. Eller vet inte va man ska kalla det, kommer ju inte va där så ofta. Och verkligen inte nu om jag ska börja jobba med den andra pojken med. Men man väljer ju det som man får pengar för. Så är det ju.

This is good shit, i promise.




<3

Skicka hem henne!

Jackie. Paradise hotell. Hon är så äcklig och jag stör mig som fan på henne! Hur kan hon va kvar!? Ja jag vet, nu blir det massa snack om ett "dåligt" program. Men har man väl börjat kolla så skaffar man sig åsikter. Och Jackie är så jäkla cp. Blåst? Öh, ja. Kristoffer ska självklart vinna. Mina favoriter har visserligen åkt ut; Cimon och Greta, men Kristoffer är cool. Jackie måste ut så jag slipper se hennes fula feja och höra hennes jobbiga röst. She's crazy!




<3

Vilken smärta.

Jag vet inte om jag har nåt att skriva om idag. Har inte hänt så mycket. Vaknade av att mobilen ringde. Tänkte skita i att svara men det va nog tur att jag gjorde det för nu har man kanske blivit stödperson till en liten pojke till. Och det betyder ju att det blir mer pengar^^ 24-25 timmar i månaden och 94 kr/h. Det är alltid nåt. Så nu är man ju lite glad. Dock vaknade man ju med en hemsk värk i ryggen och det va ju mindre kul. Gör ont när jag går, sitter och ligger. Va jag än gör. Är ju pilates ikväll vid 8. Vill verkligen träna men vette fan om det är bra när jag har så äckligt ont. Så kanske inte blir bättre utan sämre.. Fan.. Jag har verkligen sett fram emot träningen ikväll. Jävla skitrygg. Hoppas det går över inom kort för jag har inte råd att lägga ut nå pengar på naprapat nu. Så hoppas det inte kommer behövas. Kostar ju sjukt mycket!

Nu ska jag snart hämta lillsyster och sen får vi se om det blir träning eller ej.



<3

RSS 2.0