Tisdag.

Fortfarande ont i ryggen idag. Fattar inte varför. Är det inte bättre imorn måste jag ringa naprapaten. Det blir över 400 spänn åt helvete. Nödvändigt, men så jäkla dyrt. Men kan ju inte ha så här ont.

Ingen träning igår. Surt. Idag ska jag över till lillkillen igen. Inga andra planer för dagen. De kommande dagarna blir det lite mer att göra i alla fall. Ska till arbetsförmedlingen på möte imorn. Tänkte passa på, när jag ändå är i stan, att fixa nytt tungsmycke. Det jag har nu är ganska mycket för långt. Sen blir det nog en sväng till praktiken. Eller vet inte va man ska kalla det, kommer ju inte va där så ofta. Och verkligen inte nu om jag ska börja jobba med den andra pojken med. Men man väljer ju det som man får pengar för. Så är det ju.

This is good shit, i promise.




<3

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej! Vi har samma problem med ryggen du och jag har jag för mig, så tänkte ge dig ett tips. Jag gick hos naprapat och skulle träna upp ryggen på gym. Blev ingen skillnad av träna på gym. Men idag var jag till en sjukggymnast eftersom jag fått en skada i en muskel på innebandyn. Hon var lite specialiserad på ryggprobelm och just detta att kotorna inte ligger som de ska och vilken träning man ska köra. Finns nämligen en del övningar som tydligen stabiliserar ryggen (helt andra muskler än de ryggmuskler du tränar på gym.). Så mitt tips är att kontakta en sjukgymnast. Jag säger inte att det hjälper, men det är kanske värt ett försök (det är betydligt billigare än naprapat; gratis, eftersom du är under 20.) Kram

2010-02-03 @ 23:57:05
URL: http://jennyam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0