Lördagsmys!

Nu är Stina strax här så ska vi påbörja vårat lördagsmys! Vi ska laga god mat och kolla lite film :) Och absolut ha tjejsnack! Sen blir det lite snacks till senare ;) Kommer bli en nice kväll med mycket trevligt sällskap. Vi trivs alltid så bra ihop! Tidigare idag kände jag för att gå ut, men inte nu längre. Nu ser jag verkligen fram emot en skön och lugn hemmakväll som jag vet kommer innehålla mycket skratt :D Nu ska jag tända lite ljus så vi får lite mysig stämning! Kan tänka mig att det blir nån skräckis ikväll, det är ju faktiskt allahelgona idag ;) Happy Halloween!



<3

Trick or Treat

Det va en riktigt grym fest igår, riktigt lyckad! Mycket kul folk som kom, och det bästa va ju att alla faktiskt va utklädda! Kul att alla tog det på allvar :) Och jag och Stina va ritkigt grymma ;) Många andra verkade tycka det med, hehe. Men priset för bästa utklädnad blev ändå Helena som var utklädd till Edward Scissorhands. Riktigt snyggt och riktigt likt! Fanns många andra bra och roliga utklädnader :p Bröderna Fluff, Kizz, pirater, fångar, många killar utklädda till "vackra" flickor, pilot och massa annat! Jag och Stina va ju mimare och en del hade lite svårt att se skillnad på oss ;p Och vi hade övat mycket på våra mim-tricks! Vi va så bra ;) Men som sagt, grym fest och det va inge bråk. Dock en trasig glasflaska på golvet så jag råkade få in lite glas i foten men det va lugna puckar :p Festen kan man väl säga slutade vid 3. Vi blev hämtade kvart i 3 och jag blev hemskjutsad till mitt tomma hus. Men vi festade i typ 8 timmar och jag va inte så jättetrött när jag kom hem. Jag käkade lite mat och kollade lite tv innan jag somnade. Och ändå sov jag typ bara 7 timmar inatt men vaknade av mig själv. Lite konstigt, men men. Idag mår man toppen i alla fall, får se va denna dag kommer ha att erbjuda. Jag hoppas jag kan få hit Stina på lite käk senare :) Så får vi se om vi kör myskväll eller om det blir bowlan! You never know ;) Känner lite för att gå ut igen faktiskt, fast hemmakväll med film och bra sällskap är aldrig fel det heller^^

Men det va lite uppdatering i alla fall. Slänger in nån bild på mig och Stina i vår outfit ;) Fler bilder finns på min Facebook och på min bdb inom kort! Have a nice day!






<3

It's gonna be a good night.

Nu har man vaknat och sitter och käkar en tallrik fil medans man kollar på Tredje skiftet. Måste fixa lite saker innan man ska iväg sen. Ska va i Alunda hos Emelie vid 6 men ska till Stina innan så vi kan fixa oss tillsammans. Men måste hinn duscha och så innan. Jag hoppas att doktorn kan ringa snart med så jag kan hinna göra ett samtal till jobbet med. Troligen ska man tillbaka och jobba på måndag. Jag hoppas verkligen på att mitt samtal med doktorn kommer leda till att jag kan få ut ny medicin. Även om jag inte kan få det så måste jag försöka jobba på måndag. Ja men skit samma, idag är det fredag och det är fest! Det är det viktiga just nu :) I gotta feeling, that tonight gonna be a good night ^^





<3

Ensam hemma.

Huset är tomt sen cirkus 5 timmar tillbaka. Och ensam kommer man vara i huset till på söndag kväll. Det är skönt, men jag gillar inte när det blir mörkt. Jag låter många lampor stå tända om man säger så :p Dum som jag är tänkte jag kolla på The Omen med men i sista sekund så kom jag på att det inte alls va en bra idé :p Så spelar in den istället så kan jag kolla på den när det är ljust ute! Så nu ligger man i sängen och kollar på Criminal Midns istället :) Sen efter det så blir det nog lite Comedy Fightclub!

Imorn ska jag diska lite och vänta på ett samtal från doktorn. Hoppas han ringer! Jag måste ju ha min medicin asså.. Så hoppas man får ut nåt bra av samtalet som jag förhoppningsvis får imorn. Sen ska man iväg till Stina och fixa sig innan det blir fest i Alunda - Trick or Treat! Kommer bli så jäkla kul :) Och jag och Stina kommer va så snygga! Kommer bli en kanonkväll :D Sen blir det hem på natten till mitt tomma hus. Får se sen va som händer på lördagen, kanske bara blir att mysa hemma. Man får väl se  va som dyker upp och va man känner för helt enkelt :) Nej men nu kallar tvn!



<3

Tummen upp för lill-lördag.

Blev en ganska lyckad kväll igår med grabbsen :) Lite förfest hemma hos Tomas och sen vidare till Kalas! Inte jättemycket folk men det va najs endå, va en del man kände! Träffade nåra man inte sett på ett bra tag så det va ju sköj :) Trevligt ögongodis måste man säga med, men inget mer. Men det blev tidig buss hem eftersom nattbussen inte går på vardagar. Så kl 12 åkte jag och Oskar hem. De andra grabbsen skulle stanna till halv 5 bussen. Sugen på det? Nej inte precis :p Men det va rätt skönt att komma hem till sängen och få sova måste jag säga. Men tummen upp för Kalas, även om det inte va galet med folk just då så vare snyggt där inne och bra musik! Det kan jag tänka mig igen! Men nu måste jag få lite i magen :)

Haha, snygg jag ser ut då x) Men den bjuder jag på!



<3

En ny morgon.

Godmorgon alla glada! Jag måste säga att det är ju lite irriternade att behöva leva på flytande föda de här kommande dagarna :p Såklart när man behöver det så blir man ju sugen på all sorts mat :p Jobbigt men det är ju värt det ;) Och det är ju inte många dagar så. Det är lugnt!

Idag blir det bara slapp och ha det skönt. Imorn är det brumbrum och sen på kvällen är det Kalas som gäller! Troligtvis i alla fall :p Får se om man pallar med den här tungan :p Blir inge alkohol för min del, inte mycket i alla fall. Måste ju spara mig till på fredag ;) Men vi får se hur det blir. Nu har jag inte så mycket mer att skriva så nu sätter jag nog punkt :p Tvn väntar.



<3

Monday night.

Nu är tungan lite mer svullen :p Men det gör inte ont, det är skönt i alla fall! Dock har man ju svårt att äta så blev  soppa till middag för min del. Men en riktigt god soppa måste jag säga! Soltorkade tomater och basilika-soppa :) Mumma! Så jag klagar absolut inte, nejnej. Så nu blir det god soppa och fil de här kommande dagarna, nu har man bunkrat upp. Men helt klart värt det, jao ;)

Imorn ska man ta det lugnt och ha det skönt. Försöka att inte göra så mycket alls faktiskt. Vara hemma och ta hand om tungan typ, hehe :p Känns skönt att ha en sån dag tycker jag. Kolla film och bara ha det mys^^ Men om nån mer är ledig så är det ju självklart att ni får höra av er! Men nu blir det tv för min del! Först lite CSI och sen Roast på Berns.



<3

Surprise!



Oh yes, I did it! Så jävla skönt det känns just nu ska ni :p Och det gjorde ju inte ens ont! Fett najs, så länge som jag velat göra detta! Och nu äntligen så är det gjort :) Är så nöjd och glad!

Sen har Stina och jag fixat outfit till på fredag då det är dags för halloweenfest :D Vi kommer va så jäkla snygga tillsammans! Kommer folk se vem som är vem? ;p Kommer bli nice fest på fredag i alla fall. Och då ska svullnade ha gått ner med. Men ska ju ut på onsdag med och då får man väl se hur bra man kan snacka, hehe :p Höstlovsfest på Kalas med grabbsen är det som gäller då! Men nu ska jag ta nåt att äta, är hungrig nu känner jag.



<3

:p :p :p :p :p

Här sitter man framför tvn och käkar frukost. Inatt sov jag grymt skönt^^ Så nu känner man sig skapligt utvilad i alla fall. Idag så blir det stan med Stina för att fixa outfit till halloween ;) Får se va vi kan hitta på! Har en till grej inbokand idag, hehe ;) Kommer bli fett nice men vi får se hur det blir den kommande veckan :p Det är lite pirrigt i magen just nu måste jag säga. Lite nervöst. Men vet att jag inte kommer ångra det!

Men ska fixa lite nu så jag hinner allt innan Stina slutar jobbet klockan 12. Kan hända att hon slutar tidigare så lika bra att vara beredd ;p Juste, man ska ju slå en pling till folktandvården med. Ojoj.. Sen doktorn också. Trodde jag va ledig från jobbet men här har man ju massa samtal att ringa :p



<3

Sömn är verkligen inte överskattat.

Har inte blivit mycket skrivet här under helgen ser jag. Och det är ju inte så konstigt eftersom jag inte varit hemma på hela helgen :p Kom nyss hem och har precis duschat. Det vart en soft men trevlig helg. Man tackar ;) Inte sista gången säger jag bara, hehe.. Men idag blir det slapp framför tvn. De andra drog in till stan precis för att kolla tapeter och så. Sen när de kommer hem så blir det en sväng till Östhammar för att hälsa på syster med familj :) Träffa mina små sötnosar igen!^^ Det va länge sen, usch och fy. Så ska bli så kul så :)

Blev inte mycket sömn denna helg. Va vaken från kl 6 på fredagsmorgonen och sov inte förrän halv 12 på kvällen igår :p Vaken i ca 36 timmar, skönt. Sen så gick man upp halv 10 idag, om jag ens sov så länge. Så 10 timmars sömn på hela helgen hittils.. Shit, inte konstigt att man är trött. Men det va väl värt det om man säger så, hehe. Det får vi göra om!



<3

Hur ska min fredag bli?

Det enda jag har planerat imorn är brumbrum och after work. Men hur ska jag göra sen? Ska jag vidare ut sen tro? Nu har man ju fått erbjudande att följa med ut, men frågan är ju då...orkar jag? Just nu är jag trött. Men man kanske är piggare imorn :) Dock ska man ju upp vid 6 imorn och så blir det en heldag i stan. Men va fan, det blir nog bra :) Är ju löning imorn och det är najs! Man behöver ju inte vara ute så sent. Men jag känner att jag har delade åsikter. Visserligen ska jag väl inte ut nästa helg eftersom det är hemmafest som gäller då.. Så visst kanske jag ska ut :) Jag velar fram och tillbaka, hehe. Nån annan som ska ut? Nej men nu ska jag fortsätta kolla på Lyxfällan och sen blir det sängen! Puss och godnatt på er sötnosar!



<3

Det är torsdag.

Jag är så trött. Somnade på soffan. Orkar inte skriva. Kommer inte bli nå filmmys med Mallan idag. Vi sparar det till nästa vecka. Synd eftersom jag sett fram emot att träffa henne. Men hon hade ingen bil, jag har ingen skjuts så det får bli så. Men då ska vi ha det ännu mer mys nästa vecka i stället. Kanske lite god mat. Så det blir nog bra. Men som sagt så är jag trött så inlägget kommer nog inte bli så mycket längre. Jag va på gymmet idag och satans vilken träningsvärk jag har. Inte för dagens gymmande utanför den träning jag gjort de tidigare dagarna. Det va inte så skönt att gymma då kan jag säga :p Men det gick! Sen va jag och körde lite brumbrum och fick 4 nya lektioner inbokade med, grejt! Så redan imornbitti bär det av dit. Nu jävlar ska väl det där förbannade körkortet vara mitt! Jag är så lat :p Men det är ju teorin som är värst tyvärr. Jaja, men nu ska jag ha lite tvmys för mig själv och sen käka lite middag i min ensamhet. Imorn ska jag träffa mina kära arbetskamrater på lite after work :)



<3

Min morgondag.

Ikväll blir en tidig kväll. 06.30 ringer klockan och där bär det av in till gymmet :) Så otroligt skönt faktiskt! Sen efter det får man ruscha iväg till körskolan. När man är klar där så måste jag skynda med bussen så jag tar mig enda hem. Ska fixa med lite grejer. Sen blir det filmmys med Malin! Och eventuellt så kanske Malin hänkar på på vårat mys också :) Blir en bra film och en massa skratt, det vet jag redan nu, haha! Det är på tiden att vi får lite mys tillsammans. Prata ikapp lite :) Så det är väl ungefär så som min morgondag ser ut. Kommer nog bli en bra dag tror jag!



<3

Heting? Javisst!



46 år men ändå så jäkla snygg! Yummie ;) Lika snygg varje gång, man kan ju inte sluta titta! Kände bara för att lägga in en bild på denna heta man :p Inte för att det kanske ger nåt till er andra (mer att ni får se på nån riktigt snygg) men det är min blogg så jag gör som jag vill! Hihi :) Nej men jag hade väl inget mer att säga egentligen. Har precis druckit lite varm choklad och ätit en mycket god apelsin^^



<3

Ta-hand-om-mig-själv - dag

Va längesen jag hade en dag med bara mig själv. En dag till att rensa tankarna och bara ta hand om mig. Så idag har jag en sån dag :) En dag med me, myself and i ;) SKönt som bara den. Ensam hemma och inget att tänka på eller oroa sig för. Det är en sån lättnad som har sköljt över mig. Vet inte hur jag ska förklara men det känns jäkligt skönt i alla fall :) Så idag är det inget eller ingen som kan sabba nåt, idag är min dag. Och nu är man precis hemkommen efter en springtur och det kan man verkligen kalla att rensa skallen. Helt perfekt. Och strax ska man hoppa in i duschen och skölja bort det sista jobbiga tankarna och bara in med de positiva :) Tränin är bra mot jobbiga tankar, nu har jag tränat måndag, tisdag, onsdag denna vecka, och imorn väntar gymmet ;) Bort med dåliga tankar samtidigt som jag ska bli smal och fin! It's great! Men nu måste jag hoppa in i duschen istället för att sitta här och vara svettig och äcklig ;p

På tal om ingenting så är jag galet sugen på mango!



<3

Winnerbäck is the shit, oh yes he is.





<3

...och magen den spökar igen

Nu är jag "ledig" åtminstonde denna vecka ut. Det funkar inte med magen asså. Eftersom man inte längre har medicin såär det svårt under den här pressade situationen. Så som sagt, denna vecka ledig men blir nog nästa med faktiskt. Måste ha en paus känner jag. Idag fick jag så ont så orkade bara jobba 2 timmar.. Det är inte bra. Men gick och tröstshoppade mig en mysig och fin halsduk^^ Så nu är man hemma och har försökt fått i sig nåt att äta. Är svårt när man har ont. Men hade jag inte tagit ledigt hade det nog snart blivit en tid utan nästan nån mat alls.. Blir så när jag går och har ont en längre tid. Och det är icke bra! Men nu ska jag vila och ta det lugnt och hoppas det blir bättre. Mådde riktigt bra innan jobbet och va så pigg och glad, men stressen kom krypande och hand i hand med den kom mina hemska magsmärtor :s Så utan medicin kan jag ej jobba så får kontakta doktorn snarast. Fast behöver nog ändå tid ifrån mitt jobb, jag är lite trött på det om man säger så.. Nej men nu ska jag zappa vidare på tvn!



<3

Har ingen bra fantasi idag så det blir ingen speciell rubrik.

Sitter och kollar på Roast på Berns nu :) Kul som fan! Är nyduschad med efter ett härligt träningspass! Afrodans är sjukt jobbigt! Ska lätt börja dansa det nästa termin :) Och så ska jag ta med mig Stina på det med ;) Riktigt bra träning. Men nu är jag trött så det blir sängen när det är slut på tvn. Ögonlocken blev väldigt tunga helt plötsligt. Så nu orkar jag nog inte skriva mer för ser ändå knappt inte vad jag skriver :p Men skönt att ha tränat i alla fall, imorn blir det gymmet! G'natt!



<3

Jag är så jäkla slut och trött..

Men man vaknade ju pigg och glad idag. Men sen efter lunch sjönk allt till botten. Fyfan vilken dag. Kommer jobba denna vecka, men sen tar jag nog ledigt någon vecka. Känner att det kan behövas. Nu när jag ätit klart min medicin med så känner jag hur magsmärtorna kryper fram. Måste ringa doktorn igen :s Nej men som sagt, blir nog ett litet uppehåll från jobbet, en time out så att säga. Och under den tiden ska jag söka jobb riktigt intensivt! Gå runt till butiker och så och lämna in CV. Sen om jag inte fått nåt annat när det är tänkt att jag ska komma tillbaka så så blir det att gå tillbaka till det gamla vanliga. Men skulle ju inte va dumt med ett annat :p Men det är ju kul när lönen kommer så vill gärna ha nåt jobb!

Om typ en timme ska jag iväg och träna! Hon som brukar hålla i gympan är tydligen sjuk så ska komma nån annan och hålla i afrikansk dans :) Det ser jag fram emot, det är grymt kul och riktigt bra träning. Sen ska jag hem och fika och kolla på Roast på Berns^^ Efter det blir det sängen och sen är det upp och hoppa imorn, in och gymma och så vidare till mitt kära arbete. Ojojoj.. Men det här blir nog bra. Men den här dagen har känts så jäkla meningslös.. Hoppas bara att inte hela veckan kommer det :s Nu måste man försöka tänka positivt!

"Optimisten ser en möjlighet i varje problem.
Pessimisten ser ett problem i varje möjlighet."




<3

"Don't bring flowers after I'm dead, save your givings for the living instead"

Idag är det söndag och jag är trött. Igår va man i Flogsta hos en från jobbet. Det va riktigt kul faktiskt! Positivt överrakad. Hade inte tänkt va kvar så länge, men det slutade ju med att det blev 02.20-bussen hem i alla fall :p Men som sagt, det va en mycket trevlig kväll^^

Idag blir det bara slapp. Man känner sig lite sliten :p Kanske ska övningsköra lite senare. Igår övningskörde jag och mamma omkring i stan. Och kan ni gissa va vi gjorde sen? Vi åkte till Gränby, gick till Ticket och beställde en resa till Corralejo på Fuerteventura i mars! :D Det ska bli grymt skoj! Sola och bada :) Synd att det är långt till mars för jag vill åka nu nu nu! Sen skulle jag även vilja åka utomlands med några av mina kära vänner nån gång. Men det behövs ju pengar och som jag sagt tidigare så vet man ju inte hur det blir med jobbet. Jag söker nya som en tok! Snälla snälla, ge mig ett jobb...





<3

Äntligen fredag säger jag bara!

Den här dagen har varit pest och pina säger jag bara. Bihålorna har i alla fall varit bättre, men segare och tråkare dag får man leta efter. Skönt att det är fredag säger jag bara :p Har stirrat på klockan hela dagen och längtat tills klockan skulle slå 5. Och när den tillslut gjorde det så kunde jag ju knappt tro det :p Men nu är man hemma i alla fall och det är skönt. Har precis käkat god mat och kollar på Idol för första gången på flera veckor. Idag blir det verkligen bara fredagsmys.

Man får väl se hur det kommer bli med jobbet nu. Vi vet ju inte alls nästan hur det kommer gå. Kommer vi få vara kvar eller inte? Kommer de stänga vår avdelning helt och hållet? Det kan faktiskt hända att jag inte har nåt jobb efter nästa vecka :s Kanske ingen av oss på ACE. Det känns lite läskigt. Inte för att jag vill vara kvar men måste ju tjäna pengar. Även om det nu den senaste veckan varit ångest varje dag.. Men det är väl för att det går sisådär.. Synd är det eftersom man har så bra arbetskamrater. Imorn ska vi ha lite fest tillsammans och det ska bli superkul! Vi har det riktigt skoj tillsammans så synd att behöva mista dem. För även om man säger att man ska försöka ses och det så blir det nästan aldrig av. Riktigt synd måste jag säga. Men eftersom det är lite ovetande om hur det blir så söker man ju jobb så mycket som det bara går. Hoppas jag kan hitta nåt så snabbt som möjligt.

Men nu ska man inte tänka på det utan nu är det som sagt bara fredagsmys som gäller! Så nu blir det fram med min Vanilla Coke och godispåsen!^^ Blir en toppen-mys-kväll :D



<3

Kan man ta bort sina bihålor?

Jag skulle i alla fall vilja göra det just nu. Fick lova att åka hem tidigare från jobbet idag. Jävla bihålor säger jag bara. Imorn måste jag vara frisk. Och på lördag med för då är det ju lite fest med några från jobbet :) Det ska bli riktigt skoj så får se till att bli frisk nu! Nu när Maria sett till att bli frisk så hon kan komma. Så nu har man fått i sig lite varmt te ochså blir det strax sängen. Nu ska man sova ut ordentligt. Jag känner mig så jäkla trött just nu.. Så godnatt säger jag och kryper ner under täcket!



<3

Ont i hals och bihålor.

Ja inte kan man kalla sig frisk inte. Men tillräckligt frisk för att jobba, ja. Hoppas bara man inte blir värre så man måste vara hemma från jobbet. Kan inte missa jobb. Men alla är ju sjuka på jobbet så alla smittar alla.

Man kom hem för en halvtimme sen efter att ha bowlat på Fyrishov :) Jag kan tyvärr inte skryta med nått eftersom jag sög, men kul va det ;p Så det har varit en lång dag. Nu kollar man på True blood och sen blir det sängen. Man ska upp halv 8 imorn.. Och kommer inte komma hem förrän 9 på kvällen :s Usch va jobbigt.. Somnar bara jag tänker på det. Men det är torsdag imorn och så är det bara fredag kvar ochså helg^^ Fan så skönt. Man ser fram mot den hela veckan, sen är det helg och sen börjar det om på måndagen och man bara längtar till helgen. Ja så kan det va! Men ska kolla tv nu och gosa ner mig i sängen :)



<3

Hopp i säng!

Då va man äntligen hemma. Usch vilken dag säger jag bara. Börjar med snö liksom. Då är det aldrig bra ;p Men dagen har ju bara varit allmänt seg. Den ville aldrig ta slut. Men äntligen är den över. Så de två segaste dagarna är nu i alla fall förbi. Tre dagar kvar till helg! Fan va skönt. Tänkte ta en lugn fredag i alla fall, det behövs. Känner det redan nu. Sen är man ju bjuden på fest på lördag. Vi får se hur det blir helt enkelt.

Nu sitter man här i soffan och kolla på Desperate housewife som man fått inspelat :) Så har man ätit en macka och druckit ett glas mjölk. Men måste strax lägga mig så att jag orkar upp kvart över 6 :s Så nu ska jag stänga ner här och krypa ner under täcket! Natti natt ^^



<3

Jonas Israelsson.

Idag är det 1 år sen det hände. Det blev verkligen ett tomrum efter dig. Man kan inte fatta att nåt sånt skulle kunna hända. Och att det skulle hända dig är ännu mer osannolikt. Väldigt sorgligt alltihopa. Hoppas du har det bra, du ska verkligen veta att du lämnat efter dig ett stort hål hos de flesta. Inget är det samma utan dig, det märks. Du är saknad.



<3

Äckelsnö.

Man vaknar av att alarmet ringer. Man hör att det blåser ganska mycket och att det kommer "regn" ner från himlen som slår mot ruten. Jo tjena att det var regn.. När man drar upp rullgardinen så ser man ju för fan att det är snö!! Vad är det här? Det är 13 oktober och vi har snö? Nej det vill jag verkligen inte veta av! Usch, försvinn, bort! Om jag skulle få bestämma så skulle det inte få komma snö förrän i december. Men så kommer det i oktober.. Skitkul.. Tänkte nästan skratta först för att jag trodde det var ett skämt. Men tyvärr så var det ju inte det. Äckelsnö. Hoppas den försvinner lika fort som den kom. För här är den inte välkommen för fem öre!

Vilken förkylning jag börjar få. Snorig och ont i halsen. Snacka om att vi smittar ner varandra på jobbet. Är hur många som helst som är sjuka. Så ingen träning idag.. :( Det va synd för det kände jag för.. Men när man vaknar upp och är helt täppt i näsan, det gör ont i halsen när man sväljer och är helt tung i huvudet så känns det inte som en bra idé. Så det blir extra hård träning på torsdag! Nu ska jag hoppa in i duschen, ska bli grymt skönt. Sen fixa lite innan jag ska åka in och jobba. Kanske ska stoppa i sig nåt först eftersom magen kurrar så högt att hela huset skakar :p





<3

Monday.

Idag är jag trött.. Så otroligt trött. Jag är så trött att jag sov middag vid halv 7 :p Riktigt skönt måste jag säga. Men kommer ändå bli läggdag skapligt tidigt för kommer inte orka vara uppe. Men kan inte lägga mig innan Roast på Berns i alla fall ;) Men jag har fan inget kul att skriva idag.. Känns som att det är helt tomt så lika bra att jag slutar skriva så det inte bara blir en massa skit :p

Här har ni nå kul! Tänk att de flesta roliga klipp påminner mig om Frida ;)




<3

Ett tillägg innan det blir sängen..

Måste få in ett grattis till min kusin Anna som i torsdags den 8 oktober fick sitt tredje barn :) Det blev en liten Cornelia. Så nu har William och Isabelle en liten lillasyster! Och det blir mitt 19de kusinbarn :p Det börjar bli svårt att hålla reda på dem nu, hehe. Men som sagt, ett stort grattis!



<3

(:


Vill göra om gårdagen, det va så grymt kul! En massa vindrickande och fotboll och så skaka rumpa ordentligt på Platina. Första gången där och det va så grymt kul! Längar tillbaka. Vi är riktigt bra barndomsvänner Stina, fan va kul vi har! Och vi känner varandra utan och innan ;) Det här ska vi absolut göra om flera gånger! Synd att det är söndag idag, jag skulle lätt vilja gå ut igen och bara göra om allt igen, igen och igen. Fan va kul och lyckat det var!

Fick nyss ett samtal från pappsen som just nu är i Värmland. Han ringde för att berätta att det snöade där du. Och det låg kvar på marken! Ojojoj säger jag bara.. Jag vill ha sommar! Det får inte komma snö förrän i december. Så hoppas det stannar där och inte kommer hit. Men nu ska jag fortsätta kolla på Parlamentet och sen blir det väl lite Wallander kanske.



<3

Och så va det plötsligt söndag igen.

Gårdagen va så otroligt lyckad! Började med att laga tacos alla tjejorna och så blev det en god middag. Sen blev det fotboll och sex-snack :p Dock slutade ju inte det bra för Sverige så man va ju inte så glad. Det va fullt liv i lägenheten, haha. Men vi slog av tvn, satt på musik och piffade upp oss det sista innan vi ringde taxi och åkte till Platina :) Och på listan stod vi ju, tack vare Stina, så det gick ju hur bra som helst att komma in^^ Så det blev en massa skratt och skaka rumpa kan jag säga och vi hade det hur kul som helst :) Dock va jag och Stina inte så smidiga så vi råkade ju missa sista bussen hem :p Men det löste sig ju tillslut i alla fall, hehe ;) Men jag ger lätt Platina 5 av 5 toast!

Nu har man precis kommit hem efter att jag och Stina fått skjuts hem av David. Så har man fått i sig lite mat och nu sitter jag här i sängen och kollar på The shining. Hur många gånger jag än sett den så tycker jag fortfarande att den är riktigt bra (jag tror jag säger så ofta om filmer, jag har oftast sett dem fler än en gång) men den är ju också en klassiker ;) Kommer bara ta det lugnt idag eftersom man känner sig lite sliten efter gårdagen och eftersom det är jobb imorn. Tyvärr. Helgerna går så äckligt fort tycker jag. Men det är bara att börja se fram emot nästa helg :) Dock vet jag inte om det blir någon utgång då eftersom det inte varit löning än och jag borde spara de pengar jag har kvar. Ska ju betala 2 körlektioner innan nästa löning med så nu får man hålla i pengarna. Men nu va det slut med skriverierna för den här gången, nu är det tv-mys som gäller!


Bild på Stina och mig från Platina igår :)



<3

Äntligen fredag!

Jag hängde på några från jobbet till Flustret idag på lite After work :) Det va trevligt och jag tackar ju aldrig nej till gratis mat ;p Eftersom det va så mycket folk där så vi fick lov att sitta utomhus. Så precis innan vi hade förvandlats till isbitar så gick vi till Terassen och satt där ett tag. Men jag åkte ju hem med 21.20 bussen så det blev ju ingen sen kväll. Men så ska man ju upp imorn med. Är ju brandutbildning med 4H då. Det ska bli kul! Kommer ju ihåg sist och då va det ju lyckat :) Så det blir nog bra.

Vi får se hur det blir imorn kväll. Det ska bli intressant om man säger så :p Ingenting är väl helt klart, förutom att det ska avslutas med dans ;) Ska bli kul att träffa M&M igen och ha riktigt kul! Och Du vet att jag alltid finns här om du vill prata hjärtat, har alltid tid för dig. Du betyder så mycket för mig min älskade vän <3

Nej men nu ska jag bara mysa i sängen framför tvn och njuta av att det är fredag och helg :p "Det är dags för fredagsmyyyyyys..!"

P.S. Ellen, jag kan ju mena vad som helst med Yummie ;) Men det är kul att du blir nyfiken, vi får ta det sen när vi ses och kan prata ut ordentligt ;) Hihi!



<3

Usch fy blä.

Mina bihålor är inte 100% idag. Blev bara jobb till 18 idag, pallade inte längre. Så nu ligger man här i soffan med en kopp te och värmer sig. Jag satsar på att må bra imorn för det måste jag. Man kan inte missa jobb! Men stod ut längre idag för det hjälpte inte med alvedon heller. Men som sagt, jag satsar på att må bra imorn. Så nu kurerar jag mig. Ska lägga mig snart med så jag får sova ut ordentligt. Nu ska jag nog inte skriva så mycket mer för har inte så mycket mer att skriva om :p Jo en sak till måste jag bara skrivs: YUMMIE! ;)



<3

Host host.

Ingen träning idag. Fyfan. Vaknade och kände att det här funkar inte. Halsen värker, hostar och snorar massor. Så det blev helt enkelt så att man fick ställa in träningen idag. Usch fy blä. Men ska pallra mig till jobbet i alla fall. Hoppas jag orkar vara kvar hela dagen. Får se om halsen pallar. Men ska göra ett försök i alla fall. Så nu ska jag fixa det sista innan jag måste bege mig till bussen. Usch, känner mig helt tung i huvudet :s Men inget att göra åt, måste prova att jobba idag så får vi se hur det går helt enkelt. Krya på oss alla vi sjuklingar!



<3

.

Då va onsdagen snart över. Det har varit en lång dag. Slutade kl 17 och då mötte jag upp min kära mormor :) Vi gick till Amazing thai och käkade och sen blev det teater :) De va riktigt bra måste jag säga! Hantverkarna - den rekommenderar jag starkt :) Men nu är man riktigt trött, som sagt så har det varit en lång dag. Upp klockan kvart över 6 och kommer hem 5 i 10..:s SÅ jag kommer sova gott inatt. Det känns lockande att sova till 10 - halv 11 imorn, men måste, och då menar jag måste, upp klockan 9 så jag hinner en sväng på gymmet innan jobbet. Könns jävligt tugnt. Men jag ska inte skippa det inte. Kommer kännas bra när man väl är där :) Och kommer kännas ännu bättre efteråt! Så det är väl dags att sova snart så man är pigg och glad imorn!

En annan sak.... Måste nog ha ett nytt jobb snart. Det här tar död på mig. Fast visserligen så är det bra ibland. Men den här veckan är inte min vecka. Allt känns piss just nu. Förhoppningsvis så känns det bättre nästa vecka. Men jag är ändå inne på arbetsfärmedligen nästan varje dag och söker jobb. Inte det lättaste att hitta jobb. Och hittar jag inget så stannar jag för tänker fan inte sluta. Pengar!! Så den här tjejen ska då inte ge upp inte! ;)



<3

Tisdag = seeegt

Den här dagen kunde inte ha varit längre. Har varit så segt och tråkigt.. Men det va riktigt skönt när man såg att klockan slog 21 :p Är så galet trött just nu och jag kan ju säga att jag kommer sova gott inatt. Men nu håller jag på att kolla på Desperate housewifes som systeryster så snällt spelat in^^ I love it! Men jag har inte så mycket att säga om den här dagen mer än att den varit galet seg. Så nu säger jag godnatt! Imorn slutar jag 17 och sen blir det middag och ett teaterbesök med min kära mormor :)



<3

En ny dag.

Och så va det tisdag. 11.48 går bussen in till stan som jag ska ta. Börjar ju jobba 13.00. Man kanske inte är på topp för jobb men det går nog bra! Gillar ju känslan när lönen kommer :) Så dags för jobb till 21.00 idag!

Jag har väl inte så mycket mer att skriva egentligen.. Blev ju flera inlägg igår så jag fick nog det mest sagt faktiskt. Men nu tänkte jag lägga in några av de klipp som jag kollat mest på på YouTube :p Hur kul som helst, Frida vet va jag snackar om! ;D








Hahaha, jag får ju aldrig nog x) Nu åker jag till jobbet!



<3

Sova kanske?

Ja nu är ju klockan över 12 så man borde ju sussa kudden. Säg nyss på EuroTrip, rikitgt kul! Men känner nästan för att se en till film..:p Får ju ändå sova till halv 10 imorn. Har bestämt mig för att det blir hemma-träning imorn och gymmet på torsdag. Men man kanske ska passa på att sova ordentligt nu när man får. Kan ju alltid kolla film en annan dag liksom ;p Så det får nog bli så att datorn stängs av och lampan släcks. Även fast jag inte känner mig speciellt trött så slår jag vad om att jag kommer somna rätt så fort, hehe.

Uscha mig va jag inte känner för att jobba imorn. Men man får fokusera på pengarna ;) Men största anledningen till att man faktiskt är kvar är ju arbetskamraterna, verkligen. Utan dem hade man ju inte orkat, det kan jag lova. Funkar både på fritid som på arbetstid ;) Me like you very mutch!

Nej men sova va det ja! Snacka om att jag drar ut på det så länge som möjligt. Förresten, jag har så grymt mycket jag vill försöka hinna med denna vecka som jag vet inte kommer gå. Ut med Stina och co, träffa M&M, träffa Ellen, filmmys med Frida och Jessica, filmkväll med jobbkompisarna och jag vet inte allt... En del saker kommer tyvärr få bli nästa vecka, min kalender är fan full.. Så är det även teater med mormor denna vecka + övningskörning och teoripluggning. Ja, och så jobb på det såklart! Och träning... Ja ni hör ju. Det här går ju inte alls ihop sig. Nu måste jag passa så inte magen blir cp, den har ju varit så okej den senaste veckan. Så vill jag fortsätta ha det tack! Nej men allvarligt, sova nu. Lite skratt innan först bara ;p




<3

Haha, i love it.





<3

Jajemän.

Såklart så hade jag rätt. Jag är nu nytränad och jag är så nöjd och glad att jag valde att åka och träna :) Nu känner man sig på topp! Nöjd med sig själv så att säga^^ Får se då om man orkar ta sig till gymmet imorn. Kanske blir lite pilates hemma istället. Hur som helst så ska det bli träning på nåt sätt i alla fall :)

Roast på Berns! Och de roastar Bert Karlsson ;) Jag skrattar och jag skrattar säger jag! Sitter så fint efter ett intensivt träningspass. Så det blir nog inte så mycket mer skrivande nu för måste koncentrera mig på tvn ;p



<3

Måndelimåndag.

Idag är det måndag. Vad mer behöver man säga. Har varit trött idag, det kan jag säga. Och ingen bio blev det heller, blir nästa måndag istället. Men ganska skönt det, jag hade väl bara somnat :p Sen kommer man hem och kommer på att det är träning ikväll. Och snacka om ångest. Är det ingen bio måste jag ju dit, annars mår man ju inte bra. Man får ju inte va lat. Har jag ingen bra ursäkt så måste jag dit! Och trött räknas inte :p Så bara att pallra sig dit. Men det kommer kännas grymt bra efteråt i alla fall. Sen hem och ta en skön dusch och sen kolla på Roast på Bernts^^ Det låter ju faktiskt toppen nu när jag  tänker efter!

Imorn har jag ju faktiskt sovmorgon. Kan sova enda till halv 11 faktiskt! Men tror jag ska gå upp halv 9 och åka in till gymmet faktiskt. Då känner man sig nyttig. Visserligen ska jag ju träna idag så får se om man har träningvärk imorn eller inte :p Sen ska jag ju till gymmet på torsdag. Så vi får väl se hur jag gör imorn. Behöver ju inte känna mig så jättedålig om jag hoppar över gymmet imorn om jag ändå tränar idag :) Men jobb 13-21 imorn, sen bara hem. Inget mer intressant som händer va jag vet.

Måste bara säga att jag verkligen älskar min nya, fina och urgulliga dator!^^ Den är så bra och känns så skönt att äntligen ha sin egna dator måste jag säga. Alldeles för mig själv har jag den! Och köpt för egna pengar. Visserligen på avbetalning (ooops) så hej hej Lyxfällan x) Nej men känns bra att tjäna egna pengar och kunna unna sig lite :) Det tycker jag om! Men nu måste jag plocka ihop och fixa lite innan jag åker iväg och tränar! Wish me luck..



<3

Snälla, en söndag till.

Just nu känns det som att skulle kunna göra vad som helst för att få ha en ledig dag till. Fast å andra sidan så blir det ju bio imorn efter jobbet och det är ju nåt att se fram emot! Grymt skoj ;D Och nu blev man nyss bjuden med ut nästa helg :p Käk på O'learys och sen vidare. Fan va najs säger jag till det! :p Mitt liv är så bra :) Och jag mår super! Tack för att jag har bästa vännerna man kan önska sig. Promenix med Ellen i veckan med? Förhoppningsvis. Vi hann ju inte med det idag. Måste ses snart ju vännen! Sen tänkte jag att jag gärna vill hitta på nåt med M&M nån dag tack!^^

Har färgat håret nyss så nu slipper man utväxten som va så äckligt råttfärgat. Blont och fint är va det är nu! Och det är så som jag föredrar det :p Så nu kan man väl känna sig lite fin igen. Men nu tänkte jag vända ögonen mot tvn och kolla klart på 7 miljonärer. Ganska så kul faktiskt, men har ju sett den förr. Kanske ska kolla nån annan film sen. Men vilken? Det lär bli en överraskning.



<3



Ny dator!

Japp, efter en sväng in till stan så kom jag hem med en dator :p Och nu har man äntligen fixat och grejat klart så nu sitter man här och knappar på sin nya ägodel. Fan så skönt det är att ha ett jobb och tjäna penagr så man kan köpa sig lite egna, roliga saker :p Det är nåt jag verkligen tycker om! Nu blir det snart mat och sen ska man väl försöka färga hår och plugga lite teori. Men så ska det bli tidigt i säng med eftersom man ska upp tidigt imorn. Jag tycker om min lilla söta dator :D




<3

G'natt.

Jo men nu är det dags för sängen. Har kollat film och fixat med bloggen. Klockan har bara flugit iväg! Men nu är den lite fräsch igen min blogg. Satt och lyssnade på en gammal goding med, så tänkte att jag lägger upp den här så ni alla kan ta del av denna underbart bra låten :)




<3

! :D

Woho, heja heja Erik som är med i Uppsala-kören i Körslaget! Håller tummrna för att det går bra!



<3

Roligaste fredagen på länge!

En helt perfekt fredag måste jag säga. Började ju med att man fick sluta lite tidigare på jobbet :p Sen bar det av till Flustret på after work ;) Shit va kul vi hade det! Och god mat va det också :) Sen gick jag vidare och mötte upp Stina som kommit in till stan :) Vi gick först och tog en drink på Firman och sen bar det vidare till Etage! Träffade på Tobbe och Ludde där och det blev kareoke för fulla muggar, haha! Stina och jag ägde, det kan jag lova ;) Sen blev det mycket prat och skratt på övervåningen och när klockan kanske va kvart över 1 så gick vi till Redroom :) Där träffade vi Tomas med! Blev även en trevlig busstur hem med lite minnen från förra helgen ;p Så det blev en otroligt lyckad fredag! Och inte ä man bakis idag heller! Dock har jag varit riktigt trött. Dagen har bara flytit på och jag har inte gjort ett dugg. Eller jo jag kom för mig att äntligen dammsuga mitt rum :p Men annars så har det bara varit en sväng till Alunda och så mys framför en film! Stolthet och fördom^^ Har ni itne sett den, se den!

Nästa vecka blir nog en bra vecka. Har lite att se fram emot. På måndag blir det bio med några från jobbet. The Final Destinaition i 3D ;) Kommer bli grymt skoj och häftigt. Sen på onsdag blir det teater med min kära mormor :) Hantverkarna ska vise! Och innan den börjar så ska vi käka lite mat med :) Kommer bli så trevligt! Men nu måste jag fixa med lite viktiga papper och skit, även om det kanske inte lockar. Men nu är man ju vuxen!



<3

Kan det ha varit snö!?

När jag satt på bussen hem nu på kvällen så såg det precis ut som att det va små små (och då menar jag pyttesmå) snöflingor som sakta singlade ner från himlen. Kan detta vara möjligt undrar jag då? Jag ber till gud att det inte är sant för nu vill jag inte ha snö. Det får gärna vänta en månad eller två tack!

Men nu är det såhär att imorn är det först after work som gäller och sen kommer Stina in och det blir röj^^ Fan va nice! Sen skulle Tomas och co ut med så där får man kanske lite sällskap med, inte dumt alls :) Så jag tror att det kommer bli en kul och lyckad fredag!

Nu ska jag väl inte sitta här så mycket. Tänkte bädda ner mig tidigt ikväll, ska ju upp tidigt imorn så. Börjar ju inte förrän 12 men tänkte åka in oc gymma innan. Man måste ju hålla igång! Så jag ska väl packa träningsväskan och sen blir det lite mys i sängen framför tvn och sen sova så skönt^^

Ja Ellen men vi kan ju kanske ses, det skulle va kul! Lördag, söndag? Vi får höras! <3



<3

Och så va det oktober..

Ja nu är det fan kallt hörrni! Men jag ska inte sitta här och klaga om mina kalla händer ännu en dag. Visserligen är de inte kalla idag, utan nu är det nästan som är som en isbit. Men det lämnar vi!
Nu har jag suttit hela morgonen och pluggat körkortteori. Fan va dålig jag är på att plugga.. Kommer det här nånsin gå vägen när jag är så satans seg på teorin? :p Det är frågan. Nej men jag vaknade mef ett ryck och slängde fram böckerna direkt. Så ivrigt att jag helt har glömt bort att käka nåt. Så det ska jag väl göra om en stund. Tänkte åka in och träna idag men blev plugg istället. Imorn däremot är det gymmet som gäller, för då börjar man inte förrän 12! Sen efter jobbet imorn blir det ju After work ;) Najs!

Nåt annat kul som händer i helgen?


Här sitter jag med pyjamas och en kurrande mage. Herregud, och klockan är över 12. Måste börja göra mig iordning innan jag ska in och jobba ju. Så här kan man ju inte se ut, usch och fy! Så kanske dags att ta fram sminket, fixa lite käk och hitta nå kläder som man vågar visa sig i..;p Dags att ta tag i sig själv nu!



<3

RSS 2.0