Grey's!

Tänka va bra att man har en mamma som spelar in Grey's åt en när man jobbar kväll! Första avsnittet idag och jag sitter här som på nålar. Det är så spännande!! Men det sämsta har redan hänt, George är död..:( Så nu har man redan hunnit gråta ögonen ut sig, det va ju det jävligaste som kunde hände :( Ja, jag vet att det bara är en serie och blablabla, men det är fan sjukt att han är död! Nu är jag lite besviken måste jag säga. Men nu måste jag nog vända ögonen mot tvn och Grey's igen. Och efter det ska jag kolla på True blood som min mamma också spelat in^^



<3

Snart!!

Ja snart får jag åka hem och det är man ju glad för! :) vi har haft strömavbrott idag men den kom tillbaka i alla fall. Så vi fick några timmars jobb i alla fall. Men nu är jag trött och ont i halsen så ska bli skönt att komma hem :) men nu ska jag jobba på de sista 20 minuterna!

Jag har kalla händer.

Och jag skämtar inte, de är verligen iskalla..!! Jag som brukar ha såna varma händer, emn nu är de verkligen som isbitar. Inte kul säger jag. Fryser verkligen som en tok! Inte bra. Tror det blir en riktigt tjock och mysig tröja till jobbet idag. Hela jag är ju som en isbit va fan! Uscha så kallt det är. Vart tog sommaren vägen?

Hade tänkt åka in och gymma idag, emn eftersom min hals inte är på topp så fick det bli lite lätt pilates-träning här hemma istället. Igår hade jag knappt nån röst när jag jobbade. Och den behövs ju för att jag ska kunna jobba. Så idag ska jag köpa halstabletter innan jag börjar. Busskort måste jag också köpa. Sen funderar jag på att gå och köpa en snygg tröja som jag såg igår..:p Jag va ju visserligen på Thun's i måndags och handlade men den här kostade ju inte mycket och den är ju riktigt snygg. Så vi får se hur jag gör! *Beslutsångest*

Idag är det jobb 16-21, imorn 16-18.45 (strömmen i byggnaden stängs av efter det) och fredag 12-17. Sen på fredag blir det en liten After work med några från jobbet igen på Flustret :) Trevlans! Det var ju god och gratis mat där så det säger man ju inte nej till ;D Sen fär vi se va mer som händer, några andra skulle kanske ut med så där kanske man hänger på! Denna helg känner jag inte för att ta det lugnt! Om jag inte bli sjuk vill säga :p



<3

Oförglömlig helg!

Ja igår vid 7 på kvällen kom man hem från en riktigt rolig helg :) Den har bestått av mycket skratt kan man ju säga :p Vilket härligt gäng det blev. Men det va en myclet givande helg i själva klubbledar utblidnignen med, inte bara de roliga kvällarna och nätterna vi ska ta upp nu ;) Nej men man lärde sig mycket nyttigt tycker jag. Bra saker som vi nu kan ta med oss tillbaka hem :) Men allt hade vi det skoj tillsammans me, haha! Och skönt emd bastu och sen ett dopp i (iskalla)sjön. Och som alltid va det ju jag som inte va badkrukan, och först i ;) Jag ångrar inte att jag åkte! Sov länge gjorde jag idag också. Sov riktigt skönt måste jag säga. Och nu har man ont i hela kroppen, ajajaj.. Hehe, emn rolig helg med mycket bra humor ;p Kul att träffa Tobias med!

Idag blir det lite städning och så en sväng till Thun's med Malin och Malin :) Kul att umgås lite med dem nu när man kommit hem! Ska försöka att inte hadla alltför mycket på Thun's nu bara ;p Men ska fixa lite och så nu innan det bär av!




<3

Going away for the weekend.

Idag åker jag m.fl. iväg till Katrineholm för en klubbledarutbildning! Det ska bli riktigt skoj :) Träffa lite bekanta ansiken och umgås. Jag kan säga att jag vet att det kommer bli mycket skratt ;p Kommer va ett riktigt skönt gäng som ska dit så kan inte bli annat. Så en trevlig helg komer det bli! Stina kommer och hämtar mig vid 1 och så tar vi bussen in till stan. Tåget går runt halv 3 tror jag. Kommer bli riktigt najs, jag är taggad för den här helgen :) Och nu kommer jag har kul utan magont i alla fall :p (förhoppningsvis) Det tycker vi om!

Nu har jag i alla fall precis duschat och ska väl stoppa i mig lite frulle hade jag tänkt. Sen blir det att kolla det sista med packningen, förhoppningsvis får jag med mig allt. Ska fick nån macka och så att ta med mig på tåget med. Sen innan jag åker ska man försöka äta lunch med, om jag inte fortfarande är mätt från lunchen förstås. Men det är väl bäst att jag sätter igång nu! Ha en bra helg hörrni!




<3

Detta fält måste fyllas i.

Idag är det torsdag och min sista jobbdag för denna vecka. Känns hur skönt som helst :) Jobbar ju inte många timmar idag heller. Har hela dagen ledig, jobbar kväll. Så idag ska jag packa till helgen och sen laga lunch till mormor och lillasyster. Sen innan jobbet blir det en sväng till körskolan. Hur fan blir det med mitt körkort? Det går fan segt :p Men det kommer när det kommer.

Men jag undrar hur länge jag kommer bli kvar på mitt jobb. Jag letar ju nytt varje dag. Arbetskamraterna är ju riktigt bra och vi har kul, men jag är trött på själva jobbet. Men man ska ju vara glad för det man har. Finns ju många som går arbetslösa så ska inte klaga. Och när vi får ett nytt projekt blir det nog bättre :)




<3

Fast update.

Kort dag på jobbet. Hade en skön paus när Tintin bjöd på god fika med^^ Hennes sista dag idag! Nu kommer det allt bli tomt. Va ska jag hitta på i mitt lilla hörn? Men nu väntar sängen på mig så lika bra att jag slutar skriva och springer och kryper ner under täcket :p

Godnatt!



<3



En chans till.

Idag ska jag fan åka och jobba. Blir en kortare dag och då ska väl magen palla. Som sagt så går det ju inte att va hemma hur mycket som helst. Men måste "lära känna" min kropp så jag vet hur jag ska göra för att inte må dåligt. Måste lära mig känna igen symtomen. Sen ska jag verkligen hålla tummarna för att medicinen hjälper. Doktorn sa ju när jag va där sist att det kanske inte kommer gå att få en medicin så att jag aldrig mer kommer ha ont. Om det är som hon tror, att jag bara har en otroligt känslig mage, så kommer jag nog alltid att få ont. Därför måste jag börja förstå va jag ska göra och inte göra för att må bra.



<3

Magen suger.

Att det aldrig kan va bra. Hur ska man orka stå ut med detta undrar jag. Jag är sjuk för ofta och det blir att jag är hemma från jobbet för ofta. Det är itne bra gott folk. Men jag ska fortsätta att ta det lugnt en tid framöver så jag verkligen kan bli bra! Det här måste funka. Jag får ge upp några helger ibland så att jag kan få må bra. Jag kanske mår bra på helgerna när jag är ute, men det är i veckorna sen som min kropp lägger av. Och det hör väl alla att det funkar ju inte.. Inte om man vill ha jobbet kvar i alla fall. Så nu du jävla mage ska du allt bli bra, vare sig du vill det eller inte!!



<3

Måndagar är inte min dag.

Äckligt seg dag.. Skönt att det va en kort dag för mig. Snart är det faktiskt dags för ett gympa-pass med Stina :) Ska bli riktigt najs med lite konditionsträning! Imorn blir det styrketräning på gymmet. Men inte känner jag för jobbimorn inte.. Jobb till 21.. Usch och fy säger jag. Sitter och kollar efter andra jobb. Men ibland trivs jag hur bra som helst och ibland är det pest och pina. Men bara att hålla ut!

Fick reda på idag att min tattuering som jag vill ha kommer att kosta väldigt mycket. Och att det blir mer än en sittning.. Troligen mer än 2 tom :s Men får gå till stället och snacka med dem och se va de säger. Kanske ska göra den lite mindre. Jaja, vi får väl se men jag vill fan ha den! Men kommer dock dröja. Men nu ska jag i alla fall fixa lite innan jag ska iväg och träna.



<3

Kan vi ta denna dag en gång till..?

Önskar jag kunde komma på att jag hade ännu en söndag efter det här imorn.. Men icke. Tyvärr. Vill ha den här dagen igen, för idag har jag inte gjort nånting alls! Och det va grymt skönt ska ni veta, har vilat upp mig ordentligt. Så ska väl gå bra att jobba imorn. Ska ju bara jobba 13-16.45 sen är det ett gympa-pass med Stina som väntar mig 20.15 ;) Det blir nice! Sen ska jag komma iväg till gymmet några gånger den här veckan med. Sen har jag nån körlektion och sen i helgen bär det förhoppningsvis av till Katrineholm. Så är ledig från jobbet på fredag. Eller ska ta ledigt rättare sagt :p Hur som helst, blir nog en okej vecka, ska göra mitt bästa för att hålla humöret uppe på jobbet. Tintin jobbar ju bara ett par dagar denna vecka, sen slutar hon :/ Iväg till Spanien flyttar hon! Kommer bli tomt på jobbet utan dig ska du veta. Jag vill också till Spanien!!


Ibland bir jag bara så grymt förvirrad av mina egna tankar.. Fattar ibland inte va de ska betyda. Önskar jag kunde det :s Ibland är det bara en enda röra där uppe ska ni veta. Kan va lite svårt att veta va man vill och känner ibland.. Men va fan, så länge jag är glad, right? :D



<3

Härliga, lugna söndag.

Som sagt så blev jag ju helt överlycklig igår när jag kom på att det va söndag idag och inte måndag^^ Det är så skönt med en lugn och skön hemmadag ska jag säga er. De andra är på fotboll hela dagen så har huset för mig själv. Helt underbart. Har kollat lite på tv, städat lite, vart ute i solen och bara tagit det lugnt. Jag älskar denna dag. Visst, surt att det är måndag imorn, men eftersom det kändes igår som det skulle va måndag idag så känns det som jag tjänat en extra dag :p Och den extra dagen ska jag ta vara på!

Nu har jag i alla fall kommit på vad jag vill tattuera och vart! Hittade den igår och det va kärlek vid första ögonkastet ska jag säga er. Den kommer nog dock att kosta en del men det bryr jag mig inte om för den är så grymt snygg! Så nu är det bara att börja spara :)




<3

!

Måste bara säga att jag blev så lycklig nyss! Jag trodde det va måndag imorn men så kom jag på att det är ju bara söndag :D Jag kan ju bara säga det att det blev nästan ett litet glädjehopp när det kom upp för mig^^ Tack gode gud att jag har en till ledig dag!

Tobias, du är sån skön kille, kul att ha våra tänk tänk tänk ar stunder tillsammans ;D



<3

Trötter.

Jag är helt slut.. Herregud, jag känner mig helt slut. Magen är väl sådär med, den är ju inte bra än. Men förhoppningsvis så är det på god väg! Men som sagt, är trötter så blir slapp framför en film eller två!

Igår va det after work med jobbet som gällde :) Första gången på Flustret! Det va riktigt najs faktiskt, även om det blev en tidig kväll för mig. Men det va god mat och trevligt sällskap :) Lite av en intressant kväll va det väl också ;p




<3


Torsdag.

Igår var jag till doktorn för magen (igen) och jag fick en ny medicin utskriven åt mig. Så ska testa den här kuren och se om den hjälper, annars är det bara att ge sig iväg till doktorn igen! Men hoppas verklige att jag ska få slippa det. Vill bara må bra nu.

Men idag ska jag i alla fall till jobbet. Känns bättre idag och jag hoppas det förblir så. Kan inte va borta från jobbet hur mycket som helst ju :s Så nu håller vi tummarna för att jag blir bra! Jobbar till 21 idag, jippi.

Grattis grattis till Ellen som fyller 19 år idag! :)



<3

Sängen tack!

Trött, helt slut och ont i mage och kropp... Inte en bra kombination... Vet inte hur det kommer bli med jobb idag, just nu mår jag skit. Har legat och vridit mig i magkramper inatt och knappt fått nån sömn :s Fy satan va ont jag hade, det gå verkligen inte att beskriva med ord. Ondare än va jag haft på länge i alla fall.. Bättre nu i alla fall men fortfarande ont och kroppen är helt slut. Ingen aptit har man heller.. Som sagt, får se om det blir nå jobb idag. Känner mig ju inte så kry..:s



<3

Tisdag.

Måste bara få in ett stort GRATTIS till Ellen och Kim som har förlovat sig! Tänk sig va! Så himla kul för er, jag är jätteglad för eran skull :) Ni kommer vara för alltid, jag känner det på mig :) Helt underbara är ni tillsammans gumman^^ Så verkligen grattis grattis till er! <3

Idag är det jobb som gäller. Ska väl stoppa i mig nå mat snart. Har precis tränat lite och nu kurrar det i magen ska jag säga er! Jobbar till 21 idag med men börjar lite senare än igår eftersom det blir en sväng till körskolan först! Have a nice day!



<3

En timme.

Inte för att jag har nåt emot mina arbetskamrater, men nu vill jag hem!



<3

Hej du härliga måndag.

Eller vad säger man? Jag är inte precis en sån som tycker om måndagar.. Men positivt är det ju att man inte börjar förrän 15.45 idag och fick lite sovmorgon :) Fast visserligen inte så jättemycket mer sova eftersom ma hade lite saker att ta itu med idag, men bättre än ingentning. Sen somnade man ju ganska så tidigt igår så blev en hel del sömn faktiskt. Har ju sovmorgon varje dag denna vecka utom fredag, det är ju ganska najs. Fast då jobbar man ju till 21 med och det kanske itne alltid är det roligaste. Är ju skönt att ha kvällarna ledig ibland. Men är ju bara i 2 veckor vi ska ha det så! Men nu ska jag snart bege mig in till stan, see you later!




<3

Vad hände egentligen?

Ja kvällen igår blev ju kanske inte som jag tänkt mig :p Visst, jag blev full like a kastrull, men känns ju bra att jag och Malin däckade i sängen vid 11 på kvällen x) Snacka om att vi va askalas! Man kan ju bara fråga sig vad som hände. Men det va kul fram tills dess i alla fall :p Började hos Paulina där vi fixade oss och förkrökade lite. Sen bar det av till Salt och deras bartömning ;) Mycket folk, mycket kul! Men sen slutade det som det slutade x) Man sa inte köra teqila-race efter att man redan druckit mycket.. Men blir man bjuden är det svårt att säga nej ;p Träffade mycketfolk man kände igen och det va ju kul :) Men hade ju kanske varit roligare om vi hållt igång längre, hehe. Men så kan det gå! Mådde väl sådär när man vaknade men det va bara att ta bussen hem vid halv 11 och vara barnvakt till systerbarnen :p Kanske inte det jag helst ville göra idag, men söta är de ju^^ Nu har de nyss åkt hem så blir vila nu. Börjar ju inte förrän kvart i 4 imorn så det blir ju skönt med sovmorgon! Nu ska jag dö en stund i sängen^^

Förresten så blev jag av med min älskade tröja igår..:s Inte okej!



<3

Full like a kastrull

Nu har jag väl fixat det mesta resten fixas hos Paulina, ska bara käka innan jag åker ner till busshällplatsen. Där hämtar Malin och Erik upp mig :) Fan vilken bra kväll det här kommer bli! Är så taggad nu så jag nästan spricker^^ Läs rubriken så fattar ni min kväll okej? ;) Vi ses i dimman gott folk, ha en bra kväll!




<3

Tagga nu då!


Kom igen gott folk nu börjar vi tagga till! Om en och en halv timme bär det av in till stan! Jag är så taggad ska ni veta, ska bli grymt skoj ikväll! Fett najs :D Och mycket folk kommer det vara, Kulturnatten och allt. Så nu slår vi igång musiken!



<3

Finally Saturday.


Yes, nu är det ju lördag och här sitter jag klockan halv 10 liksom. Varför är jag inte i sängen och sover när jag får? Nej för att klockan 8 vaknade man ju och va så pigg så pigg.. Surt -.- Jag som kände för att sova länge idag. Men så kan det vara! Jag får väl ägna dagen åt städning mm. Det är ju nåt som behövs göras i mitt rum om man säger så (a) Men sen ikväll ska vi ha kul! Känner mig grymt taggad, nu ska vi ha kul flickor ;) Ska in till stan till 18-18:30 och så kör vi igång med att fixa oss och ha lite förfest innan det bär av ut :D Jag hoppas det blir en galen kväll med mycket roliga överraskningar! ;) Men nu ska jag försöka fortsätta städa, sen kanske man ska stoppa i sig lite frukost med. Det skulle ju inte vara helt fel.



<3

Nya inköpet.


Inte bästa bilden kanske, men jag lovar tröjan är skitsnygg! Tack Tintin för att du fick mig att köpa den ;)



<3

Friday.

Äntligen fredag och helg! Blev jobb till1 idag istället för till 5, fett najs säger jag bara ;) Så jag och Tintin vandrade omkring på stan och provade massa kläder! Mycket fint fanns det, blev en stickad tröja som följde med mig hem till slut ;p Nu har jag slappat i sängen och glott på tv. Snart är det dags för middag och freeeedagsmyys ;D Och jag har köpt mig 3 st Vanilla Coke! Mumma^^





<3

Go och gla' som kexchoklad

Hej nya dag, klockan är snart halv 10 och jag ska ge mig av till bussen :) In till stan och gymma! Och efter det är det jobb som väntar. 13-21 är det som gäller idag. Och imorn är det fredag, najs som fan^^ Ser grymt mycket fram emot helgen! Har ju inte hunnit träffa Malin x2 än ;o

Men nu måste jag ta mina grejer och dra!




<3

This is the time of my life.

Har precis sett avsnitt 3 av True Blood. Snälla, det är ju så bra! Det måste ju alla hålla med om. Jag sitter som klistrad framför tvn, jag måste bara se :) Längtar redan tills nästa onsdag då det är avsnitt 4!

Har ni missat och inte sett True Blood så är nästa avsnitt på onsdag, som sagt, klockan 22.00 :)

Nu är det väl dags att krypa ner i sängen snart. Och kanske läsa lite innan man släcker och sover :) Har börjat läsa en ny bok oc den verkar riktigt bra, många som har rekommenderat denna och nu äntligen så ska jag läsa den :p Jag är lite efter, i know!


Är så jäkla nöjd nu att M&M är hemma! I helgen då är det galej som gäller ;) Kommer bli en riktigt bra helg, det känner jag på mig redan :D Mitt humör är på topp just nu det ska ni veta! Allt känns bara så bra just nu :) Trivs på jobbet, har kommit igång med träningen igen och så skulle man ju inte kunna önska sig bättre vänner^^ Life's great!



<3

En dag precis som alla andra.

Sitter på jobbet. Scemat är redan lite ändrat, ska jobba onsdagar i alla fall, känner att jag klarar det :) Tillbaka till det vanliga som jag hade innan tillsvidare.

Jobb varje dag. Kanske kommer bli lite ändring om ett par veckor eller så men kommer ändå bli jobb varje dag. Ja men pengar tycker jag ju om så det här bli ju bra :) Är ju ledig helger i alla fall så det är ju hur lugnt som helst! Men vi ska väl sätta igång att jobba igen alldeles strax, har precis haft lunch. Går ju dock inte så bra i försäljningen för nån av oss men det är bara att kämpa på! Det va så va?



<3

Happy happy.

Nu är man hemma från jobbet! Dagen gick fort faktiskt och det är jag verkligen glad för :p De flesta jobbdagarna har varit så sega så skönt med en dag som går snabbt för en gångs skull. Såhär kommer mitt schema se ut frmöver:

Måndag 09-17
Tisdag 13-21
Onsdag Ledig
Torsdag 13-21
Fredag 09-17

Är ganska så najs schema ändå :) Med 90 kr/h + provision.

Nu sitter jag och snackar med Malin (höger) på msn! De har kommit hem nu :D Jag är så glad, har känts så tomt utan dem under de här 2 veckorna :p Men nu kan jag vara lycklig för nu är de hemma och de är välbehållna ;) Så i helgen kanske det blir utgång för oss, eller va säger ni flickor? Det skulle jag va sugen på i alla fall :) Ses måste vi göra så fort som möjligt i alla fall, det är en sak som är säker! Skönt att ha er hemma <3

Ikväll blir det först en god middag sen blir det nog att slappa framför en film :) Tycker jag låter som en riktigt bra plan om jag får säga det själv ;p Ska försöka somna rätt så tidigt med eftersom jag tänkte upp och åka in till gymmet imorn innan jobbet. Sköönt :)



<3




Hemma igen!

Japp då va man hemma från Värmland. Har haft en riktigt solig helg tillsammans med Stina :) Och mycket handlande har det blivit på marknaden kan jag säga. Pengar har gått åt som bara den. Men mycket bra saker är det :) Är så nöjd med allt jag köpt! Nu är det ju tyvärr söndag och det betyder att imorn är det jobb :s Jag måste nog klicka in mig på Arbetsförmedlingens hemsida känner jag, vet inte hur länge jag pallar med det. Lönen är helt okej och bra arbetskamrater. Men nu när vi bytt kampanj känns det skit :/ Men får försöka stå ut ett tag till.. Nu ska jag ner och käka middag, mums!



<3

2 timmar kvar

Sitter på jobbet och segar. 2 timmar kvar tills man slutar. Då är det bara iväg till stationen och möta Stina :) Ska bli så skönt med helg!! Orkar inte jobba mer nu, jag behöver verkligen helg.

Har varit bombhot på Kungsgatan idag, i byggnade bredvid där jag jobbar faktiskt. Men inte fick vi sluta inte :p De utrymde inte våran byggnad tyvärr. Men det va ju inte nåt farligt så det va ju över vid lunch. Men de hade stängt av hela Kungsgatan så va trafikstoppning på gatan utanför jobbet.

Nej men slut på rast och dags för att sätta igång att jobba igen. Hoppas tiden går fort nu! Så man äntligen får ge sig av mot Värmland^^ Nu vill Janne sjunga Diggilo ;D Tack för mig, hörs på söndag!



<3

Iväg över helgen

Idag så ska man jobba 9-17 och sen möter jag upp Stina vid stationen och så åker vi iväg med la familia till Värmland :) Ska bli riktigt najs. Har verkligen sett fram emot det så ska bli kul att det äntligen är dags^^ Hoppas bara man fick med sig allt viktigt :p Man brukar ju alltid glömma nåt. Men ska bli skönt att komma hemifrån i helgen. Det är så grymt skönt att det är fredag! Ännu en vecka avklarad liksom.

Idag blev det buss in för mamma skulle åka så tidigt. Så fick trevligt sällskap av Oskar :) Vi va ju inne med bussen till 5 över 8 och jag börjar 9 så gjorde han sällskap till Katte och sen vände jag om och gick till jobbet :p Och nu sitter jag här. Om 10 min så ska vi alla börja arbeta. Suck. Jag önskar jag fått sova lite längre. Hade nog behövts. Men inget att göra åt, bara att ta sig en kopp kaffe och se allt från den ljusa sidan. Det är ju fredag! Och denna fredag ska jag inte säga eller skriva det ordet som jag vet att Ellen inte vill höra :p Jag ska skona henne från det för denna gången. Hehe.

Nu ska jag nog ta och fylla på kaffekoppen innan jag börjar. Ska nog ta mig en frukt med, känner att frukosten inte riktigt räckte. Men är i alla fall borta i helgen och kommer hem på söndag kväll. Är det nåt ni vill så har jag ju alltid mobilen med mig ;) Trevlig helg!



<3

13-21

Det är min jobbtid idag. Känner mig inte så peppad, jag jobbar hellre 9-17. Men snart är det helg i alla fall! Bara sammanlagt 14 timmars jobb kvar, sen åker vi iväg till Värmlnd :) Och Stina ska nu med, det är till 100% bestämt nu^^ Ojojoj va kul vi ska ha det! Ska bli så skönt att åka dit, har inte varit där på ett år :o Helt sjukt. Så det ska bli riktigt skoj att komma dit igen, träffa alla man känner :)

Jag kom på imorse att jag missade ju True blood igår kväll! :o Och det är inte bra ska jag säga er. Nån som vet när reprisen går? Det är viktigt för mig att veta! Man kan ju inte bara gå och missa den hur som helst. Det är allvarliga saker. Faktiskt.

Jag undrar om jag är klar med allt innan jag ska in till jobbet.. Igår glömde jag min lunch och det va ju inte så smart. Men idag ska jag inte glömma den i alla fall. Hoppas jag, peppar peppar. Fast blir ju middag idag. Lunch äter jag innan jag åker. Så det måste jag hinna med! Usch va jag inte känner för att jobba idag. Min mage är inte på min sida heller, hoppas medicinen vill vara det idag åtminstonde :s Jaja men nu måste jag väl fixa lite innan det bär av till bussen.




<3

Jobbet

Nu sitter man här och har en liten rast på 5 min. Ska gå ca en halvtimme tidigare idag för ska på teorikurs på körskolan. Sen är det raka vägen hem och käka middag och packa inför helgen. Och sen är det sängen som gäller för jag känner mig trött och imorn ska jag upp och åka till gymmet innan jobbet :) Nu är det dags att komma igång igen fan! Sen är det jobb 13-21 som gäller. I helgen ska vi bort och det ska bli så grymt skönt. Hoppas verkligen Stina hänger med, då blir jag glad :D Men nej nu ska fortsätta jobba!



<3

RSS 2.0