Snaaaaart!!

Om mindre än 10 timmar sitter jag o brudarna på planet mot Greeekland o Zakhyntos! Så helt jävla sjukt skönt det ska bli! Lamn inte fatta att det är dags! AWESOME!!

Sitter hemma hos Malin o glor på tv o bara väntar på att tiden ska gå typ :p Min väska är piiinsamt mycket större än Malins :p Haha! Ser riktigt kul ut! Men vill man ha med sig mycket kläder så vill man ;p

Vi ses nästa vecka Sverige, då är jag brunare o superduper lycklig efter en underbar vecka! <3


2 dagar kvar!

Har inte mycket alls att skriva idag, vill bara poängtera att det endast är 2 dagar kvar o knappt det! Helt sjukt o grymt skönt^^ VI DRAR SNART TJEJER!! :D:D <3

Sova snart, ska jobba 7.30-13 imorn, sen hem o packa klart o fixa det sista! Underbart, underbart, underbaaaart!




Killen är grym!

Jag sitter bara o gapar. Har ni sett killen? Han är ju kung på både pianot o sången!


HAN ÄR BARA 13 ÅR!!


3 dagar kvar!

Bara 3 dagar återstår. Knappt det för klockan är strax 12 :p Helt underbart att vi åker! Så kul att vi kommer iväg (: Veckan med er brudar kommer äga stort! Har börjat packa nu, herregud va mycket som ska med.. Haha, får hoppas att väskan inte väger för mycket x)

Malin sprang Gbgvarvet idag o gick i mål på en bra tid! Så grattis som fan! Själv skulle jag aldrig pallat, men med dig vet man att det går ;) Duktigt hjärtat!

Tänkte slänga in ett litet grattis till storasyster min^^ Säger inge mer än så just nu men kul ska det bli!


4 dagar kvar!

Kan ni fatta? Det kan inte jag. Tjejerna o jag åker till Grekland om 4 dagar!! Helt sjuuukt nice :D

Idag blev det mer dagis-jobb. Helt underbart (: De är så söta! Tiden bara springer iväg! På måndag ska jag dit igen, men då blir det en ny avdelning. O det kommer ju bli lika bra det (:

Sommaren är här o allt börjar kännas så perfekt!


Dagis imorn!

Ja men jobba på dagis imorn då (: Malin ringde idag o frågade om jag hade lust. Om jag har! Jag vill alltid ha mera jobb :p Så mellan klockan 8 o 1 ska jag vara på ett dagis i Gimo (: Sen drar jag vidare för halv 3 börjar jag jobba med en av pojkarna. Så fullt upp imorn! Dagen kommer avslutas med lite simning! Helt perfekt eller vad? ;)

Ensam hemma nu på kvällen. Sitter med en kopp te o kollar på Family Guy. Vill att klockan ska bli 9, för då är det dags för Grey's! Woho!


Grattis älsklingen!


Söta, underbara systerdotter fyller 3 år idag! Grattis grattis mosters älskling! Så stor har hon blivit (: Tiden går så fort o de bara växer o växer! Hoppas du fick en rolig dag skruttan (: <3


Bokat o klart! :D

Nu är det äntligen fixat! Den 25 maj drar jag, Malin, Malin o Indira till Zakynthos, Grekland! :D Så jäkla nice! Kommer bli en riktigt grym vecka! Är så glad nu så det är sjukt :p Vill åka nu på en gång! Är taggad för en toppenvecka i solen med mina brudar^^

Va på 3års kalas idag by the way, Nea fyller ju imorn (: Det va trevligt! Dock va jag inte på topp eftersom jag inte sovit så mycket :p Gårdagen blev kanon hos P! Rikitgt kul (: Sen har det varit mys i solen med flicksen hemma hos Milla! (:

Åååh, snart ska vi utomlands!! Jaaarååå! ;D


Party on the schedule ;)

Igår blev det middag hos mormor med släkten från Värmland (: 3 rätters o allt! Inte illa alls :p Mätt o belåten blev man! Idag blir det en sväng till Gränby med släktingarna. Ska inhandla en födelsedagspresent tills ikväll, måste hitta nåt riktigt kul ;)

Japp, ikväll blir det 20års fest i Nyby! P fyllde ju i tisdags så jag o Malin ska dit o fira han ikväll (: Ska andra Malin också med tro? Det ska jag kolla upp (: Tror det kommer bli en kul kväll! En liten fågel viskade i mitt öra att det är singstar på schemat ;) Haha fan det kan ju gå hur som helst det! Men förhoppningarna för kvällen är faktiskt riktigt stora!




Kristi himmelsfärd.

Inte för att man har uppmärksammat det idag, räcker med att det är en röd dag tycker jag ^^

Har varit i Kallhäll o grattat morbror Eddie som fyllde 45 år i tisdags (: Blev god lunch o lite fika! Sen innan det bar hemåt så svängde vi förbi Barkarby outlet o kollade in affärerna där. O tur som man har så hittade man ett par snygga vårskor på Vagabond för 99 kr!

Riktigt snygga om ni frågar mig, det är verkligen jag ;)


Campa tsm iår igen! (: Men vars blir det tro?


Gräsö 2009, 3dje året. Nu blir det något nytt!


Tisdagmys är också ok!

Har haft en trevlig kväll hemma hos Ellen med god mat, hallonsmoothie o bra tv ^^ Ugly Betty, Desperate Housewifes, Cougartown o Christine. Sen en massa snack ofc. Men det va riktigt trevligt o jag tycker vi gör om det snart! (:

Ingen simning dock på torsdag, stängt pga att det är Kristihimmelsfärd..:/ Well well! Man får väl kanske ta några promenader istället! Nu har det börjat, måste försöka få bort lite innan vi åker (kommer inte gå som jag vill, det vet jag redan nu tyvärr)!

Nu ska jag nog försöka sova snart, Har sovit så jäkla dåligt i en vecka nu.. Om inte mer! Det börjar bli tjatigt, känner mig inte utsövd alls :s Inte så man vill ha det.


ÅÅÅHH, SNART SÅ!

Kan ni fatta att det bara är två veckor kvar? Två veckor!! Kommer bli så jäkla nice. Så om två veckor ifrån nu så är vi i värmen o bara njuter ^^ Kan ju inte bli bättre!

Men va blir det då flickor? Turkiet? Grekland? Cypern? You never know ;) Hur som helst så kommer vi ha en awesome vecka!! Schteeeek <3





Tjalala.

I fredags blev det ju knappt nå fredagsmys för då skulle det ju såklart bli strömavbrott mellan kl 6 o halv 11 på kvällen. Inte ok!

Igår morse bar det av upp till Hälsingland. Bror fyllde 30, grattis grattis! Så blev fest o så för han (: Idag va det jag som körde hem. Åkte därifrån typ 10. Hemma typ 2 (: Så känner mig ganska trött. De andra är på fotboll o kommer inte hem förrän senare ikväll. Så blir väl söndagsmys eller nåt sånt i min ensamhet! Men det är skönt. Bara ta det lugnt^^

Va så kul att träffa lilla söta Tyr igen! Vi lekte o hade kul (: Känns bra att han kände igen en! Man ser ju han inte så mycket tyvärr. Fasters lilla gullpojke! <3


Fredagsmys på g!



En stillsam hemmakväll står på schemat. Så blir mys framför tvn, man får hoppas det finns någe bra o kolla på. Imorn ringer klockan vid cirkus 07:00.


Nu har vi plaskat.

Japp, 50 längder á 25 meter blev det! Alltså 1 km o 250 meter cirkus ^^ Skönt, men är fan helt slut nu. Kommer sova gott, det kan jag lova :p Hehe. Så nu ligger man helt död i sängen o glor på Gordon's kitchen nightmares. Good shit (:

Kul o jobba idag. Dom är ju så fina pojkarna (: E va ju lite uppspelt idag kan man säga, haha. Sen va det ju F med som va på mer bushumör än va han brukar :p Trivs verkligen att vara där o jobba(leka). Dock blir det ju inte lika mycket i sommar. Har lite sommarjobb på g. Synd, men bra att få in mer pengar ofc. Me like!

Inge mer skriv nu, är alldeles för trött för det mhm.


Torsdag (japp, ingen roligare rubrik än så).

Idag blir det äntligen jobb! Har varit långtråkiga dagar men idag blir det jobb. Sen ska jag simsimsimma! Skönt med lite träning! Behövligt med eftersom det bara är drygt 2 veckor kvar till ni-vet-vad ;) Kommer bli nice! Så jobb o träning idag, check!

Igår blev det kladdkaka o film med brudarna (: Även premiäråk i cabben! Ner-cabbat ofc ;) Kommer bli en grym sommar med er!

Men nu ska jag åka o hämta Ellen vid bussen ;p


Det kan ju lätt bli långtråkigt.

Måndag: Inge jobb
Tisdag: Inge jobb
Onsdag: Kommer inte bli nå jobb då heller

Så nu har man ju mest legat hemma o degat i två dagar. Inte det allra roligaste kanske. Idag har man tom känt sig lite hängig. Men imorn ska jag vara tipptopp har jag bestämt. Blir en lunchdejt med mormor vid ett så då ska vi väl snacka lite skit, sen när Malin slutat jobba vid halv fem så verkar det som att vi ska dra till Gimo o träffa Milla o Malin (: Fan va nice! Det kommer göra mig glad^^ My lovely friends, love you big time! <3

Men nu ska man väl försöka sova lite. Upp o duscha, kanske ta en promenad först. Skulle ju behövas. Man måste ju försöka tänka på träning nu innan vi drar iväg dit man går runt i bikini! Man kan ju inte se ut hur som helst (ni vet va jag menar, usch) o jag skulle verkligen behöva gå ner några kilo :/ Får se hur bra jag kommer lyckas med det! Men sova nu, japp japp.



Varlborg blev ju kanoners!

Vädret blev hur bra som helst, det va varmt o sällskapet kunde inte bli bättre!^^ Kl 09.00 anlände jag, Malin o Milla till Indira. Då blev det dricka, jordgubbar, vindruvor, kladdkaka, godis o våghals 2 ;) Blev en riktigt bra start på dagen! Efter några timmar bar det av ner mot stan där vi gick runt o träffade en massa folk. Först blev det en sväng i stadsparken, sen käk i ekonomikumparken (: dock så försvann ju hälften av sällskapet. Först Indira runt halv 4 o sen drog Malin iväg till jobbet vid 4-halv 5 ungefär. Så då va det bara jag o Milla kvar! Kollade runt lite mer i stan, sen blev det middag på Rififi^^ Mumma! Efter det kom klackisarna på o vi tillbringade många timmar nere på bryggan med massa trevligt folk! Vid 9 blev det Riverside, föredetta Framfickan. Sjukt kul vi hade det :D Jag o Milla kunde köra på fast vi va två ;) Men klockan 12 blev det bussen hem för min del, då räckte det för mig! Pallade inte va kvar till 20 över 2. Men det gör inget för blev en så jäkla lyckad dag o kväll i alla fall!







Tack alla för en awesome dag! You know I love you all (:




<3

RSS 2.0