Depp + Burton = Jackpot



Det här är ett måste, jag ska på premiären. Jag och Frida :) Nice som fan! Men när släpper de biljetter för premiären? Jag väntar och väntar..

Ligger och byter mellan Morden i Midsomer och Wallander. Kan inte riktigt bestämma mig. Fast Wallander har man ju sett ett x antal gånger. Men man kanske borde sova tidigt idag. Haha det säger jag hela tiden har jag märkt. Men gör jag det? Svar nej. Men har ont i magen som tusan, borde vila den. Man kanske ska ta sin medicin. Skulle ju inte vara en jättedum idé. Jag kan i alla fall sova ganska så länge imorn, ska ju inte över till grannarna förrän på eftermiddagen. Sen blir det ju pilates imorn kväll, det ser jag verkligen fram emot! Jag behöver träna.



<3

Onödig dag.

Man gick upp klockan 9, käkade frukost och gjorde mig iordning och sen fixade skjuts med mormor till teatern. Jag ringer på dörren (som bara går att öppna inifrån) men ingen öppnar. Så jag står där nästan i en timme. Men är det nån som kommer och öppnar? Åh nej. Så där står man och fryser. Mina händer värkte. Så det va bara att åka hem igen. Va hände där liksom? Ingen aning. Men kändes ju riktigt onödigt måste jag säga. Så hem, kolla lite skidor, kolla lite bandy, sova. Nu middag och Prodject runway.

Igår fick man en liten överraskning. Positiv? Maybe.



<3

Happy face.

Som sagt, man blir ju förvirrad. Men jag ligger på latsidan för tillfället så jag tar inga första steg eller anstränger mig. Jag känner inte för att göra det. You have to come to me.

Jag borde verkligen sova. Men jag kan inte. Ligger och tänker på en massa saker. Framtiden. Har sökt en massa jobb nu på kvällen. Måste ha ett jobb. Vill ha ett jobb. Ge mig ett jobb!! Sen har man ju funderat lite på allt med plugg. Tänk om jag kommer in i Sthlm? Då måste jag åtminstone flytta in till Uppsala. Yes! Men tänk om det blir Göteborg? Det är ett riktigt stort steg. Läskigt. Men va ska man göra om man inte kommer in nånstans? Jag måste plugga i höst, orkar inte vänta längre. Så måste verkligen in. Sen finns det ju såklart en massa annat som flyger omkring i skallen. Men trots allt som händer runtomkring så är jag glad. Jag har ett riktigt bra liv just nu. Även om det saknas pengar. Men jag tycker om mitt liv just nu, och det är fan så bra!



<3

Voulez-vous coucher avec moi (ce soir)?

Shit va jag är trött. Gick upp 9 idag så va ju ändå inte tidigt. Men man somnade ju rätt sent så kan ju bero på det då, hehe. Ska upp vid 9 imorn med. Kanske ska lägga sig i skaplig tid. Men bara kanske. Fast är ju ganska så trött som sagt. Vi får se.

Va bra på praktiken i alla fall. Man lär sig mycket nytt! Även om jag nog ändå inte kommer komma in på DI så är det bra erfarenhet. Och de som jobbar där är riktigt schyssta. Så jag klagar absolut inte. Vet att jag ska dit imorn, sen får man se vilka dagar det blir mer. Kanske inte blir så jättemånga dagar i veckan.

En tanke som kommit upp hos mig är att man aldrig kan vara säker på nåt. Inte ens på en känsla. Det är inte så att jag är besviken, men ibland vet jag inte vad jag ska tro. Lite konstigt när det verkar som en sak men så finns det ju den lilla detaljen bara som verkar ska finnas kvar. Eller? För den detaljen verkar ovesäntlig annars. Mern så kommer den upp ibland. Och verkar inte ens som att den är nåt du vill ha? I alla fall inte nämna för mig. Som att du kan prata om allt utom det med mig? Allt går bra men just det gör dig obekväm. Jag blir lite förvirrad. Men du är schysst och vi har kul. Men det känns som att det är mer ibland. Varje gång känns det så. Men så kommer den lilla detaljen. Shit va saker kan vara komplicerade ibland, haha. Men jag är inte besviken, inte sur, inte ledsen. Livet är skönt och allt ligger framför mig :) En sak jag lovat mig är att aldrig gå tillbaka till så jag mådde förut. Det ska gå framåt, inte bakåt. Så att du "bara" är min vän gör ingenting^^



<3

String eller ej?

Haha rolig video det här :p Men nu finns ett problem.. Henke säger att hon har string på sig, men jag tror inte hon har nånting.. Vad kan stämma? HJÄLP! (säg att jag har rätt)



Så hur va det?



<3

Fika med Ellen.

Idag blev det en sväng in till stan för att umgås lite med Ellen. Kul att äntligen träffa henne igen :) Tog en fika på Storken och sen gick vi runt lite på stan. Hon köpte skor bland annat. Synd att det va så galet kallt ute bara. Man frös ju nästan ihjäl. Men det va en trevlig stund tillsammans, tog igen lite och så. Det får vi göra om snart! Lite bio, kolla Snabba cash ;) Det tycker jag är en bra idé.
Ellen ska starta eget snart och då skulle jag få jobba hos henne, det tycker jag va en bra idé. Jag tror jag skulle passa bra som receptionist ;p Tycker det va en mycket bra plan!

Åh, jag skulle vilja gå ut i helgen. Men icke, det ska jag inte. Inga pengar, och praktik både lördag och söndag. men nästa helg kanske. Vi får se. Kommer ju inte ha mer pengar då, men jag måste fan ut snart. Vill vill vill!! Men vi får väl se. Nån som vet att de ska ut nästa helg? Eller som har lust? Jaja, den här helgen blir det mys hemma istället. Med film och cola^^



<3

Yey^^

Nu har man fixat praktikplats! Inga pengar för det men tror det kommer bli riktigt nice :) Om jag får den här erfarenheten av scenteknik så är ju chansen större att jag kommer in på DI i Stockholm. Jag är inte 100 längre på om jag kommer välja det. Om det nu skulle vara så att jag kommer in både där och på linjen i Göteborg så blir det ett svårt val.. Men men, det problemet får jag nog inte, ska va glad om jag kommer in på nån av dem :p Måste komma på en plan C. Måste komma in på nåt, vill verkligen plugga i höst. Längtar faktiskt, hör och häpna. Så ska fan komma in! Håll alla tummar ni har^^

Efter man varit och kollat in praktikplatsen idag så va det bara hem, sätta på sig mjukiskläder och gå över till grannen och vara barnvakt. Blev drygt 2 timmar som jag va där. Men allt gick ju så bra. Och middag fick man med, gott som tusan! Alltid trevligt att vara över hos dem :) Nån av Therese eller Patrik är ju oftast hemma, jag är ju stödperson åt lillkillen så vi leker tillsammans medans de har lite tid med lillflickan. Pojken har ju autism så han tar ju ganska så mycket tid. Så de behöver lite avbelastning ibland. Tur att jag finns! Men jag får ju lite pengar för det med i alla fall. Från kommunen, så det är vitt ;p Får se när man kommer börja få pengarna bara. Skönt att få in liiite i alla fall.



<3

Mera Glans!





<3

Grejt shit.



Skitbra klipp! 3.15 in i klippet och nån minut fram är det bästa, haha! Men lovar, allt är bra. Han är grym Martin Soneby. Känner det blivit en del klipp nu och känner även att det kommer fler :p Har ändå inget viktigt att skriva så!



<3

Glans i all ära.




Johan Glans in my heart fan :p Han är så skön den här människan. Och även om jag kanske lagt ut det här klippet förut men vem kan tröttna? Inte jag i alla fall ;p Så luta er tillbaka och njut! Och skratta ofc ;)



<3

(y)





<3

Hejsan hoppsan fallerallera.

Nu har man bokat in en massa barnvakts-dagar med grannen. Tur att man får betalt för det, för nu kommer det bra en del dagar. Inte mycket pengar, men bättre än ingenting! Sen får vi se hur det blir med praktikplatsen. Han hörde inte av sig idag så hoppas på att han ringer imorn.

Jag har fan inge kul att skriva om. Helt tomt i huvudet måste jag säga. Men det händer en del i veckan. Eller lite i alla fall. Imorn ska jag in till stan och fixa dop-present tillsammans med mamma. Sen på kvällen blir det ev lite vin med Malin och Indira, men vi får se, det är läskigt tomt i pånboken just nu. Det nästan ekar. Men det skulle vara mys^^ Torsdag=barnvakt. Men bara några timmar. Fredag blir det in till stan och träffa Ellen :) Det är verkligen på tiden ska ni veta, va alldeles för längesen! Så det blir att gå runt lite på stan och så nå käk eller fika. Perfekt! I helgen blir det antingen lugnt (eftersom plånboken är tom) eller praktik (som jag hoppas på). Sen söndag är det dop på schemat. Om det inte blir praktik.

Jag har ont i mina magmuskler. Och i ryggen. I hela ryggen. Bra att det känns i magen efter pilatesen igår..men att det känns såhär mycket i ryggen? Jag vet inte. Har varit helt stel. Men blev lite bättre efter att ha legat på spikmattan ett tag. Så det blir nog bättre. Kanske blir en stund på spikmattan senare ikväll igen. Och en kopp te. Usch va sugen jag blev på en kopp te. Yummie.



<3

Nu kommer uppdateringen.

Hm, Ellen tyckte att det va dags för uppdatering så jag får väl försöka skriva ihop nånting :p Helgen va kanon! Man fick ut massor av det, verkligen. Och så jäkla skönt att träffa alla människor igen, det är helt underbara :) Sjukt kul va det i alla fall! Dock lite sömn men det hör ju till ;) Har tagit igen det inatt. Somnade vid åtta igår kväll, kanske till o med innan åtta..Sen så sov man riktigt länge idag.. Så jag tror att jag har kommit in i rätt takt igen. Men är ju jobbigt när man går hemma såhär som jag gör.. Eftersom man inte har så mycket för sig så kan man lika gärna ligga kvar i sängen och sova "lite till". Men förhoppningsvis så har jag praktikplats snart! Som scentekniker :) Inge betalt får jag för det dock, men å andra sidan så får jag arbetslivserfarenhet och då kanske jag kommer in på det jag vill i höst! Eftersom de kräver arbetslivserfarenhet. Så nu håller jag tummarna :) Gör det ni med! För det skulle fan va skoj asså^^

Nu ska jag fortsätta med att glo på Paradise Hotel. Sen sova kanske, vet inte. Är lite trött faktiskt. Har tagit hand om ungar nu på kvällen och sen va det pilatesträning som gällde! Skönt va det :) Nu ska man ta tag i träningen igen! Hell yeah! Men hej på er :p



<3

Dags för CFK.

Jaha idag så drar jag iväg en sväng. Kommer hem på söndagkväll nån gång. Blir nog en bra helg skulle jag tro. Mycket härliga människor :) Har packat allt nu. Några saker till som ska ner i väskan. Sen tar jag bilen och lillsyster och åker in till Uppsala! Hoppas man lär sig nåt klokt nu i helgen. Men det tror jag väl att man ska :) Har bara hört bra saker om det.

Så blir ju ingen tillgång till dator vilket jag tycker är jobbigt :p Så vill ni nåt så får ni testa min mobil! Och hör gärna av er, jag är faktiskt social av mig^^ Hehe. Men kanske dags att fixa det sista innan man ska åka. Vill inte behöva stressa! Ha en bra helg!



<3

Det va inte igår!



Den här/dom här va länge sen! Hittade min skiva med dom idag så lyssnade i bilen till och från Alunda :p Fan de är ju så bra, dt är va som kommer spelas i bilen på hög volym ett tag frmöver. I have missed it!



<3

Det värker.

Min rygg och nacke värker som fan just nu. Nacken lite bättre än för nån dag sen. Nu verkar det som det gått ner i ryggraden :s Det är inte bra asså. Fattar inte att det bara inte går över. Men förhoppningsvis så blir det bättre när jag börjar träna igen. Längtar verkligen till på måndag. Då är det pilates som gäller! Ska bli skönt som fan. Men först är det helg. Och nu är det Simpson! :)



<3

Mys med fika^^

Klev upp vid 9 idag och åkte till Alunda för en fika. Mycket trevligt och mysigt :) Satt där och snackade i två timmar ungefär. Sen skjutsade jag hem henne. Bra att ta ikapp lite! Får ses snart igen tycker jag :) Åt min första semla för iår! Det va riktigt mums. Så det blev min frukost, en semla och en kopp kaffe :p Pallade inte käka frukost innan jag skulle åka. Men skit samma.

Har börjat packa lite inför helgen. Ska ju åka iväg imorn. Skönt att komma hemifrån. Slippa huset ett tag. Och, inte för att vara elak men, slippa familjen :p Kan va skönt att bara komma ifrån. Göra nåt annat för några dagar. Inte för att det är nån semester, men det blir nog kul :)

Trodde jag skulle vara barnvakt ikväll. Men har inte hört nåt från grannen. Men vem vet, hon kanske ringer. Kan ringa vilken sekund som helst faktiskt. Så man ska väl vara beredd på att gå över. Är väldigt trött och mår inte så bra men man ställer upp, ofc. Men som sagt, jag är trött.. Vääääldigt trött... Snark.



<3

Vänner ger en den största lyckan. De får en att må som bäst.


Minnen. Skoltiden. Åh va man saknar vissa saker!

Fika i Alunda med Malin imorn :) Det ser jag fram emot! Va längesen jag träffade henne med. Har ju varit massa med körkortet och hon jobbar ju en del. Men jag hoppas att vi kommer börja ses mer igen nu, som vi gjorde förut :) Saknar henne! Men jag är ju arbetslös så jag ska väl ha tid i alla fall, hehe :p Så man får passa på att boka in henne när hon inte jobbar ;) Man har så många roliga minnen med Malin som jag aldrig kommer glömma. Och det menar jag verkligen! Haha :D

Lava, honey, ge inte upp nu! I know you can do it! Slutar du nu blir det aldrig av så fortsätt kämpa gumman, jag vet att du kan! I belive in you ;)

Har precis läst lite i min underbart braiga bok Snabba cash. Har ni inte läst den så gör det ffs! Den är så otroligt värd att läsa. Nu måste jag bara skynda mig att läsa klart den så jag hinner se filmen medans den fortfarande går på bio :p Så nu är det läsa läsa läsa! Men ska väl inte va några problem, har man väl börjat läsa kan man inte sluta.



<3


Frida, Subway och nya stövlar!

DDenna dag har spenderats i stan tillsammans med underbara Frida :) Så kul att träffa henne igen! 2 månader sen sist, shiit :o Det är inte ok. Men idag så blev det äntligen av! Käkade bland annat mumsig macka på Subway och snackade massa skit! Vi hade ju lite att ta igen :) Och vi gjorde upp lite framtidsplaner med ;) Eller i alla fall två :p

1: Gå på premiären av Alice i Underlandet (som är med Johnny Depp ofc, annars hade det inte varit lika viktigt med premiär och allt ;p)
2: Gå på stand-up med Kristoffer Appelqvist i Stockholm (Verkligen verkligen ett stort måste, jag vet ju att vi kommer garva ihjäl oss, han är inge annat än rolig!)

Det kostar ju visserligen pengar men det är fan värt det, det ska ni veta. Jag tänker inte missa något av det! :) Och på tal om pengar... Det sved i min plånbok idag.. Men nu är jag ju så lycklig! Jag och Frida gick in i en skoaffär idag.. Rea på allt ofc, från 99kr till 199kr.. Skojar dom? Nej inte alls. Och såklart så hittar man världens snyggaste stövlar! Det va kärlek vid första ögonkastet. Hade kostat 599kr men va sänkt till 199kr, det är ju ett kap! Och efter många om och men så slutade det ju med att jag köpte dessa stövlar. Men de är så snygga och jag älskar dom! <3


Inte bästa bilden kanske, men grymt snygga irl!



<3


Körkort på "riktigt"

Har hämtat ut mitt körkort idag! Det är så skönt att kunna visa upp det istället för legget. Pinsamt att visa det på krogen :p Och nu känns det verkligen att jag har körkort! Riktigt nice :D Och man får ju köra massa med, tror mamma och pappa tycker det är skönt med, hehe :p

Min jävla nacke gör ju ont idag med.. Lite bättre än igår, men fortfarande ont. Det suger. Jag som skulle på pilates igår! Men det får vänta. Bara det att jag verkligen sett fram emot att sätta igång med träningen. Jaja. Så har ju förkylningen försämrats med för nu har man börjat hosta massor också. Det suger :p

Om en timme ska jag skjutsa syrran sen ska man laga mat och sen hämta henne igen. Ojoj. Får se va man ska koka ihop för middag ikväll då. Men det brukar ju bli ätbart så ska väl inte vara några problem ;p

Wihoi!! Mina chinos kom idag :D Grymt snygga och satt riktigt bra! Trodde jag skulle behöva skicka tillbaka dem men jag är sjukt nöjd! Så nu kan man somna gott ikväll ;)



<3

Absolut!



Tror det kan ligga nåt i det där ;) Så passa er!



<3

Vars är John Blund när man behöver honom?

Kan inte sova. Sjukt jobbigt asså. Är trött med ligger ändå vaken. Det är inte ok. Lite nice musik så länge, jepp.





<3

Tack för kvällen tjejer !

Riktigt kul blev det igår! En lyckad kväll :) Försvann ju dock lite pengar :s Cider och tequila kosta ju dock pengar. Men det va fan värt det asså :p Så sjukt kul som vi hade det! Det blev i alla fall Kalas tillslut. Och det va bra med folk där och skönt drag. Så det blev mycket dans! Hade sjukt ont i fötterna när jag gick därifrån. Och när jag kom hem märkte jag hur mycket det tjöt i öronen, hehe. Men som sagt, grymt kul va det. Bästa sättet att fira körkortet på ;) Och tror Lava va ganska nöjd över födelsedagsfirandet med :) Tack tjejer, nästa gång blir det Stockholm!



Idag har det varit en ganska seg dag. Va riktigt skönt att sova^^ Kändes jobbigt att behöva gå upp. Men har ju mest bara slappat. Sen vajag och handlade och när jag kom hem lagade jag mumsig mat^^ Kyckling med god couscous-röra och tzatsiki :) Hur gott som helst! Sen så va man ju och hämtade syster hos en kompis. Så nu sitter man här, mätt och belåten, och kollar på Blåsningen på 3an. Rätt så kul faktiskt :p Sen blir det antingen att glo på Johan Falk eller Scream 2.. Det lutar ju ganska mycket åt alternativ 1.



<3

Ikväll firar vi Lava 21 år!

Ikväll blir det utgång! Så jäkla nice :) Känner mig grymt taggad! Synd att inte alla kan komma men vi kommer ha fett skoj ändå, det kan jag lova ;) Dock har man inte så mycket pengar, men det får jag bekymra mig om imorn ;p Haha. Jag ska ha kul och dricka, så det så!

Har kör massa idag. Syster skulle på fotboll och hem till mormor och så handla.. Ja det bli endel. Sen hämta syster också. Men jag kör så gärna så^^ Även om vissa verksr tro att jag inte kan köra (!!) host host.. :p Men jaja, blir inte nå längre inlägg idag.

Eller förresten, snackade med Frida igår om att åka och kolla på Kristoffer Appelqvist stanup. Hur kul skulle itne det va liksom!! Och såklart så är hon på ;) Hon va den första jag tänkte på när jag såg det :p Det är ju Frida man måste gå med när det är Appelgvist på gång! Grymt kul asså :D
http://www.ticnet.se/html/evinfo.htmI?CNTX=4059080&l=SE&C=

Men nu blir det snart käk och sen tagga som fan innan det blir bussen in mot stan för att möta upp Lava och co :) Party like a rockstar!



<3

Det är fredag idag. Och jag är sjukt trött...

Måste bara börja med att tacka för alla gratulationer^^ Känns så skönt att äntligen ha körkort! Och ja, jag ska hålla riktigt hårt i lappen Malin ;) Och jag hoppas vi ses vid rödljusen mycket snart. Emmsan saknar sin Mallsan.. Väldigt mycket faktiskt :o Puss på dig rumpstumapn!

Idag blev det arbetsförmedlingen. Så värdelöst. Vad hjälper dom en med egentligen? Känns som ingenting. Men det är ju inte så att jag har nå bättre för mig så kan ju lika gärna vara där :p Haha. Men jag träffade på några av mina gamla arbetskamrater på stan med. Det va trevligt :) Tror jag ska höra av mig till Maria och höra om hon vill ta en lunch med mig nån dag :) Jag ska verkligen ta tag i det här och försöka träffa alla mina vänner nu så mycket jag kan! Man har ju körkort nu som sagt så det är ju lättare att ta sig dit man vill ;p Jag är ju ändå arbetslös, jag har all tid i världen nu när jag inte pluggar teori heller. Och jag är så gott som frisk :) Vilket är grymt skönt!

Nej men nu ska jag nog faktiskt sova snart. Har varit så trött hela dagen idag. KKan behöva sova ut inför imorn då vi ska fira Lava. Man har ju lagat god middag idag med. Bakpotatis med kyckling- och curryröra. Mumma blev det! Blev en tripp till mormor på dagen med. Lite fika och snack bara med världens bästa mormor. Söt hon är^^ Dags att avsluta här nu tycker jag. Ciao.



<3

Det är så spännande^^

Känns fortfarande overkligt att jag faktiskt får sätta mig i bilen och köra alldeles ensam. Men så skönt att jag kunde ta mig till bussen så lätt^^ Nu kommer jag inte alls va lika instängd. Fan vilken frihet! Är så glad över att äntligen vara klar :)

Idag blev det en sväng till arbetsförmedlingen. Gick fortare än jag trodde så va nästan bara som att vända och åka hem igen. Blir en sväng dit imorn igen, skulle komma dit några arbetsgivare så om man sköter sig kanske man är ett steg närmre ett jobb ;) Annars ser morgondagen lugn ut. Blev vjuden på fest men eftersom jag ska ut på lördag så känner jag att det skulle va bra att va hemma. För lördag då blir det ju ut och fira Lava som fyller 21 idag! Grattis grattis gumman! På lördag ska vi ha skoj :D Men nej vem fan pallar skriva mer..inte jag i alla fall..

Ska inte DH börja snart igen? Jag vill se fortsättningen..



<3

KÖRKORT !

Ja nu är det äntligen klart! Skriviningen igår klarade jag med 61 poäng och idag klarade jag uppkörningen! Jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv, det kan jag lova. Va en sån lättnad när jag parkerade och han sa: "Emma.... Grattis till körkortet" HUR NICE SOM HELST JUE!! Vet inte om jag fattat det riktigt än. Men har ju redan kört ensam :p Åkte från pappsens jobb till mammsens jobb för att hämta henne. Fattar ni, helt själv i bilen! Kul :p Nu kan jag äntligen ta mig överallt själv. Tummen upp för det minsann! Men uppkörning va det värsta jag gjort i hela mitt liv, fyfan. Men nu är jag så galet glad! :D Yay!






Känner mig jävligt bra just nu :D Yes!

Och grattis till er andra i min grupp som klarade er idag!



<3

Tjalala.

Som jag sagt förut så har jag haft fjärilar i magen i flera dagar. Vill bara få det här överstökat nu tack! Den här väntan är ju bara jobbig. Det tär på mig som fan. It's not easy.

Idag har jag pluggat, städat lite osv. Eller jättemycket städ blev det kanske inte, hehe :p Hade behövds städas mer. Det kan jag lova. Men men, jag är lat va mer kan jag säga ;) Har varit så trött idag med. Läg ju uppe nästan hela natten och kollade på Torchwood. Jag kunde verkligen inte sluta. Det är ju så bra^^ Men ikväll ska jag försöka lägga mig i tid. Har vänt på dygnet alldeles för mycket och verkligen för länge. Måste bli lite ändring!



<3

Min nya drog!

Har pluggat idag. Det går ju okej så jag hoppas verkligen det kommer gå vägen. Hoppas hoppas! Jag börjar bli så jäkla nervös nu asså.. Har haft ont i magen hela natten och hela dagen. Och det kommer väl inte försvinna förrän allt är över och klart. Så som sagt, jag hoppas verkligen det går vägen nu.

Det blev riktigt sent inatt. Låg och kollade på massa avsnitt av Torchwood. Det är min nya favoritserie! Hur bra som helst :) Så vill ni ha nåt bra att kolla på så är det va ni ska satsa på! ;) Efter jag sett klart på Johan Falk så blir det fler avsnitt av Torchwood, hihi^^ Det har nästan blivit som en drog för mig, jag kan inte få nog! Grymt bra.





<3

Stillsam lördag.

Idag sov jag lite väl länge kanske.. Men jag har faktiskt pluggat precis som jag hade bestämt att jag skulle göra så då spelar det ju egentligen ingen roll. Skönt va det att sova så^^ Så det är väl det dagen har bestått av. Och morgondagen kommer väl bli ungefär likadan, bara det att jag inte kommer sova lika länge :p Sen ska jag även hinna övningsköra hade jag tänkt. Och städa...det skulle verkligen behövas, haha.

Man är inte lika förkyld och dålig idag i alla fall. Känns ju bra att det verkar vara på bättringsägen :) Så nu hoppas jag verkligen på att det fortsätter så att jag blir helt frisk. Suger att va sjuk!

Fick ett samtal från Linn nu på kvällen. Så nu ska man åka på cfk 22-24 januari. Kommer bli kul, hade ju tänkt på att åka så :) Ser fram emot det, va längesen jag engagerade mig ordentligt. Så blir att åka och ha kul!



<3

Min roliga eftermiddag ;)

Haha, sitter och kollar på Zoolander på 4an :p Asså den är helt galen, man kan ju undra vem som kom på den :p Men det är ju en Ben Stiller-film och kan det va annat än kul då? Nej! Jag sitter här och garvar för mig själv åt filmen och hur den gör parodi på modeller ;p Ben Stiller som "superhet" modell är ju inte varje dag. Det här är min humor, jag har en rolig eftermiddag ;D





<3

Saknar, oja absolut!



Åh, minnen hörrni ;) Kommer aldrig glömma den dagen med klassen i Stockholm! Fortfarande lite pinsamt att jag kan höra mig själv garva genom typ hela klippet...men fan va kul det va att se Parlamentet live asså :p Och Kristoffer Appelquist är kung!



<3

Värdelöst.

Vilken onödig dag det här har varit. Har mått piss så dagen har spenderats i soffan eller sängen. Kan väl säga att jag inte fått ut nåt av den här dagen. Lagade visserligen middag idag (blev sjuukt gott btw) så en liten bra grej kunde man åstakomma. Men imorn har jag bestämt att jag ska få lite mer gjort! Om jag är piggare vill säga. Fan va jag verkligen vill bli frisk. Det här är verkigen bara jobbigt. Men ska försöka orka städa lite och så. Har haft såna ointressanta dagar nu så vill göra nåt kul nu!

Grannarna ville ha barnvakt imorn kväll men mår jag imorn som jag mår idag så blir det inte så. Känns så taskigt att säga nej, men har ju inte sagt att jag kan än i alla fall, så behöver ju inte känna alltför dåligt samvete (säger jag även fast jag vet att jag kommer ha riktigt dåligt samvete). Men jag orkar verkligen inte passa två barn själv när jag mår såhär uselt. Sorry.

Bara två månader och 8 dagar (eller 7 egentligen eftersom klockan är över 12) tills der bär av till Fuerteventura! Ska bli så skönt med värme. Sol och bad i en helt vecka^^ Och shopping ofc ;) Haha, shit va jag längtar!



<3

.



You can tell from the lines on her face
You can see that she's been there
Probably been moved on from everyplace
Cause she didn't fit in there




<3

The King and Queen.


Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut



<3

Detta fält måste fyllas i.

Hmm, jag har inte haft så mycket att skriva om de senaste dagarna. Inte orkat heller för den delen. Men har kanske inte hänt så mycket. Igår va man barnvakt åt Loke och Nea hela dagen och sen blev det en sväng till Thun's där jag råkade handla lite :p Kunde inte låta bli! Sen i söndags blev det lite släktmiddag hos mormor då mammas bröder med sina familjer va där. Trecligt minsann, inte så oftar man träffar dem precis.

Är fan förkyld fortfarande. Har frysit som en tok idag. Men såklart har man tackat ja till att vara hundvakt så det va bara att masa sig ut i kylan idag. Flere gånger! Det va grymt kallt ska jag säga er. Usch usch. Känns som att man aldrig ska bli frisk :s Har bara legat i sängen hela dagen men ändå känner jag mig inte så pigg. Men imorn är det forbollscup i Gimo så kanske blir en sväng dit. Kanske man får träffa nån det va längesen man såg med ;) Hehe. Tackar inte nej till det.

Jag är glad nu, bara så ni vet! Mitt liv är fan så bra asså. Vännerna är ju fantastiska som kan lyssna på mig :p Har väl inte pratat av mig massor precis, men det lilla har hjälpt. Det kan jag lova. Jag lever underbart och är fn såhär jag vill ha det. I alla fall för tillfället. Allt känns kanon :)

Men nu ska jag bara ligga och gosa i sängen och kolla på film^^ Satsar på att vakna piggare imorn! Vill känna mig friskare, mycket friskare! Palla va förkyld! Så nu ska jag allt kurera mig! Krya på mig.



<3

Dag 2 på det nya året.

Herregud jag vet inte va jag ska ta mig till. Det är typ det enda jag tänkt på hela dagen idag. Den här dagen har varit så jäkla jobbig. Men tack och lov för Lava! Hon kan muntra upp mig hon :) Och tur va väl det. För nu känns det lugnt. Och det är så mycket skönare för mig. Pallar inte må skit och gå runt med en massa jobbiga tankar. Men som sagt, nu mår man lite bättre :) Så ikväll blir det film och lite godis för min del! Nu ska jag bara låta det nya året rulla på.

Lite nyårsbilder:








<3

...

Skit skit skit. Allt som jag sa att jag skulle göra och vara: vara positiv, inte gräva ner mig i nåt m.m. Allt det har redan blivit skit. Jag känner mitt självförtroende sjunka bit för bit. Det här suger. Jag orkar inte med att det blir såhär. Kan inget bra hända eller va är det som är så jäkla svårt? Kan jag aldrig få vara lycklig? Måste jag alltid ha nåt som tynger ner mig så sjukt mycket? För det orkar jag inte med. När jag trodde att allt höll på att bli så bra så faller allt bara samman. Jävla skit. Jag vill bara dra täcket över huvudet och försvinna. För alltid. Det är inte så här jag vill må, inte så här jag vill leva.



<3

Det gick ju bra.

Och jag ville att det nya året skulle börja bra. Det här känns ju bara jobbigt. Men lovade att det va mitt ansvar och det tänker jag självklart stå för. Bara jobbigt att det skulle behöva bli så här. Men jag passar på att be om ursäkt till alla. Nu kommer jag väl ändå inte vilja vara på nå fler såna fester på ett tag. Nej. Men så här kan det gå och jag får stå mitt kast helt enkelt. Fan. Kan nåt få gå bra för mig nu eller?



<3

2010.

Gårdagen började riktigt bra! Fixa sig hos stina, förkrök hos Emelie och sen vidare till Lunda där festen drog igång! Det va god mat och trevliga människor! Sen fick mn oväntat besök^^ Det va trevligt må jag säga. Tills det dock blev lite strul efter 12-slaget :s Men skit samma, ingen kom till skada, bara många som blev förbannade. Men själva 12-slaget blev perfekt! Och det är så det ska va :) Fick med 4 pers hem som vill krascha här, och det va ju lugnt såklart! Men de kanske inte hade det så mysigt på golvet...de tre som låg där alltså^^ Hihi.

Idag sov vi till typ 2 kanske :p Fast det va ju från och till. Några gick upp, sen gick de och la sig igen osv. Men är fortfarande så seg.. Mina vänner åkte hem vid halv 4. Hoppas vi kan ses snart igen, om du vill ofc. Du är ju schysst som fan och kul att umgås med! Sms:et va en positiv händelse^^ Emma blev glad!

Nu ska jag dö en stund i sängen. Känns som att jag inte kommer orka vara uppe länge idag. Fast man vet ju aldrig ;o Nej men nytt år nu och då va det nya tag som gällde! Så nu jäklar!



<3

RSS 2.0